SA:MP 0.3a izdana - 17 Listopad 2009

Započeo Correlli, Oktobar 17, 2009, 21:31:52 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

oo ti ocito ne znas mogucnosti koji se mogu dodati jos.. al eto izasla je tek verzija 0.3 zato sigurno ce si uzet odmora bar malo pa onda idu na 0.3b  ;)

zerocoolos

Citat: JoeBullet v2.1 poslato Oktobar 24, 2009, 14:27:01 POSLE PODNE
oo ti ocito ne znas mogucnosti koji se mogu dodati jos.. al eto izasla je tek verzija 0.3 zato sigurno ce si uzet odmora bar malo pa onda idu na 0.3b  ;)

slažem se sa tobom bullet, npr mta: dm je DALEKO napredniji od sampa, ne mozete vjerovat al tamo je tako sve dobro napravljeno da npr mozet se uhvatiti sa vasim likom za svaku šipku... zatim se moze i u sampu napraviti ubacivanje i pravljenje objekata koji nisu u gta... ma joj ima tu još hrpa stvari...

pa u mta mos vodu stavit di os... ja vidio na jednom rpgu na mta tamo u lsu di je ona kanalizacija ima vode :D

r4z0r

Skines MTA DM i imas join server i kliknes internet i izbaci ti mnostvo servera i sam se konektujes :D

turker_kc

Citat: [DAt]Nik Delgad poslato Oktobar 25, 2009, 10:12:59 PRE PODNE
pa u mta mos vodu stavit di os... ja vidio na jednom rpgu na mta tamo u lsu di je ona kanalizacija ima vode :D

mos povecat i razinu vode, vidio sam u jednom videu na youtube da u SF voda do pola zgrada onih :D

r4z0r

Hh mozes i u normalnom san andreasu i na mp i na sp povecat nivo vode .. ima program na gta inside za razinu vode .. dignes na najvise svi ti gradovi u vodi :) .. cunami xD