SA:MP 0.3a izdana - 17 Listopad 2009

Započeo Correlli, Oktobar 17, 2009, 21:31:52 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Correlli

0.3a

SA-MP 0.3a je baš izdana! Kao uvijek, novi klijent i server-paket su slobodni za skinuti na Download stranici.

Ovo je prvi veliki SA:MP update poslije SA:MP 0.2 verzije i ima puno više funkcija i popravaka nego što se mogu navesti na ovoj stranici.

Ovdje je kratki pregled novih stvari u SA:MP 0.3a:
- 500 igraća na server i 2000 vozila.
- Novi pokretni marker, chat-kuzija i drugi UI-ji.
- Vidna Å¡teta na vozilima i popravljanje vozila.
- NPC botovi mogu voziti vlakove, avione i više od toga.
- Potpuno server kontrolirana igra.
- Poboljšani sync za vozila uključujući i surfanje.
- Puno novih funkcija za PAWN-skriptanje.
- Puno popravka u vezi padanja igre - SA:MP 0.3a je na

Nadamo se da ćete uživati u novoj SA:MP verziji i molimo Vas da pogledate nazad svake toliko za 0.3 updatove za popravke.

0.3 skripting forum
0.3 nove server.cfg stvari
Changelog
NPC detalji
Skripting funkcije
Poslednja Izmena: Oktobar 17, 2009, 21:36:46 POSLE PODNE od Don Correlli

Vidio sam ovo prije 20minuta.Napokon sada jos samo preostaje na vlasnicima servera da se prebace ;)
Poslednja Izmena: Oktobar 17, 2009, 21:36:53 POSLE PODNE od Don Correlli

napokon nakon tolko vremena  :)
Poslednja Izmena: Oktobar 17, 2009, 21:36:58 POSLE PODNE od Don Correlli

Trawis

Super :D

Ima budućnosti u SA:MPu zbog ove verzije :)

EDIT:
@Dinko, a od koga si čuo? xD
Poslednja Izmena: Oktobar 17, 2009, 21:42:06 POSLE PODNE od [CG]Hary

Citat: [CG]Hary poslato Oktobar 17, 2009, 21:41:22 POSLE PODNE

EDIT:

Hvala bogu da ima,nadajmo se da ce bit jos verzija.

Od tebe srce od tebe xD,a od kog si ti  :D

Citat: dinkO14 poslato Oktobar 17, 2009, 21:43:09 POSLE PODNE
Citat: [CG]Hary poslato Oktobar 17, 2009, 21:41:22 POSLE PODNE

EDIT:

Hvala bogu da ima,nadajmo se da ce bit jos verzija.

Od tebe srce od tebe xD,a od kog si ti  :D

OD Deekline-a, lik mi daje link ono za download, i govori izašla 0.3, ja mislio on se zajebava xD

r4z0r

Super .. e sad je pitanje kad ce nasi serveri prec na 0.3a client .. ( croherza ) ..

pitanje je jel su radili na skirptama od kad je pusteno ono da se prilagode za 0.3  ;)

izasla danas oko 15:45 instaliro sam ali nemogu ni na jedan server uc :S

r4z0r

Citat: Nik Delgad poslato Oktobar 17, 2009, 22:34:00 POSLE PODNE
pitanje je jel su radili na skirptama od kad je pusteno ono da se prilagode za 0.3  ;)
Ma mogu sa postojecom scriptom na 0.3 client .. jedino ako zele nove opcije e onda neka scriptaju nanovo :D ..
Nego ti botovi , cudno mi da rade perfektno .. to su car botovi koji voze automobile , avione i sl. ili i botovi koji se krecu po gradu ?

pa napravis bota koji vozi auto i tipac u njemu ili jednostavno bota koji hoda po gradu samo ga nemos ubit xD

Correlli

Citat: °[ яЧz0я ]° poslato Oktobar 17, 2009, 22:35:56 POSLE PODNE
Citat: Nik Delgad poslato Oktobar 17, 2009, 22:34:00 POSLE PODNE
Ma mogu sa postojecom scriptom na 0.3 client

Da, ali kad bi igraći vidjeli kako slabo radi svi bi pobjegli sa servera. Treba napraviti mali update prije nego što se stavi skripta na 0.3 server.
Treba je re-kompajlirat i još neke stvari - proćitaj ove teme:
http://forum.sa-mp.com/index.php?topic=125616.0
http://forum.sa-mp.com/index.php?topic=125537.0

huu, jedva cekam da isprogramiram policijske patrole koje ce na sam vid sicilijanosa poceti goniti i pucati talijansku olos. ili pak autobuse iskriptat, da cekaju na stanici 20 sec pa da idu na drugu postaju. imati ZET biz. wow. iskriptati heli tours grada, kao sto ima u GTA 4. napraviti AI dilere koji ce na neki nacin biti osakaceni u odnosu na prave igrace.
vec vidim natpis: donirajte 10 â,¬ GeForceu i dobijte vlastitog roba (iliti peta), crnog roba. da ima svakakve komande, kao /gohome ili /locknload ili preko debuga naci koordinate i napraviti komande /setdot 1 [koordinate], pa da on dodje na te koordinate. pa u following modu, kad ti udjes u auto, on udje na suvozacevo mjesto ili kad ti udjes iza, on udje da vozi, osim ako vec netko vozi ili ako mu je drugacije receno. mmmmm. kolike mogucnosti.

AKO vam je dosadno, i trenutno, na ovom forumu niste da ucite skriptat ili tako nesto, usudio bi se rec, intelektualno, onda se regajte na ovu stranicu tako da kliknes na sliku. probaj pa i ti nadodaj refferale koji ce klikcat za tebe kao sto ces ti sad za mene xD

weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee  :D :D :D kad ce GF 0.3 xD

ma plzzz clickajte malooo :'(