◄ Glavni razgovor #46 ►

Započeo Vasic, Jun 12, 2020, 12:36:07 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Stara tema #45

Nastavljamo dalje ovde.

Postujte opsta pravila foruma i pravila offtopica.
Poslednja Izmena: Jun 12, 2020, 12:38:02 POSLE PODNE od Vasic
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security

Dobrij den

Legacy Gaming Since 2017 ©

Scripter and Founder
Scripting 3+ Years
https://www.facebook.com/LegacyGamingOGC/ (FB Stranica)
https://www.facebook.com/nikolaa.jovicic (FB Nalog)

#A.J.

Slavicu, jesmo to mi mudonje sto iznosimo misljenja svoja koja su tacna ?
Znaci za nas vaze pravila, a za vas ne ?

Znači ovo postaje biti žalosno ,admini isfuravaju na poruke ,gdje zelim da se zalim na NWestern, i samim time dojavljuju dotičnom Vlasniku ,sve preko veze ...Žalosno ,a bili mi zabranili da postavljam uopšte bilo što na forum ovaj!

#A.J.

Citat: CarlosWattana poslato Jun 12, 2020, 14:54:50 POSLE PODNE
Znači ovo postaje biti žalosno ,admini isfuravaju na poruke ,gdje zelim da se zalim na NWestern, i samim time dojavljuju dotičnom Vlasniku ,sve preko veze ...Žalosno ,a bili mi zabranili da postavljam uopšte bilo što na forum ovaj!
Ma nek se svi redom jebu, zasto i ja ne bih bio Vodka ili Slavic. (:
Usput evo dokazi vlasnika doticnog New Westerna

Poslednja Izmena: Jun 12, 2020, 15:07:38 POSLE PODNE od .foux

Hahahahaha oj boze', i meni je prijetio al sam obrisao chat,ostalo mi je ovo iz grupnog, pa sam nasao da vam pokazem ponasanje   ;) Inace ''braca'' su botovi na Westernu' :) Sta reci osim da admini brane NWestern zajednicu a znam i sto.
8)

Inace bio sam 39 tu ,napustio sam iz razloga sto mi je psovao ,mrtve i vredjao mi drugaricu koja je isto bila u staffu cura ima 19 godina, on joj govori kurvo jedna jebem te usta, nema sta joj nije pisao' ,a maloj curici od 13godina dao vlasnika,a takodjer i radi botova sto se ubacuju.

#A.J.

Citat: CarlosWattana poslato Jun 12, 2020, 15:33:07 POSLE PODNE
Hahahahaha oj boze', i meni je prijetio al sam obrisao chat,ostalo mi je ovo iz grupnog, pa sam nasao da vam pokazem ponasanje   ;) Inace ''braca'' su botovi na Westernu' :) Sta reci osim da admini brane NWestern zajednicu a znam i sto.
8)
On iskopa svrsi pa zakopa ?
Pa jebem ih sve redom

Treba to sve motikom po glavi.
You'll be always in my heart, the end and thanks for amazing times. #WeAreLords

Ja samo konstatujem sa ste u poslednje vreme postali pravi mali revolucionari i buntovnici, ono, sto vise poruka i zahvalnica, veca drskost i bezobrazluk. To vam nikakvu moc ne daje ;)
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Citat: SlavicBeast poslato Jun 12, 2020, 16:59:37 POSLE PODNE
Ja samo konstatujem sa ste u poslednje vreme postali pravi mali revolucionari i buntovnici, ono, sto vise poruka i zahvalnica, veca drskost i bezobrazluk. To vam nikakvu moc ne daje ;)
Sto nemas nikakvu sliku na profilu i procitaj PM kad budes imao vremena , treba mi tvoje misljenje za nesto :)

Meni je sve ovo smejurija da budem iskren