SA:MP 0.3a izdana - 17 Listopad 2009

Započeo Correlli, Oktobar 17, 2009, 21:31:52 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

r4z0r

Tab izgleda tako na bilo kojem serveru koji je na 0.3a clientu ..

Botovi se ne spawnaju i ne nestaju .. kako ih snimite i ubacite tako ce uvjek i da tu stoje dok je server ON .. nakon sto urade radnju koju ste snimili idu opet iznova i sve tak :D .. nemoguce ih je ubit niti ce oni bjezat ako ih budete pucali .

Citat: wavefunction poslato Oktobar 18, 2009, 23:13:47 POSLE PODNE
taman razmisljam da budem malo na tom speedtouchu i sad sam vidio neke stvarcice. definitivno cu posjecivat taj server od sutra.
ps
moram li bit velik lvl da me nede prime?

Neigram tamo al cu ti rec da neces pozalit jer imaju najbolju skriptu na balkanu definitivno ;) Dajgoro i ekipa imaju odlicne ideje koje dajgoro bez problema naskripta :).Ja sam pokusavo uc da vidim te botove ali se nesjecam koji sam password stavio pri registraciji na ST xD

dobro, kad su ga otvarali prije godinu dana znao sam ja da imaju neki potencijal, cak su neki svemirski grad napravili xD

AKO vam je dosadno, i trenutno, na ovom forumu niste da ucite skriptat ili tako nesto, usudio bi se rec, intelektualno, onda se regajte na ovu stranicu tako da kliknes na sliku. probaj pa i ti nadodaj refferale koji ce klikcat za tebe kao sto ces ti sad za mene xD

Citat: wavefunction poslato Oktobar 18, 2009, 23:13:47 POSLE PODNE
taman razmisljam da budem malo na tom speedtouchu i sad sam vidio neke stvarcice. definitivno cu posjecivat taj server od sutra.
ps
moram li bit velik lvl da me nede prime?

Ma za organizacije i to se lako uÄ'e, a za recimo admina/gamemastera ipak tražimo da si stariji igrač jer nama je najbitnije naÅ¡e povjerenje u igrača, a tek onda njegovo znanje o tome! Prije smo običavali sve i svaÅ¡ta stavljat za admine/gamemastere pa su nas često preveslali i pobanali pola servera! Sad prvo moramo dobit nekakvo povjerenje u igrača a i ako ima velike statse, neće mu se isplatit riskirat da radi sranja  ;D I onda idu strogi testovi i slično...

Citat: Nik Delgad poslato Oktobar 18, 2009, 23:13:53 POSLE PODNE
cool za statse

tnx

Citat: °[ яЧz0я ]° poslato Oktobar 18, 2009, 23:16:08 POSLE PODNE
Tab izgleda tako na bilo kojem serveru koji je na 0.3a clientu ..

Nisi dobro pročitao:
CitatI evo kako ce izgledati TAB na 0.3 verziji

Tu sam sliku stavio da pokažem nekima koji možda još nisu vidjeli kako tab izgleda... Ali svi će shvatit da je tako na svim serverima tako da ova slika nije vezana samo za naš server već za to kako izgleda TAB (za sve servere)...

Citat: dinkO14 poslato Oktobar 18, 2009, 23:31:48 POSLE PODNE

Neigram tamo al cu ti rec da neces pozalit jer imaju najbolju skriptu na balkanu definitivno ;) Dajgoro i ekipa imaju odlicne ideje koje dajgoro bez problema naskripta :).Ja sam pokusavo uc da vidim te botove ali se nesjecam koji sam password stavio pri registraciji na ST xD

Tnx... Ako i dalje neznas password, stavit cemo ti privremeni a onda udi i mjenjaj si ti kako ti pase...

Citat: wavefunction poslato Oktobar 18, 2009, 23:41:56 POSLE PODNE
dobro, kad su ga otvarali prije godinu dana znao sam ja da imaju neki potencijal, cak su neki svemirski grad napravili xD

Ma kad smo startali, prvo smo ucili i proucavali pa je dajgoro svasta radio  ;D Za goriva je stavljao svakakve kiseline i soli, radio neke svemirske nove mape u zraku i slicne stvari ali bas kao RPG server smo startali u 4. mjesecu ove godine... Imamo sreće da imamo Dajgora... Kad se on nećemu posveti, a ima veze sa programiranjem, on to jako brzo savlada i nauči... Nije mu problem niÅ¡ta naskriptat... Bootove je jako brzo shvatio i već radi na tome da možeÅ¡ i pričat osnovne stvari s njima (Chat Bot).

Pozdrav!

Naš server krase mnoge dobre funkcije no problem je što ih nikad nismo javno iznijeli tako da nitko nezna za njih!

Ove nvoe stvari samo su neke sitnice koje su ga dodatno ukrasile... Ovo je stvarno prvo i unikatno i meni se sviÄ'a e sad kako će vama neznam... Ali dajgoro se stvarno potrudio svaka mu ćast...

Server je dugo bio zapušten no sada ponovne kreće u akciju dodat će se još dosta stvari i urediti će se detalji da bude savršen a zatim ćemo krenuti dalje...

0.3a je konaćno izaÅ¡ao i baÅ¡ mi je drago super je i sviÄ'a mi se...
Stabilan je iako mi je net spor...

Citat: [ST]Injection poslato Oktobar 19, 2009, 00:00:41 PRE PODNE
Tnx... Ako i dalje neznas password, stavit cemo ti privremeni a onda udi i mjenjaj si ti kako ti pase...

Snasao sam se ;) Sjecam se passworda sa nicka Dinko_Lukic pa sam usao :).

Sto se tice dajgora,dajgoro je legenda njega se sjecam jos odavno dok je skripto gamemode i govorio kako namjerava otvorit server(mada ja nisam u to vjerovao) ,do 4-5sati u noc on je skripto i uz to mene ucio i pomago mi :)

Ah.. ja radi skriptanja nema sanse da bi osto do 4-5 ujutro.. xD

GameMode je u izradi(0.1 %). Ovaj Game Mode nije edit bilo kojeg vec postojeceg gamemoda. Ovaj mod se radi od nule.

www.domino-samp.net | Portal i Forum Otvoreni
IP: 188.72.226.228:7777 | Server za zezanciju sa LARP modom.

Citat: [BM]Daka poslato Oktobar 19, 2009, 00:10:35 PRE PODNE
Ah.. ja radi skriptanja nema sanse da bi osto do 4-5 ujutro.. xD

Bili su zimski praznici -_-,dodem u 2 iz vana i di cu stacu aide za komp xD,kad ono i dajgoro valjda isto tako pa se ja i on zajebavali jos malo i na spavanje xD

Ma preko praznika on ostane do kasno u noć skriptat i onda ujutro spava... Tako mu je i jednostavnije jer na serveru preko noći ostanu tek oni stariji igrači koji mu pomaÄ'u pa može odmah testirat, restartat server itd.

A kad je škola opet skripta preko noći jer preko dana ima školu, zadaću, učenje i ostale obaveze pa ne stiže.

Al to je još OK... Znao sam ja tipa koji je na faksu i on npr. ujutro ima predavanja, popodne radi da bi si plačao troškove, navečer ući a preko noći radi web stranice... Jako malo spava...
Poslednja Izmena: Oktobar 19, 2009, 10:18:21 PRE PODNE od [ST]Injection

Citat: [BM]Daka poslato Oktobar 18, 2009, 09:39:15 PRE PODNE
LOL..

Nemoras tu nista cekat.. samo compilaj gf sa includeima od 0.3 :P

a jeli???  :( :(

C:\Documents and Settings\-.-\Desktop\samp03asvr_win32\gamemodes\bf.pwn(10868) : error 017: undefined symbol "SPECIAL_ACTION_DRINK_BEER"
C:\Documents and Settings\-.-\Desktop\samp03asvr_win32\gamemodes\bf.pwn(10878) : error 017: undefined symbol "SPECIAL_ACTION_DRINK_WINE"
C:\Documents and Settings\-.-\Desktop\samp03asvr_win32\gamemodes\bf.pwn(12355) : error 017: undefined symbol "SPECIAL_ACTION_SMOKE_CIGGY"
Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

3 Errors.

ma plzzz clickajte malooo :'(

r4z0r

Hah koristio si stari pawno bez includea za compileanje hahahhah .. skini novi za 0.3 koji ti dodje u server packu otvori ga idi open file i zeljenu scriptu i onda kliknes compile ..  ;)
Nadam se da sam ti pomogao

Citat: °[ яЧz0я ]° poslato Oktobar 19, 2009, 14:09:38 POSLE PODNE
Hah koristio si stari pawno bez includea za compileanje hahahhah .. skini novi za 0.3 koji ti dodje u server packu otvori ga idi open file i zeljenu scriptu i onda kliknes compile ..  ;)
Nadam se da sam ti pomogao
r4 cestitam na Global Moderatoru  :)
A za one koji su glupi i nece da citaju prvi post evo jos jednom,i ovde imate sve  thumbsup : Klikci da bog ti otpali prsti  :laugh:

r4z0r

Hehe hvala .. nego ja se zachato ovdje ode zavrsavat one botove xD .. zz  ;D

turker_kc

Svidja mi se ovo, samo sjebali su SetPlayerHealth -.-

setplayerhealth ne moze vise dati float vrijednost, samo integer, al tu nije problem, vec je u tome sto getplayerhealth uzima float(a ne integer).
Sada morate svaki taj float koji uzmete sa getplayerhealth prebacit u integer i onda setplayerheatlth... inace ce te imat problema sa healthom na serveru...

[CH]grudvo

ocel biti 0.4 verzije  ;D

(potpis mi je glavni :) )