Glavni razgovor #12

Započeo BloodMaster, Oktobar 03, 2011, 22:29:00 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Gotti747

*

Ne mogu da shvatim podelu, kao sto je balkanska...

Pa uskoro nece postajati, fora bi bila da se Stankela i Vidic nisu povukli, i onda onako umesto staraca od 20-tak godinu da igraju mlade nade sa 30+ kao sto su Stankovic, kum Pantelic, Vidic, Zigic, Jovanovic, Milijas, Petrovic, Kezman.. to bi onda bila reprezentacija :D  :-*
Poslednja Izmena: Novembar 07, 2011, 22:14:15 POSLE PODNE od Gotti747
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Citat: -300- poslato Novembar 07, 2011, 22:13:12 POSLE PODNE
Kako jeba*ka slika  ;D
Ide u potpis...

Oho pa gle ti Joxya :)

Citat: The Guy poslato Novembar 07, 2011, 15:15:45 POSLE PODNE
Hahaha... Å ta vi sve ne izmislite. :D

Evo par od mene.

Tolko si glu|p da se zapetljaš u kablove bežićnog interneta.

Tolko si glu|p da u rijeci nebi našo vode.

Tolko si glu|p da u šumi nebi našao drveta.

Tolko si glu|p da te pregazi parkirani auto.

ZaÅ¡to Dino RaÄ'a kad je Goran Karan

www.falloutboyrock.com
Listening since 2004 and never going to stop.
----------------------------------------------------------

Gotti747

*

Jel to bese onaj Joxy sto je pljuvao po ovom forumu i navlacio ljude sa SA:MP foruma na onaj korelijev ? :D
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

[]Flynâ„¢

*

Never look down on anybody unless you're helping them up.

Citat: Gotti747 poslato Novembar 07, 2011, 22:30:03 POSLE PODNE
Jel to bese onaj Joxy sto je pljuvao po ovom forumu i navlacio ljude sa SA:MP foruma na onaj korelijev ? :D

1. Ono nije Correllijev Forum, on je tamo samo Administrator.
2. Pokazi mi gde sam ja to pljuvao ovaj Forum i kakve sam ja ljude navlacio?
3. Jedan savet: Bavi se svojim zivotom i svojim stvarima, u druge se ne mesaj. ;)

Gotti747

*

Citat: -300- poslato Novembar 07, 2011, 22:47:03 POSLE PODNE
Citat: Gotti747 poslato Novembar 07, 2011, 22:30:03 POSLE PODNE

1. Ono nije korisnik uklonjen!jev Forum, on je tamo samo Administrator.
2. Pokazi mi gde sam ja to pljuvao ovaj Forum i kakve sam ja ljude navlacio?
3. Jedan savet: Bavi se svojim zivotom i svojim stvarima, u druge se ne mesaj. ;)

1. na isto ti dodje, ionako ste vi svi odavde otisli tamo samo zbog njega
2. malo pregledaj svoje postove na SA:MP forums, svaki drugi ti je u vezi tog sajta, zar to nije navlacenje ljudi?
3. ti si poslednji koji bi me trebao davati savete ;)

Svuda podji, svojoj kuci dodji :D

[]Flynâ„¢

*

Never look down on anybody unless you're helping them up.

1. Hah, ja sam napustio ovo jer sam ostavio SAMP, a na ZB sam bio slabo aktivan.
2. Pa da, zvao sam ljude na taj forum, kao sto sam i zvao ljude kad sam se prvi put registrovao ovde. Sta tu ima lose?
3. Kako ti kazes ;)

Citat: Gotti747 poslato Novembar 07, 2011, 22:53:36 POSLE PODNE
Svuda podji, svojoj kuci dodji :D
Slazem se :D

www.,,,,,,,,,,,,,.tk

Posjetite naš site!
Poslednja Izmena: Novembar 08, 2011, 19:02:04 POSLE PODNE od Attitude.fx

Citat: Uciha poslato Novembar 08, 2011, 10:15:05 PRE PODNE
www.video-sasuke.tk

Posjetite naš site!

1. besplatna domena
2. postavljanje linkova koji upucuju na warez sadrzaj

3. nema...
Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_

poznaticovik

Pozdrav svima , evo me nakon nekih nemam pojma 2,3 mjeseca , škola ide jako odlično pa eto imam vremena stalno pa sam odlučio odsad malo navraćati ovamo.

I vraćam se skriptanju dok mi ne dosadi :)

Pa eto kako ste šta ima.

Citat: matt! poslato Novembar 08, 2011, 18:04:29 POSLE PODNE
Pozdrav svima , evo me nakon nekih nemam pojma 2,3 mjeseca , škola ide jako odlično pa eto imam vremena stalno pa sam odlučio odsad malo navraćati ovamo.

I vraćam se skriptanju dok mi ne dosadi :)

Pa eto kako ste šta ima.

dobrodosao natrag :)
Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_

Gotti747

*

Oho Matt :D Dobrodosao nazad  :)

K4[Я]!K3

*

'Respect cannot be learned, it can only be earned.'

Uciha - Warez? posljednja opomena za tebe.

Pozz , znam da moj glas nista ne znaci ovdje ali, ja bih htjeo predlozit novog Super Moderatora... a to je Gotti747 Zasto?
Pa covjek je jedan od ozbiljnijih na ovom forumu, malo je takvih, a i dugo je ovdje.
Postove ove nije dobio spam-om u Glavnog razgovoru kao neki , vec pogledajte da skoro u svakoj temu u temi 'Razgovor u vezi PAWN-skriptanja' njegov nick je u svakoj temi zato jer svakome hoce pomoc a ne spam-at da je prekrsio pravila ili nesto je krivo napiso, i meni je u par slucajeva pomogao... Njegova to duznost nije u svakoj temi o skriptanju nego u 3 pdf-a od CH... Znaci decko voli radit i pratit pravila foruma i ostalo... Eto to je od mene... Mozda cu dobit ban sad neam pojma...  
Poslednja Izmena: Novembar 08, 2011, 20:04:12 POSLE PODNE od panameR.

Citat: panameR. poslato Novembar 08, 2011, 19:56:52 POSLE PODNE
Pozz , znam da moj glas nista ne znaci ovdje ali, ja bih htjeo predlozit novog Super Moderatora... a to je Gotti747 Zasto?
Pa covjek je jedan od ozbiljnijih na ovom forumu, malo je takvih, a i dugo je ovdje.
Postove ove nije dobio spam-om u Glavnog razgovoru kao neki , vec pogledajte da skoro u svakoj temu u temi 'Razgovor u vezi PAWN-skriptanja' njegov nick je u svakoj temi zato jer svakome hoce pomoc a ne spam-at da je prekrsio pravila ili nesto je krivo napiso, i meni je u par slucajeva pomogao... Njegova to duznost nije u svakoj temi o skriptanju nego u 3 pdf-a od CH... Znaci decko voli radit i pratit pravila foruma i ostalo... Eto to je od mene... Mozda cu dobit ban sad neam pojma...  

ma o tome administracija odluci

Citat: |W| KombinatoR poslato Novembar 08, 2011, 20:05:14 POSLE PODNE
Citat: panameR. poslato Novembar 08, 2011, 19:56:52 POSLE PODNE

ma o tome administracija odluci

ok, ja sam samo dao prijedlog , nemoraju ga pogledat ali nije u redu da zbog svade  ignoriraju jednog od najboljih clanova ovog foruma