Glavni razgovor #24

Započeo Blaeks, Septembar 02, 2013, 14:08:33 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 12 gostiju pregledaju ovu temu.

Lagano momci,sta se prepirete sad oko pozicija,bespotrebno je i ne vidim sto bi to radili u GR-u.Boca i C++(a i ostali) imate privatne poruke pa se tamo nadalje prepucavajte ako imate oko cega,mada ne savjetujem vam jer je to gubljenje vremena..

Citat: Streetboy poslato Maj 28, 2014, 21:59:40 POSLE PODNE
Lagano momci,sta se prepirete sad oko pozicija,bespotrebno je i ne vidim sto bi to radili u GR-u.Boca i C++(a i ostali) imate privatne poruke pa se tamo nadalje prepucavajte ako imate oko cega,mada ne savjetujem vam jer je to gubljenje vremena..

Ako nista drugo, cet je malo ozivio

Isuse šta plačete toliko oko smoda koliko san dugo na ovom forumu sve ukupono mi je vrijeme 107 dana. samo šta ne spaman okolo nego samo čitan bezvze.. i nikad nisan plaka šta nisan dobija jebiga šta je tu je.. nemojte plakati da ste svi dobri dobili bi ga vjerujte ;)

Citat: [SX] TiXoR_ poslato Maj 28, 2014, 22:47:47 POSLE PODNE
Isuse šta plačete toliko oko smoda koliko san dugo na ovom forumu sve ukupono mi je vrijeme 107 dana. samo šta ne spaman okolo nego samo čitan bezvze.. i nikad nisan plaka šta nisan dobija jebiga šta je tu je.. nemojte plakati da ste svi dobri dobili bi ga vjerujte ;)
Pa trebao bi malo da se potrudiÅ¡, bar ti je statistika obećavajuća.  :)

Kao sto vidis i ja sam haman pa 107 dana neplacem nego kazem nevolim nepravdu ali nema veze idemo dalje.
69

Msm da tema nikad nije bila aktivnija ^_^

exDeveloper | Generation, Zara Gaming, Meanwhile |
"If nobody hates you, you're doing something wrong."

Citat: TheP4vO poslato Jul 29, 2014, 20:42:16 POSLE PODNE
Glasao sam ali ovo je vrlo [cenzura]o svima je favorit neprikosloveni levu :D

Jutroo, what mai
Jedini pravi, pouzdani hosting na Balkanu :)!

Citat: [SF]C++ poslato Maj 29, 2014, 05:54:31 PRE PODNE
Kao sto vidis i ja sam haman pa 107 dana neplacem nego kazem nevolim nepravdu ali nema veze idemo dalje.

ma ne se trest doć će sve na svoje hehe ;)

Ajmo brate da budemo aktivan forum i u postovima, imamo jacu posecenost od ZBSa, mozemo totalno biti jaci samo da vi zelite

Citat: [SF]WickeD. poslato Maj 29, 2014, 12:31:27 POSLE PODNE
Ajmo brate da budemo aktivan forum i u postovima, imamo jacu posecenost od Zserver uklonjen!, mozemo totalno biti jaci samo da vi zelite
nije to motivacija za aktivnost, uskoro cemo mozda uvesti nove kategorije i podforume, slobodno mozete predlagati nesto u Predlozima & idejama

Ma samo aktivnost administracije i eto

Citat: Blaeks poslato Maj 29, 2014, 12:34:02 POSLE PODNE
Citat: [SF]WickeD. poslato Maj 29, 2014, 12:31:27 POSLE PODNE
Ajmo brate da budemo aktivan forum i u postovima, imamo jacu posecenost od Zserver uklonjen!, mozemo totalno biti jaci samo da vi zelite
nije to motivacija za aktivnost, uskoro cemo mozda uvesti nove kategorije i podforume, slobodno mozete predlagati nesto u Predlozima & idejama
Za tim nema potrebe po meni treba nova forum tema red bi bio... Malo reklamacije i sve ce doci na svoje.

exDeveloper | Generation, Zara Gaming, Meanwhile |
"If nobody hates you, you're doing something wrong."

Citat: TheP4vO poslato Jul 29, 2014, 20:42:16 POSLE PODNE
Glasao sam ali ovo je vrlo [cenzura]o svima je favorit neprikosloveni levu :D

Citat: [SF]Levuâ,,¢ poslato Maj 29, 2014, 12:44:18 POSLE PODNE
Za tim nema potrebe po meni treba nova forum tema red bi bio... Malo reklamacije i sve ce doci na svoje.
Možda imaÅ¡ pravo donekle, možda je ovom forumu zaista potrebna neka nova forum tema, naravno članovi foruma bi imali pravo da biraju izmeÄ'u ove trenutne primarne i te koja bi se napravila.

Citat: [SF]C++ poslato Maj 29, 2014, 05:54:31 PRE PODNE
ja svaki dan na forumu provedem 30min-60min, a ne objavim ni posta, znaci nije mi do postova, necu objavljivat neka sranja il nesto samo zbog posta, jednostavno citam kao i tixor

@c++, nepravda je postojala i uvijek ce postojati, previse je veza u svemu tome (svaki poznaje necijeg prijatelja koji pak pozna drugog prijatelja pa ga povuce i ta sranja i ne gleda sve mogucnosti nego mu je dovoljna ta samo jedna, upravo takvo stanje je u vladi RH..)

[FS]Rent
[FS] Vremenska prognoza
[TuT] PayDay
[TuT]PayDay sistem[UPDATED]
Moja Biografija

Respect:Mr.Gagi,FlasH,Streetboy,David (Sabljak) A.k.A SABO(T)
ÄŒovjek nije stvoren za poraze, moze biti unisten, ali ne i pobjeÄ'en!

Dobro si to rekao drug ja kao pojedinac tu nemogu nista ali mi kao skupina trebamo nastojati da se to ne desava.
69