Glavni razgovor #24

Započeo Blaeks, Septembar 02, 2013, 14:08:33 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Ja u HR ništa osjetio nisam :P

Citat: Peroxide poslato Maj 24, 2014, 12:09:53 POSLE PODNE
Mozda ti ga nisu dovoljno duboko gurnuli :D

Ajmoo, svako ko je clan SF zajednice, da ce igrati, ili je u timu(a nije mu uradjena signatura) neka mi se javi, naravno ko zeli signature ko sto imamo: C++, Levu,Hudiga,Mumin i ja, na pm mi se obratite, usput sta kazete jel smo dobro uradili ja i Levu ovo :D?
Jedini pravi, pouzdani hosting na Balkanu :)!

Citat: [SF]WickeD. poslato Maj 26, 2014, 14:30:20 POSLE PODNE
Ajmoo, svako ko je clan SF zajednice, da ce igrati, ili je u timu(a nije mu uradjena signatura) neka mi se javi, naravno ko zeli signature ko sto imamo: C++, Levu,Hudiga,Mumin i ja, na pm mi se obratite, usput sta kazete jel smo dobro uradili ja i Levu ovo :D?
server ne reklamiras ovde, pravila bi trebao da procitas ?

Citat: Blaeks poslato Maj 26, 2014, 14:33:30 POSLE PODNE
server ne reklamiras ovde, pravila bi trebao da procitas ?

Mozda ti ovo razumes ko reklamu, ali ovo nije nikakav vid reklame,
usput sta kazete jel smo dobro uradili ja i Levu ovo :D?

To sto sam pitao da li neko ko ce igrati na SF zeli signaturu, jel to problem?

Citat: Artieâ,,¢ poslato Maj 26, 2014, 07:55:13 PRE PODNE
Citat: Peroxide poslato Maj 24, 2014, 12:09:53 POSLE PODNE
Mozda ti ga nisu dovoljno duboko gurnuli :D
Bice da nisu :P nego kako ste mi vi imal vas

Citat: Lenon poslato Maj 28, 2014, 14:07:02 POSLE PODNE
opa opa, cestitam svima na dobijenim pozicijama! zasluzili ste ih! :)
Ne bas svi....
69

Citat: Lenon poslato Maj 28, 2014, 14:07:02 POSLE PODNE
opa opa, cestitam svima na dobijenim pozicijama! zasluzili ste ih! :)
hvala :)

Cestitam svima, samo mi nije jasno kako LAPI da je dobio smoda?Ima boljih za tu poziciju naravno i aktivnijih, al nema veze, nije moje da se mesam al nikako mi tu u glavu ne ide,  Blaeks nadam se da ces ostat aktivan sad :)

Citat: [SF]WickeD. poslato Maj 28, 2014, 15:59:37 POSLE PODNE
Cestitam svima, samo mi nije jasno kako LAPI da je dobio smoda?Ima boljih za tu poziciju naravno i aktivnijih, al nema veze, nije moje da se mesam al nikako mi tu u glavu ne ide,  Blaeks nadam se da ces ostat aktivan sad :)
jbg ja sam trebao biti na njegovom mestu,al oke sta da se radi cekacu novu priliku valjda ce mi ukazati poverenje.

Citat: .ılllı.[RCG]Lamont A.k.A Boca.ılllı. poslato Maj 28, 2014, 17:10:51 POSLE PODNE
Citat: [SF]WickeD. poslato Maj 28, 2014, 15:59:37 POSLE PODNE
jbg ja sam trebao biti na njegovom mestu,al oke sta da se radi cekacu novu priliku valjda ce mi ukazati poverenje.
Zasto ti?
69