◄ Glavni razgovor #46 ►

Započeo Vasic, Jun 12, 2020, 12:36:07 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Milica_Lunero poslato Jun 14, 2020, 17:06:49 POSLE PODNE
Nemas prava nikoga vredjati, niti pricati o Talicu. Cudno je Sergej kako uvek tebi neko smeta i uvek se ti sa nekim svadjas. Uzivaj i drago mi je sto ti nisi vise deo BC staffa. Milan decko svaka mu cast, ispostovao je sve do kraja, normalno je da niko nece da cuti kad mu psujes mrtve, dzaba nas ovde blatis kad ja imam skrin svega?
Pozdrav Milice , recicu ti nesto dobronamerno , ako si dosla ili bilo ko od vas ko dodje novi na forum da se samo svadjate i iznostie koje kakve dokaze najbolja preporuka za vas jeste da istog trenutka napustite ovaj forum i da zaboravite za njega? zasto? zato sto je ovaj forum predvidjen za zabavu , lepim odnosima sa drugim clanovima i pomoci jedni drugima i svaka svadja rasprava i slicno nije pozeljno na ovom forumu kao sto govore i pravila , ja prvi put cujem za ovaj server o kome govorite i ne zelim da se petljam u te stvari samo vas molim da ukoliko imate nekog problema sa nekim od clanova da se obratite administraciji privatnom porukom , to nije samo upuceno vama Milice i Carlose nego i za ostale clanove ovog foruma... toliko od mene , ako si dosla i hoces da ostanes i ovako na forumu zelim ti dobrodoslicu i to je to :)

Citat: Ƭ H Σ Ʋ 1 ∏ ∏ Ψ _ poslato Jun 14, 2020, 17:22:37 POSLE PODNE
Pozdrav Milice , recicu ti nesto dobronamerno , ako si dosla ili bilo ko od vas ko dodje novi na forum da se samo svadjate i iznostie koje kakve dokaze najbolja preporuka za vas jeste da istog trenutka napustite ovaj forum i da zaboravite za njega? zasto? zato sto je ovaj forum predvidjen za zabavu , lepim odnosima sa drugim clanovima i pomoci jedni drugima i svaka svadja rasprava i slicno nije pozeljno na ovom forumu kao sto govore i pravila , ja prvi put cujem za ovaj server o kome govorite i ne zelim da se petljam u te stvari samo vas molim da ukoliko imate nekog problema sa nekim od clanova da se obratite administraciji privatnom porukom , to nije samo upuceno vama Milice i Carlose nego i za ostale clanove ovog foruma... toliko od mene , ako si dosla i hoces da ostanes i ovako na forumu zelim ti dobrodoslicu i to je to :)
Pozdrav, naravno zabava na prvom mestu, ja se ne zelim svadjati, samo smatram da nije uredu da decko ovako blati po bilo kome ? Decko ovde proziva sve redom, smatram da to nije uredu? Hvala?

Citat: Milica_Lunero poslato Jun 14, 2020, 17:26:05 POSLE PODNE
Pozdrav, naravno zabava na prvom mestu, ja se ne zelim svadjati, samo smatram da nije uredu da decko ovako blati po bilo kome ? Decko ovde proziva sve redom, smatram da to nije uredu? Hvala?
Apsolutno se slazem da to nije u redu ali te samo molim i tebe i sve ostale clanove da ne resavate vi ovakvim putem jer samo sto se kaze u narodu , dolivate ulje na vatru , pustite to da resi administracija a oni ce u skladu sa vremenom zbog svojih privatnih obaveza kad tad to pogledati , ili ako im promakne posaljite im privatnu poruku kako bi ranije videli , jer administracija ovog foruma ne visi po ceo dan ovde i mozda ne vidi neke stvari :)

Citat: LoOdaK poslato Jun 14, 2020, 16:50:23 POSLE PODNE
Da li neko ima iskustva ili da mi jednostavno kaže da li bi ovo radilo.

Razmišljao sam da priključim još jedan monitor u setup, međutim monitor ima jedino VGA ulaz.
Grafička kartica ima DVI-D izlaz koji je priključen na trenutni (main) monitor, a pored njega ima još HDMI i DisplayPort izlaze.

Da li je moguće priključiti DisplayPort izlaz na VGA ulaz monitora naravno uz adapter ? Da li bi to uopšte radilo ? Razmišljao sam o ovakvom adapteru: https://www.olx.ba/artikal/36887330/displayport-dp-to-na-vga-konverter-prelaz-kabal/

Naravno onda bih morao imati VGA kabal sa oba muška priključka, međutim interesuje me samo da li bi to uopšte radilo da ne bacam pare bezveze ?

Znam da postoji podforum za ovo ali će ovde mnogo više ljudi vidjeti ovo nego tamo.

Trebalo bi da moze sa adapterom
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Citat: Ƭ H Σ Ʋ 1 ∏ ∏ Ψ _ poslato Jun 14, 2020, 17:22:37 POSLE PODNE
Aj Vini ne kenjaj, jutros meni Slavic rece da sam nakot, i to nije vrijedjanje ? Sto se cmaris, neces nista bit bolji. Vidis da je sve ludilo na forumu, tako da prosipaj pricu negdje drugo. :)
Znaci Slavic treba dobit opomenu zbog vrijedjanja ako je to po pravilima ovog foruma.
Poslednja Izmena: Jun 14, 2020, 17:33:44 POSLE PODNE od zealot
CAPTAIN FOUX aka TDEGOD

Citat: Ƭ H Σ Ʋ 1 ∏ ∏ Ψ _ poslato Jun 14, 2020, 17:30:34 POSLE PODNE
Apsolutno se slazem da to nije u redu ali te samo molim i tebe i sve ostale clanove da ne resavate vi ovakvim putem jer samo sto se kaze u narodu , dolivate ulje na vatru , pustite to da resi administracija a oni ce u skladu sa vremenom zbog svojih privatnih obaveza kad tad to pogledati , ili ako im promakne posaljite im privatnu poruku kako bi ranije videli , jer administracija ovog foruma ne visi po ceo dan ovde i mozda ne vidi neke stvari :)
Naravno, upravu ste :D Hvala puno  8)

Kurvaš se preko sampa imam dokaze, svih slika , šta radiš trazis kurčinu preko sampa ,jer nemaš ni jednog druga u RL jadnice mala bezobrazna ,droljo rasfucana, vidjet ćeš šta će bit sa tog servera,zapravo nisi svjesna :) Al saznat ćeš uskoro hahahahah  ;) ;) I vidjet ćemo ko je najjači ovdje ,a sad možete banovat, ova mala droljica Milica Grbic,zapratite je sve voli da puši kurac,ima pirsing na jeziku ,pričala mi je da obozava da ga stavi usta :D za sve skrinove javite se inbox, hot su ,pa ne preporucujem svakom ,al ima sidu tako da ono

O cemu vi raspravljate na samp forumu, svasta... Gde idu ove generacije...

A odakle tebi pravo da njeno ime spominješ javno. Može raditi sranja, biti "mala droljica" ali ne mozes tako..
You'll be always in my heart, the end and thanks for amazing times. #WeAreLords

Citat: CarlosWattana poslato Jun 14, 2020, 18:47:56 POSLE PODNE
Kurvaš se preko sampa imam dokaze, svih slika , šta radiš trazis kurčinu preko sampa ,jer nemaš ni jednog druga u RL jadnice mala bezobrazna ,droljo rasfucana, vidjet ćeš šta će bit sa tog servera,zapravo nisi svjesna :) Al saznat ćeš uskoro hahahahah  ;) ;) I vidjet ćemo ko je najjači ovdje ,a sad možete banovat, ova mala droljica Milica Grbic,zapratite je sve voli da puši kurac,ima pirsing na jeziku ,pričala mi je da obozava da ga stavi usta :D za sve skrinove javite se inbox, hot su ,pa ne preporucujem svakom ,al ima sidu tako da ono

Hahaha toliko o tome? Upravu je onaj decko, ovo nije forum za raspravu, niti zelim da se spustam na tvoj nivo, evo i ovde ti javno kazem, ja tebe necu uvrediti, a ti meni slobodno i dalje psuj mrtve i sve ostalo. Sam si pokazao ko si i sta si, sve najbolje Sergisicu

Ne razumijem šta se odjednom desilo sa forumom. Forum je do nekidan bio opušten i sve je bilo normalno. Ne znam odakle su se pojavili ovi, ne znam ni kako da ih nazovem, koji nemaju pametnijeg posla nego da se prepiru preko glavnog chata i dižu ovde neke ustanke i bune. Molim vas da vašu raspravu preselite na neko drugo mjesto, a da nas ostavite na miru. Odjednom su se svi nešto uzdigli, a ne znaju ni sami zbog čega. Pustite nas da se zezamo kao i do sad jer ovaj forum nije namijenjen takvoj raspravi uopšte. Ne znam samo da li ste vi koji se raspravljate kidovi ili vam je samp jedini život koji ste vidjeli. Pored toga iznosite ovde neke činjenice i vrijeđate ljude da se meni, koji gleda sa strane, prosto gadi čitati takve poruke.

CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

OVO PSOVANJE je iz razloga, što sam ja doveo tog usranog lanmia ,koji se počeo kurčit to ,i nas 4 je vredno 1 lanmia? E moja djevojčice, u šta ti je 18 godina prošlo ,da nemaš rl prijatelja, dabogda ti srw imo 0 igrača,pa sine znaš kakvu stvarčicu imam neću da pričam uvjerićeš se  ;) Ovde ako je iko zasluzio igrače onda je to zajednica Balkan UnderGround,
U toku staff svađe ,jedan dečko nije bio uopste u toku ,bio je u gradu Anes se zove,i stariji je ono baš, i  milica je istresla svu nervozu ,na anesu i obrisala ga ,eto ti lanmi  ;) Vidimo se uskoro gospodo amp att  :)

Nisi znala šta je BSAMP dok ti ja nisam pokazao kidu mali raspali :D  :D :D :D
Inače ovo je OFFTOpic, može se radit šta hoće ,nauči momak  8)

Boze me sacuvaj zakloni sta se ovde radi.