◄ Glavni razgovor #46 ►

Započeo Vasic, Jun 12, 2020, 12:36:07 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 9 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: zealot poslato Jun 14, 2020, 12:54:52 POSLE PODNE
Vidim da si divno odgojen, nema sta. :D
A tvoje zaduzenje kao sup. moderatora mozes okacit o kuku. S obzirom kako radite svoja 'zaduzenja', crno se piše forumu. Lp.
Usput tu sam skoro 4 godine. :))
Ne lazi sisice malena , acc ti je registrovan pre tacno 3 godine :D

Citat: Ƭ H Σ Ʋ 1 ∏ ∏ Ψ _ poslato Jun 14, 2020, 12:56:53 POSLE PODNE
Ne lazi sisice malena , acc ti je registrovan pre tacno 3 godine :D
Iq200
Ako imam račun 3 godine star, znači da nisam bio tu duže ?
CAPTAIN FOUX aka TDEGOD

Citat: zealot poslato Jun 14, 2020, 13:04:39 POSLE PODNE
Iq200
Ako imam račun 3 godine star, znači da nisam bio tu duže ?
Govorim za ovaj account na kome si , ja ne ulazim u to da li si i koji si imao pre :D

Citat: Ƭ H Σ Ʋ 1 ∏ ∏ Ψ _ poslato Jun 14, 2020, 12:35:34 POSLE PODNE
Nisi jedini , i ja imam 20 pa nemam a mozda i bolje sto nemam :D

Ajde dobro je. Nemamo svi roditelje koji bi nam platili sa 18 vozački, meni stari kaze snadi se sam, zaradi i plati si i tako ces naucit neke stvari.
You'll be always in my heart, the end and thanks for amazing times. #WeAreLords

Citat: Hydra. poslato Jun 14, 2020, 13:16:32 POSLE PODNE
Ajde dobro je. Nemamo svi roditelje koji bi nam platili sa 18 vozački, meni stari kaze snadi se sam, zaradi i plati si i tako ces naucit neke stvari.
Ja ako sam budem placao necu je ni imati :D

Svakako je prednoat sto ranije poloziti za kola. Iskreno i ja bih, ali su veliki troskovi, a troskovi oko studija su mi na prvom mestu. Planiram to odraditi za god-dve, kad zavrsim faks
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Citat: SlavicBeast poslato Jun 14, 2020, 13:55:36 POSLE PODNE
Svakako je prednoat sto ranije poloziti za kola. Iskreno i ja bih, ali su veliki troskovi, a troskovi oko studija su mi na prvom mestu. Planiram to odraditi za god-dve, kad zavrsim faks
Koliko je kod vas za vozacku? Onako cisto pitam u MKD nije nesta skupo samo sto ako padnes placas po 5eura.I pada te onako dva puta i treci prolazis.Retko kad mozes is prve sve

Ja upravo sada trebam polagati za vozačku. Cijena je nekih 900KM (450eur).
Iskreno preskupo ali ipak najjeftinija autoškola u mom gradu.
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Nick ArminT,na bsampu nesto tako ,full ime i prezime Armin Talic,vlasnik NWestern zajednice, nekulturan i neodgojen, a inače sinoć sam popio skam ,nabijem čitav etrail na kurac.Gamapanel, su mi uzeli,i instagram koji sam lično ja nabio followere,a lanmi je skriptao samo iz razloga što se zaljubio u milicu ,a zapravo ta mala je ... da ne pisem ovdje sve sam joj rekao, ulizuje se čovjeku ,a meni u chat piše smara me ne znam šta da radim ,debeli retard ,al eto kaze nek nam skripta za free.Inače molim da se obriše moja tema BC:RP ja sam over sa sampom.Armin Talić NWestern (botovi) A ti Slade, se ne javljaj ,ako si ti Maša sa YUB-a, jer jarane bolje da ne postavljam i za tebe, dokaze mada ne moram jer ti nisi na sluzbenoj listi, ubaciš svaki dan 100+ botova ,a na eventu ti bude 30 ljudi.Ćao Poz.

Ko želi da vidi kako lanmi skripter smara milicu ,i piše joj ,milice  ,stvarno me privlačiš ,iskreno sviđaš mi se  i još svašta nešto hehehe,jer su sve oni meni radili ,još gore  ;) Obrišite reklamiranje samp servera, Balkan  Country ''HRP''...
Pošto ja nemam tu opciju ,hvala.

Citat: Lukenzzi_Cassano poslato Jun 14, 2020, 14:09:50 POSLE PODNE
Koliko je kod vas za vozacku? Onako cisto pitam u MKD nije nesta skupo samo sto ako padnes placas po 5eura.I pada te onako dva puta i treci prolazis.Retko kad mozes is prve sve

Ne bih znao, norao bih da proverim, ali vrv oko 600-700 evra, makar je toliko kostalo, ako se u medjuvremenu nije nesto promenilo
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Kod nas u Hrvatskoj za B kategoriju negdje oko 600 eura, e sad ne znam koliko je za ponavljanje.
You'll be always in my heart, the end and thanks for amazing times. #WeAreLords

Da li neko ima iskustva ili da mi jednostavno kaže da li bi ovo radilo.

Razmišljao sam da priključim još jedan monitor u setup, međutim monitor ima jedino VGA ulaz.
Grafička kartica ima DVI-D izlaz koji je priključen na trenutni (main) monitor, a pored njega ima još HDMI i DisplayPort izlaze.

Da li je moguće priključiti DisplayPort izlaz na VGA ulaz monitora naravno uz adapter ? Da li bi to uopšte radilo ? Razmišljao sam o ovakvom adapteru: https://www.olx.ba/artikal/36887330/displayport-dp-to-na-vga-konverter-prelaz-kabal/

Naravno onda bih morao imati VGA kabal sa oba muška priključka, međutim interesuje me samo da li bi to uopšte radilo da ne bacam pare bezveze ?

Znam da postoji podforum za ovo ali će ovde mnogo više ljudi vidjeti ovo nego tamo.
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Vidim Carlos kaze da je popio skam, pljuje po meni i ostaloj ekipi...Skam nije popio, ja sam platila hosting, imam i dokaz o uplati. Sergej Cetkovicu, dzaba pricas i laprdas, ako nastavis rado cu izbaciti chat gde mi psujes mrtve i zelis mi da ja umrem... Rado cu izbaciti, isto tako menjanje poruka na fbu i slanje, da ispada da ja nekoga vredjam, jako bedno. Uzivaj, rado cu izbaciti sve ovde da pokazem ko je dvolican.  ;D

Citat: CarlosWattana poslato Jun 14, 2020, 14:19:09 POSLE PODNE
Nick ArminT,na bsampu nesto tako ,full ime i prezime Armin Talic,vlasnik NWestern zajednice, nekulturan i neodgojen, a inače sinoć sam popio skam ,nabijem čitav etrail na kurac.Gamapanel, su mi uzeli,i instagram koji sam lično ja nabio followere,a lanmi je skriptao samo iz razloga što se zaljubio u milicu ,a zapravo ta mala je ... da ne pisem ovdje sve sam joj rekao, ulizuje se čovjeku ,a meni u chat piše smara me ne znam šta da radim ,debeli retard ,al eto kaze nek nam skripta za free.Inače molim da se obriše moja tema BC:RP ja sam over sa sampom.Armin Talić NWestern (botovi) A ti Slade, se ne javljaj ,ako si ti Maša sa YUB-a, jer jarane bolje da ne postavljam i za tebe, dokaze mada ne moram jer ti nisi na sluzbenoj listi, ubaciš svaki dan 100+ botova ,a na eventu ti bude 30 ljudi.Ćao Poz.

Nemas prava nikoga vredjati, niti pricati o Talicu. Cudno je Sergej kako uvek tebi neko smeta i uvek se ti sa nekim svadjas. Uzivaj i drago mi je sto ti nisi vise deo BC staffa. Milan decko svaka mu cast, ispostovao je sve do kraja, normalno je da niko nece da cuti kad mu psujes mrtve, dzaba nas ovde blatis kad ja imam skrin svega?