◄ Glavni razgovor #46 ►

Započeo Vasic, Jun 12, 2020, 12:36:07 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 8 gostiju pregledaju ovu temu.

Evo novog MAKENZIJA, gde banujte debila hvala :)

One And Only
Old Member
Since AVGUST 2013. :)
GAME OVER - SCRIPTING
SINCE 2009 - 2020

Citat: CarlosWattana poslato Jun 14, 2020, 19:00:07 POSLE PODNE
Ina%u010De ovo je OFFTOpic, mo%u017Ee se radit %u0161ta ho%u0107e ,nau%u010Di momak  8)
Jeste, moze se raditi svasta, sve dok to nisu svadje, provokacije i uvrede :)
Ajde bar je zanimljivo pratiti hahaha

Poslednja Izmena: Jun 14, 2020, 19:07:01 POSLE PODNE od Darkic

Lanmi ,nemoj da šaljem skrinove pred ljudima što mi je lično milica slala, kako je moliš ,kako si se zaljubio HAHAHAHAHHA de liče izađi iz kuće HAHAHAHAHAHAHAH zao mi te

Lanmi 25 god ,mesto srbija ,opis ,nemam druga sam sam ,zeljan sam picke ali nikada necu dobit ,jer sam odvratna osoba :$ Da te sad ne vređam ,na drugačiji način, jer nisam takav  ;) ;) ;)
Gazi !!!!

https://i.imgur.com/UMSXlq6.png
Ako počnem još skrinova objavljivat milice pašćeš ,pokazat ću svima kakva si osoba zapravo, a psovo sam i stojim iza toga, jer si govno najveće bezobrazno! Dvoličnost max level

Ako mislis da ces dobiti popularnost vredjati mene , zajebao si se :)
Da pocnem ja da slikam chat kako mi pises na ovom FORUMU da ti radim za kesh a ovako tripujes da si narkoman, ovo je glavni razgovor clanova za SA:MP forum Balkan SA:MP a to sto ti tripujes da si neko i nesto , ustvari si jedna obicna nula, popices ban za vredjanje , koristis inspect pravis chatove i sta sad neka neko tebi poveruje?
Eh moj ti...

Dokazi nam refreshom kako snimas video da je to pisala ili za svaki chat lako je raditi inspect element toliko od mene za ovakog nebitnog debila.

One And Only
Old Member
GAME OVER - SCRIPTING
SINCE 2009 - 2020

Glavni problem ovog foruma je sto nema nikakvu konkurenciju, jer da ima staff bi se vise iscimao i kaznjavao clanove koji prave probleme u cilju zadrzavanja normalnih clanova.

Sto volim kad se slike uredjivaju i idu pod vazece na ovaj forum,ali znamo mi svi koji su bar svijesni da nikad nisu neki pisani skrinovi se vazili na istom sajtu ili slicno kao sto su RP Prijave itd to sam licno naucio sa vecih i pouzdanijih zajednica ,toliko mi je lik ne bitan da mi se ne da o njemu pisati a javni linc ce imati sa mnom u brckom a isto ko smatra da me pljuje il sta dodji brate diskord ako imas tuzbu kakvu il nesto dodji popricamo porazgovaramo i to je to sta ja trebam u 3 ujutro tebe cekat kad mi saltas bracu ubacivas ,i da skrinsatas kako su nulirani logy kad nisu ulogovani i nulirani budu ufatis sebi skrin za svoju korist,kao sto ti je rekla cura nemas lravo mene uzimati u zvalje svoje gadne ,necu znaci da imenujem vise jadu nekog koji je juce se logova na BSAMP , znamo mi svi da je New Western bio na sluzbenij i na zapadnom dok ga je bilo takodjer isti server bio hvaljen na HCL ,al da meni balo neki nesto govori , a ovdje vidim ima ocajnih ljudi sto provodi 24/7 za kompom la mene komentarisu cuj ja se utripovo juzni vetar ovo ono prijatelju ako ti ne znas za salu i zajebanciju ti si realisticno u pravom zivotu konstruktivno i fizicki i psihicki zaostao,evo nisam bio tu 15 dana al kad mi se jaci 15 ljudi na fb da me spominju balavci neki sto ne znaku pokrenut kucnog servera cuj ja ukrao YUBov mod?Ja sam jarane platio da imam taj mod ti ako si navikao krast i skidat modove sa istog sajta ti bsampa to je tvoja stvar ja sam platio da imam  svoje nesto
Armin Talić - New Western Community

www.nwrpcommunity.info
SAMP IP: 5.196.171.87:7777

Citat: CADILAB poslato Jun 14, 2020, 18:51:43 POSLE PODNE
Posalji meni eheheh
Fuuuuj HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA

Citat: CarlosWattana poslato Jun 14, 2020, 19:08:17 POSLE PODNE
Lanmi 25 god ,mesto srbija ,opis ,nemam druga sam sam ,zeljan sam picke ali nikada necu dobit ,jer sam odvratna osoba :$ Da te sad ne vređam ,na drugačiji način, jer nisam takav  ;) ;) ;)
Gazi !!!!
2004 godištu traži sise za rankup?

E moj Armine ,sine dolaziš mi kući već od 2016, PA DE DODJI JEBEM TI BOGA DRAGOG SAHRANIT ĆU TE NEŠ SE KUĆI VRATIT ,ne da mi se kurčit preko tastature, ko ti ,što govoriš haj discord i tako to, šta se ja trebam prepirat sa jednim maloumnikom ,kojeg sam cjenio, dok nas nije prodao jer je ilvani dao 1337 ,koja ima 12 godina,slala mu gole slike ,natjerao curicu sram nek te bude pedofil si, sine ti imas 19 god kolko već a ona 12 ZALOSNO
A inače, psovao si milici ,mrtve nema šta nisi i pošto je glupa ko ti ,pređe ti preko toga, ja jesam mrtve, i još jednom joj evo dernem ovde pred svima ,zato što je kid raspali mali bezobrazni ,ćao poz dušmani,sagnite se  ;)

Citat: xLanmi poslato Jun 14, 2020, 19:14:24 POSLE PODNE
Ako mislis da ces dobiti popularnost vredjati mene , zajebao si se :)
Da pocnem ja da slikam chat kako mi pises na ovom FORUMU da ti radim za kesh a ovako tripujes da si narkoman.
tripuje da je narkoman i dizajner

Citat: Svabо poslato Jun 14, 2020, 19:25:48 POSLE PODNE
tripuje da je narkoman i dizajner
Cudi me kako vec nije fasao bancinu :)

One And Only
Old Member
GAME OVER - SCRIPTING
SINCE 2009 - 2020

Evo utripovan samm aaaa ovo je moj grad aaaa

Utripovan samm napusen nadrogiran sve aaaaa

Ej boze koliko je stvarno narod mentalno zaostao i ne zna neke isfurancije i zajebancije i skontam da smo mi balkan jednostavno mentalno zaostali i ne ispunjavamo uslove mozgom po eu standardu zato nam i jeste ovako ne vezano za samp sa cijelokupni zivot

www.nwrpcommunity.info

Počinjemo kao Ameri i Crnogorci, građanski rat na Balkan samp forumu.
My tutorials: PawnPlus MySQL, y_colours

Citat: Crownshot poslato Jun 14, 2020, 19:38:34 POSLE PODNE
Počinjemo kao Ameri i Crnogorci, građanski rat na Balkan samp forumu.

Ovo je nas grad brate

www.nwrpcommunity.info