Glavni razgovor #24

Započeo Blaeks, Septembar 02, 2013, 14:08:33 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 8 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: [AG] Boris. poslato Maj 28, 2014, 19:18:19 POSLE PODNE
Et sad vi nove snage sredite malo onu sluzbenu listu, pratite prijave, kaznite one koji reklamiraju server bez domena, pratite malo to, dignite forum malo jebemu led, vratite ga u stara vremena
Ne moze se on vratiti da bude kao u stara vremena...
I pridruzujem se u cestitkama svima koji su dobili nove pozicije...

Citat: Denis_Lapi poslato Maj 28, 2014, 19:38:41 POSLE PODNE
Evo posto vidim da sam ja glavna tema, da i ja nesto kazem. Dude je covek koji je digao ovaj forum, da nema poverenja u mene ne bi mi poverio ovakav zadatak. Kada mi je prvi put poverio zadatak u Developmentu obecao sam mu uspon, sto se i desilo. Otvarane su nove teme, aktivnost u design-u su drasticno povecane sto mojih radova to i drugih dizajnera kao sto su DeadDon i drugi. Ljudi su poceli da se interesuju za programiranje. Ako otvorite Development videcete da se veliki broj ljudi obratilo za pomoc sto su naravno i dobili u brzom periodu. Cim sam postao moderator Developmenta otvorio sam novi PDF "Konkursi" koji je jako lepo prihvacen, bio je propracen reklamama na facebook-u. Da naglasim, zahvajujuci meni i mojoj zelji da pomognem Bugiju, decko je stigao do republickog takmicenja u programiranju, sto vam i on moze potvrditi. Za sve one koji nisu upuceni zeleo bih da znaju da celo svoje provedeno na forumu, kao i sve duznosti obavljam preko telefona jer sam na skolovanju i nemam pristup kompjuteru barem 3/4 nedelje (jedan mesec). Ne mislim da sam neki reklamiranje zabranjeno!, ali provokacije od strane moderatora u forumu za slije i video i ostale ne uzimam u obzir. Dude j taj koji je o ovome odlucio i hvala mu na ovakvo odluci. Mislim da su pravi ljudi dobili pozicije i da ce mo se jako lepo slagati. Toliko od mene za sada..
nije mi jasno zasto se pravdas? dobio si super moderatora uzivaj i dokazi se ljubomornim dusama! :D

Citat: Mr.Gagi poslato Maj 28, 2014, 19:46:15 POSLE PODNE
Citat: [AG] Boris. poslato Maj 28, 2014, 19:18:19 POSLE PODNE
Et sad vi nove snage sredite malo onu sluzbenu listu, pratite prijave, kaznite one koji reklamiraju server bez domena, pratite malo to, dignite forum malo jebemu led, vratite ga u stara vremena
Ne moze se on vratiti da bude kao u stara vremena...
I pridruzujem se u cestitkama svima koji su dobili nove pozicije...

Moze, nece se vratit bas ko pre jer nema bas te "ekipe" al i novima se treba dat sansa :)
Jedini pravi, pouzdani hosting na Balkanu :)!

Hvala svima na iskrenim cestitkama, a ljubomornim dusama sta kazem, uzivajte.. Za razliku od nekih ja se nisam nudio za SMod-a, odabran sam.. Ovim zavrsavam raspravu. :) Vraticemo sjaj ovom forumu koji je nekad imao, mozda ne i staru ekipu, ali uspeh obecavam. Vec imam neke ideje, ali otom-potom ;) Hvala svima jos jednom..

[FS] Bank Sistem
[TuT] Array Sistem (Napredna)

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

lijepo je da se neki aktiviraju kad netko drugi dobije neku poziciju...

ovo je trenutna promjena, uskoro cemo opet trebati jos jedan-dva smoda, pod uskoro mislim ovih dana...

Citat: Dude poslato Maj 28, 2014, 21:04:57 POSLE PODNE

Donekle slažem se sa tobom,ali se treba gledati ko je najviše aktivan bar ima ovde 2 člana koja su aktivna.
Nemoj me pogrešno razumeti.

Citat: caupton'S poslato Maj 28, 2014, 21:19:11 POSLE PODNE

Donekle slažem se sa tobom,ali se treba gledati ko je najviše aktivan bar ima ovde 2 člana koja su aktivna.
napisi koji su to po tebi

Citat: .ılllı.[RCG]Lamont A.k.A Boca.ılllı. poslato Maj 28, 2014, 21:19:42 POSLE PODNE
Citat: caupton'S poslato Maj 28, 2014, 21:19:11 POSLE PODNE

napisi koji su to po tebi
Nemam ja šta ovde pisati,to se može videti ako iko prati ovaj forum.

cauptons je u pravu i boco nemoj da smaras oko toga kad dodje vreme znacemo.
69

Boco sa takvom napadnoscu ces dobiti samo .!. ako cemo realno. Mislite samo o pozicijama sa kojima bi ste se kurcili -_-
Poslednja Izmena: Maj 28, 2014, 21:27:29 POSLE PODNE od [SF]Levuâ„¢

exDeveloper | Generation, Zara Gaming, Meanwhile |
"If nobody hates you, you're doing something wrong."

Citat: TheP4vO poslato Jul 29, 2014, 20:42:16 POSLE PODNE
Glasao sam ali ovo je vrlo [cenzura]o svima je favorit neprikosloveni levu :D

Citat: [SF]Levuâ,,¢ poslato Maj 28, 2014, 21:23:29 POSLE PODNE
Boco sa takvom napadnoscu ces dobiti samo .!. ako cemo realno. Mislite samo o pozicijama sa kojima bi ste se kurcili -_-
ne zelim sa tobom da se raspravljam,a budi uveren da cu jednog dana dobiti i ne razumem rec kurciti??! to nesto klinacko?

Cestitke na smodu :) evo bio sam odsutan neko vrijeme ulazim na forum nakon mjesec dva i skuzim da ssam registriran vec dvije godine :)

Svi mi mislimo da bi trebali dobiti smoda, ali negleda se ovde samo ovde broj postova vec korisnikova aktivnost i pomaganje ostalim clanovima sto je i cilj ovoga foruma.Svi mi koji zelimo smoda moramo se zapitati da li smo mi doprinjeli ovoj zajednici u bilo kakvom smislu pa tek onda ocekivati poziciju.Ovo je bar moje razmisljanje neznam za vas.
69

Pre svega treba zeleti i imati volje, ko to nema nema sta da trazi na tom mestu(ja prvi neam volje da ne lupate wick se ulizuje ovo ono)
Jedini pravi, pouzdani hosting na Balkanu :)!