SA:MP 0.3a izdana - 17 Listopad 2009

Započeo Correlli, Oktobar 17, 2009, 21:31:52 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

lol ako je u RC ( Release Candidate ) naravno da ces znat da ce izaci(za dajgoru)
a i ovo nije finalna posto je sad u pripremi i 0.3b(pise pod "Developemnt" kod downloads)

Correlli

Citat: JoeBullet v2.1 poslato Oktobar 18, 2009, 22:34:34 POSLE PODNE
lol ako je u RC ( Release Candidate ) naravno da ces znat da ce izaci(za dajgoru)
a i ovo nije finalna posto je sad u pripremi i 0.3b(pise pod "Developemnt" kod downloads)

Finalna glavna verzija, 0.3b je samo manja verzija.

ScorpioN

Citat: Don Correlli poslato Oktobar 18, 2009, 22:39:37 POSLE PODNE
Citat: JoeBullet v2.1 poslato Oktobar 18, 2009, 22:34:34 POSLE PODNE

Finalna glavna verzija, 0.3b je samo manja verzija.
0.3b je kao nekakav bug fix update heh na 0.3a, kao Å¡to je 0.2x za 0.2.2

jel istina da jedan bot zauzima jedan slot?  ???

AKO vam je dosadno, i trenutno, na ovom forumu niste da ucite skriptat ili tako nesto, usudio bi se rec, intelektualno, onda se regajte na ovu stranicu tako da kliknes na sliku. probaj pa i ti nadodaj refferale koji ce klikcat za tebe kao sto ces ti sad za mene xD

r4z0r

Nije istina .. ja trenutno imam 46 botova na serveru pola mojih , pola primjera za sa-mp foruma .. ne zauzima slot nimal ! .. ping servera normalan kao da bot i nepostoji  ;)

Correlli

Citat: wavefunction poslato Oktobar 18, 2009, 22:48:20 POSLE PODNE
jel istina da jedan bot zauzima jedan slot?  ???

Jest istina. Jedan bot = jedan slot.

Ako imaš server sa 100 slotova i imaš na njemu 10 botova, znaći da će ti ostati 90 slotova.

Pozdrav,
   Correlli

Citat: °[ яЧz0я ]° poslato Oktobar 18, 2009, 22:49:35 POSLE PODNE
Nije istina .. ja trenutno imam 46 botova na serveru pola mojih , pola primjera za sa-mp foruma .. ne zauzima slot nimal ! .. ping servera normalan kao da bot i nepostoji  ;)

Nemoguce... mi imamo 2 bota i sad je 148 slotova a host nam ima 150

tko prica istinu a tko laz. aj provjericemo sutra kad instalujem SA.

AKO vam je dosadno, i trenutno, na ovom forumu niste da ucite skriptat ili tako nesto, usudio bi se rec, intelektualno, onda se regajte na ovu stranicu tako da kliknes na sliku. probaj pa i ti nadodaj refferale koji ce klikcat za tebe kao sto ces ti sad za mene xD

Correlli

Citat: wavefunction poslato Oktobar 18, 2009, 22:53:42 POSLE PODNE
tko prica istinu a tko laz. aj provjericemo sutra kad instalujem SA.

Kao što sam ti već rekao:
Citat: Don Correlli poslato Oktobar 18, 2009, 22:50:32 POSLE PODNE
Jest istina. Jedan bot = jedan slot.

Ako imaš server sa 100 slotova i imaš na njemu 10 botova, znaći da će ti ostati 90 slotova.

Ako ne vjeruješ, onda pogledaj na službenu stranicu SA:MP-a -> http://www.sa-mp.com i forum -> http://forum.sa-mp.com

Pozdrav,
  Correlli
Poslednja Izmena: Oktobar 18, 2009, 22:56:02 POSLE PODNE od Don Correlli

r4z0r

E sry moj bed .. palio sam 0.2x server gledam nes mi nije jasno hehe .. istina uzima slotova koliko botova toliko slotova u minus ..

e jebiga. pomrsi mi planove samo tako.
evo da vas pitam. mogu li se botovi u trenutku stvoriti i u trenutku nestati(mogu li oni biti dio gamemoda koji se promjeni jednom komandicom tj. glasanjem)?

Ma to sto uzima mjesta nije problem, barem za nas na balkanu! Novi SAMP podrzava do 500 slotova, a kod nas na balkanu je gotovo nemoguce da ijedan server ima preko 150! Da je samo jedan server, onda da, ali s obzirom na broj servera i igraca, nije bas moguce...

Evo nekih slikica sa SAMP 0.3a posto nije nitko ovdje konkretno postavio (naravno, sa ST servera uzete, JBG, a bio sam i na GF vidjet):

Login na naš server (nezz zašto tako nije i GF napravio... oni su ostali na komandama): http://slike.hr/slike/samp252_2729e.png.html

Dajgoro se potrudio da sredi komandu /stats da se sad prikazuje na sredini ekrana, pogledajte: http://slike.hr/slike/samp253_a0786.png.html

I evo kako ce izgledati TAB na 0.3 verziji (kad pogledate tipkom TAB koji su igraci online): http://slike.hr/slike/samp254_451fc.png.html

Sad se snima i kratak video koji ce ovih dana na YouTube gdje cete moci vidjeti i sve ovo (login, tab, stats) + jos neke stvari + botove + unistavanje drugih auta.

taman razmisljam da budem malo na tom speedtouchu i sad sam vidio neke stvarcice. definitivno cu posjecivat taj server od sutra.
ps
moram li bit velik lvl da me nede prime?