Glavni razgovor #24

Započeo Blaeks, Septembar 02, 2013, 14:08:33 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: [SF]C++ poslato Maj 28, 2014, 17:15:40 POSLE PODNE
Citat: .ılllı.[RCG]Lamont A.k.A Boca.ılllı. poslato Maj 28, 2014, 17:10:51 POSLE PODNE
Citat: [SF]WickeD. poslato Maj 28, 2014, 15:59:37 POSLE PODNE
Cestitam svima, samo mi nije jasno kako LAPI da je dobio smoda?Ima boljih za tu poziciju naravno i aktivnijih, al nema veze, nije moje da se mesam al nikako mi tu u glavu ne ide,  Blaeks nadam se da ces ostat aktivan sad :)
jbg ja sam trebao biti na njegovom mestu,al oke sta da se radi cekacu novu priliku valjda ce mi ukazati poverenje.
Zasto ti?
a zasto ne ja?

mozda za to sto ovde ima clanova koji su to zasluzili vise nego ti.
69

hvala wicked i boco, i ne svadjajte se oko tih stvari, ako vec stvarno sami sebe kandidujete za smoda, onda se ne junacite ko je zasluzniji

blaeks moram priznat lijepo ti stoji ovaj crveni badge :)

jao, jos samo 2 tjedna nastave uh

[FS]Rent
[FS] Vremenska prognoza
[TuT] PayDay
[TuT]PayDay sistem[UPDATED]
Moja Biografija

Respect:Mr.Gagi,FlasH,Streetboy,David (Sabljak) A.k.A SABO(T)
ÄŒovjek nije stvoren za poraze, moze biti unisten, ali ne i pobjeÄ'en!

Citat: xyzcod2 poslato Maj 28, 2014, 18:06:23 POSLE PODNE
blaeks moram priznat lijepo ti stoji ovaj crveni badge :)

jao, jos samo 2 tjedna nastave uh
hvala :D

Citat: .ılllı.[RCG]Lamont A.k.A Boca.ılllı. poslato Maj 28, 2014, 17:10:51 POSLE PODNE
Citat: [SF]WickeD. poslato Maj 28, 2014, 15:59:37 POSLE PODNE
Cestitam svima, samo mi nije jasno kako LAPI da je dobio smoda?Ima boljih za tu poziciju naravno i aktivnijih, al nema veze, nije moje da se mesam al nikako mi tu u glavu ne ide,  Blaeks nadam se da ces ostat aktivan sad :)
jbg ja sam trebao biti na njegovom mestu,al oke sta da se radi cekacu novu priliku valjda ce mi ukazati poverenje.

Konkretno sam mislio na C++a covek koji ima 100+ dana online na forumu, i koji na dan pomogne svima oko skriptanja.

Jedini pravi, pouzdani hosting na Balkanu :)!

Et sad vi nove snage sredite malo onu sluzbenu listu, pratite prijave, kaznite one koji reklamiraju server bez domena, pratite malo to, dignite forum malo jebemu led, vratite ga u stara vremena

Slazem se da Lapi ne zasluzuje no admin ima poverenja :)
Cestitam svima :)

exDeveloper | Generation, Zara Gaming, Meanwhile |
"If nobody hates you, you're doing something wrong."

Citat: TheP4vO poslato Jul 29, 2014, 20:42:16 POSLE PODNE
Glasao sam ali ovo je vrlo [cenzura]o svima je favorit neprikosloveni levu :D

Citat: [AG] Boris. poslato Maj 28, 2014, 19:18:19 POSLE PODNE
Et sad vi nove snage sredite malo onu sluzbenu listu, pratite prijave, kaznite one koji reklamiraju server bez domena, pratite malo to, dignite forum malo jebemu led, vratite ga u stara vremena

Iskreno treba izbacit neke servere tipa Balkan Games, prijavljuje se na drugom forumu na SL, ne treba ubacivati servere koji imaju retardirane igrace, nije sve u igracima.

Citat: [SF]Levuâ,,¢ poslato Maj 28, 2014, 19:21:16 POSLE PODNE

Daj jebemu, pa kako bi se vi osjecali da vas netko pred vama omalovazava, pustite neka se dokaze

Pusti cojka nek se dokaze sto kaze boris bice prilika.
69

Citat: [AG] Boris. poslato Maj 28, 2014, 19:18:19 POSLE PODNE
Ne brini se,sredice se sve ubrzo,sad ce i ljeto i sve,ima da dignemo forum ponovo na stari nivo :)

A sto se tice Lapija,nije bitno to sto ga vi niste vidjeli kao aktivnog,on je posao u svom pdf-u odradjivao odlicno,sto Boris kaze pustite ga da se dokaze.. :)

Citat: [AG] Boris. poslato Maj 28, 2014, 19:24:05 POSLE PODNE
Citat: [SF]Levuâ,,¢ poslato Maj 28, 2014, 19:21:16 POSLE PODNE

Daj jebemu, pa kako bi se vi osjecali da vas netko pred vama omalovazava, pustite neka se dokaze
Pa bolje da zna nego da mu pricam iza ledja...
Ne kazem da je los nego da je neko aktivniji i bolji mogao dobiti...

exDeveloper | Generation, Zara Gaming, Meanwhile |
"If nobody hates you, you're doing something wrong."

Citat: TheP4vO poslato Jul 29, 2014, 20:42:16 POSLE PODNE
Glasao sam ali ovo je vrlo [cenzura]o svima je favorit neprikosloveni levu :D

Evo posto vidim da sam ja glavna tema, da i ja nesto kazem. Dude je covek koji je digao ovaj forum, da nema poverenja u mene ne bi mi poverio ovakav zadatak. Kada mi je prvi put poverio zadatak u Developmentu obecao sam mu uspon, sto se i desilo. Otvarane su nove teme, aktivnost u design-u su drasticno povecane sto mojih radova to i drugih dizajnera kao sto su DeadDon i drugi. Ljudi su poceli da se interesuju za programiranje. Ako otvorite Development videcete da se veliki broj ljudi obratilo za pomoc sto su naravno i dobili u brzom periodu. Cim sam postao moderator Developmenta otvorio sam novi PDF "Konkursi" koji je jako lepo prihvacen, bio je propracen reklamama na facebook-u. Da naglasim, zahvajujuci meni i mojoj zelji da pomognem Bugiju, decko je stigao do republickog takmicenja u programiranju, sto vam i on moze potvrditi. Za sve one koji nisu upuceni zeleo bih da znaju da celo svoje provedeno na forumu, kao i sve duznosti obavljam preko telefona jer sam na skolovanju i nemam pristup kompjuteru barem 3/4 nedelje (jedan mesec). Ne mislim da sam neki sveznalac, ali provokacije od strane moderatora u forumu za slije i video i ostale ne uzimam u obzir. Dude j taj koji je o ovome odlucio i hvala mu na ovakvo odluci. Mislim da su pravi ljudi dobili pozicije i da ce mo se jako lepo slagati. Toliko od mene za sada..

[FS] Bank Sistem
[TuT] Array Sistem (Napredna)

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

Citat: Denis_Lapi poslato Maj 28, 2014, 19:38:41 POSLE PODNE
Evo posto vidim da sam ja glavna tema, da i ja nesto kazem. Dude je covek koji je digao ovaj forum, da nema poverenja u mene ne bi mi poverio ovakav zadatak. Kada mi je prvi put poverio zadatak u Developmentu obecao sam mu uspon, sto se i desilo. Otvarane su nove teme, aktivnost u design-u su drasticno povecane sto mojih radova to i drugih dizajnera kao sto su DeadDon i drugi. Ljudi su poceli da se interesuju za programiranje. Ako otvorite Development videcete da se veliki broj ljudi obratilo za pomoc sto su naravno i dobili u brzom periodu. Cim sam postao moderator Developmenta otvorio sam novi PDF "Konkursi" koji je jako lepo prihvacen, bio je propracen reklamama na facebook-u. Da naglasim, zahvajujuci meni i mojoj zelji da pomognem Bugiju, decko je stigao do republickog takmicenja u programiranju, sto vam i on moze potvrditi. Za sve one koji nisu upuceni zeleo bih da znaju da celo svoje provedeno na forumu, kao i sve duznosti obavljam preko telefona jer sam na skolovanju i nemam pristup kompjuteru barem 3/4 nedelje (jedan mesec). Ne mislim da sam neki reklamiranje zabranjeno!, ali provokacije od strane moderatora u forumu za slije i video i ostale ne uzimam u obzir. Dude j taj koji je o ovome odlucio i hvala mu na ovakvo odluci. Mislim da su pravi ljudi dobili pozicije i da ce mo se jako lepo slagati. Toliko od mene za sada..

Malo si i ti lose razumeo, vecina nas samo nije razumela zasto bas ti, niti je rekla da ne trebas ostati na poziciji i slicno, srecno u svakom slucaju.