SA:MP 0.3a izdana - 17 Listopad 2009

Započeo Correlli, Oktobar 17, 2009, 21:31:52 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

LOL..

Nemoras tu nista cekat.. samo compilaj gf sa includeima od 0.3 :P

GameMode je u izradi(0.1 %). Ovaj Game Mode nije edit bilo kojeg vec postojeceg gamemoda. Ovaj mod se radi od nule.

www.domino-samp.net | Portal i Forum Otvoreni
IP: 188.72.226.228:7777 | Server za zezanciju sa LARP modom.

nekontas. trebam opet instalirat SA. pa jedva cekam kad cu sutra reinstalirat SA.

AKO vam je dosadno, i trenutno, na ovom forumu niste da ucite skriptat ili tako nesto, usudio bi se rec, intelektualno, onda se regajte na ovu stranicu tako da kliknes na sliku. probaj pa i ti nadodaj refferale koji ce klikcat za tebe kao sto ces ti sad za mene xD

Ma vjerujem da ce svi vec do kraja iduceg tjedna biti na 0.3 Trebaju male promjene ali nista strasno.

ScorpioN

E bas su super ovi dialozi :D
Sad totalno izbaciti menu iz skripte, posto mozes dialog koristit (puno je ljepsi od menu-a i koristi miš)

r4z0r

jedva cekam na CH DM, uzet avion i ko u battlefield heroesu pucat na jadnike

AKO vam je dosadno, i trenutno, na ovom forumu niste da ucite skriptat ili tako nesto, usudio bi se rec, intelektualno, onda se regajte na ovu stranicu tako da kliknes na sliku. probaj pa i ti nadodaj refferale koji ce klikcat za tebe kao sto ces ti sad za mene xD

zerocoolos

Citat: dinkO14 poslato Oktobar 18, 2009, 16:15:02 POSLE PODNE
GeForce je prebacen na 0.3a verziju.

haha ti ono zoves prebacivanjem!????

Uopce nisu kompajlirali gm sa novim includesima... zato ne vide pickupove, imaju crasheve...

Citat: Don Correlli poslato Oktobar 17, 2009, 21:31:52 POSLE PODNE

0.3a

SA-MP 0.3a je baš izdana! Kao uvijek, novi klijent i server-paket su slobodni za skinuti na Download stranici.

Ovo je prvi veliki SA:MP update poslije SA:MP 0.2 verzije i ima puno više funkcija i popravaka nego što se mogu navesti na ovoj stranici.

Ovdje je kratki pregled novih stvari u SA:MP 0.3a:
- 500 igraća na server i 2000 vozila.
- Novi pokretni marker, chat-kuzija i drugi UI-ji.
- Vidna Å¡teta na vozilima i popravljanje vozila.
- NPC botovi mogu voziti vlakove, avione i više od toga.
- Potpuno server kontrolirana igra.
- Poboljšani sync za vozila uključujući i surfanje.
- Puno novih funkcija za PAWN-skriptanje.
- Puno popravka u vezi padanja igre - SA:MP 0.3a je na

Nadamo se da ćete uživati u novoj SA:MP verziji i molimo Vas da pogledate nazad svake toliko za 0.3 updatove za popravke.

0.3 skripting forum
0.3 nove server.cfg stvari
Changelog
NPC detalji
Skripting funkcije
ja sam ovo video na Sa-Mp forumu pre oko 2h,jer sam bio do juce na eskurziji  :D

Citat: zerocoolos poslato Oktobar 18, 2009, 17:59:41 POSLE PODNE
Citat: dinkO14 poslato Oktobar 18, 2009, 16:15:02 POSLE PODNE
GeForce je prebacen na 0.3a verziju.

haha ti ono zoves prebacivanjem!????

Uopce nisu kompajlirali gm sa novim includesima... zato ne vide pickupove, imaju crasheve...

Nisam ja nista rekao sta mislim,samo sam rekao da je stavljeno da se ulazi preko 0.3a.Sto se tice kompajliranja to je zbog toga sto je Dujma navodno izgubui(Pobriso) .pwn skriptu ali ne zelim ulazit u raspravu oko toga jer me to uistinu ne zanima.

I Balkan Mafia se isto prebacila.. ako zelite vidjeti dodjite na

94.23.26.10:8347

GameMode je u izradi(0.1 %). Ovaj Game Mode nije edit bilo kojeg vec postojeceg gamemoda. Ovaj mod se radi od nule.

www.domino-samp.net | Portal i Forum Otvoreni
IP: 188.72.226.228:7777 | Server za zezanciju sa LARP modom.

SpeedTouch je danas isto uspjeÅ¡no prebačen na 0.3a verziju! Dajgoro je na tome radio proteklih tjedan dana ili viÅ¡e, i uspjeÅ¡no smo prilagodili gamemode, sredili novi login, i sve nove funkcije, recompajlali i slično! Kreirali smo i prva dva boota (primjetit cete da nemamo vise 150 slotova vec 148) a to su Bus Driveri koji voze svako svoju rutu, staju na postajama, govore kamo idu, sljedeca postaja, trenutna i slicna, pune gorivo kad ponestane i imaju skin klauna  :D

Mozete ih doc pogledat kod nas (IP u mom potpisu)! Na localhostu su radili super (ja sam se vozio s njima xD) ali kad smo stavili na server skriptu, jedan bot se poremetio... Udara u zidove i tu i tamo izade iz autobusa, zuri u zvjezde pa se vrati u bus i nastavi  ;D

Inace, server sad radi stabilno i lijepo, samo morate imati 0.3a verziju... Tko ima 0.2X, nece ga niti logirati na server...

Citat: [CH]Aleksa poslato Oktobar 18, 2009, 18:51:43 POSLE PODNE
Citat: Don Correlli poslato Oktobar 17, 2009, 21:31:52 POSLE PODNE

0.3a

SA-MP 0.3a je baš izdana! Kao uvijek, novi klijent i server-paket su slobodni za skinuti na Download stranici.

Ovo je prvi veliki SA:MP update poslije SA:MP 0.2 verzije i ima puno više funkcija i popravaka nego što se mogu navesti na ovoj stranici.

Ovdje je kratki pregled novih stvari u SA:MP 0.3a:
- 500 igraća na server i 2000 vozila.
- Novi pokretni marker, chat-kuzija i drugi UI-ji.
- Vidna Å¡teta na vozilima i popravljanje vozila.
- NPC botovi mogu voziti vlakove, avione i više od toga.
- Potpuno server kontrolirana igra.
- Poboljšani sync za vozila uključujući i surfanje.
- Puno novih funkcija za PAWN-skriptanje.
- Puno popravka u vezi padanja igre - SA:MP 0.3a je na

Nadamo se da ćete uživati u novoj SA:MP verziji i molimo Vas da pogledate nazad svake toliko za 0.3 updatove za popravke.

0.3 skripting forum
0.3 nove server.cfg stvari
Changelog
NPC detalji
Skripting funkcije
ja sam ovo video na Sa-Mp forumu pre oko 2h,jer sam bio do juce na eskurziji  :D

A pa sta mislis di je corelli vidio, samo eto covjek oce da obavijesti  igrace koji neidu tamo xd

Correlli

Citat: Capone poslato Oktobar 18, 2009, 22:24:31 POSLE PODNE
A pa sta mislis di je corelli vidio, samo eto covjek oce da obavijesti  igrace koji neidu tamo xd

Znao sam ja i malo prije toga da će final release, ali obećao sam da ništa ne prićam. :)

Citat: Capone poslato Oktobar 18, 2009, 22:24:31 POSLE PODNE

Pa ljepo je da ćovjek obavijesti... Još se i potrudio da napiše neke novosti, linkove da i slično...

I dajgoro je znao otprilike (neznam odakle mu), pa je zato i pripremio mod i danas ga primjenio (bio bi i jučer da nije host bio s*eban a tek danas ga je Delux support team sredio).