[FS] AntiCheat - Balkan Security v0.9 - UPDATE (26.8.2012)

Započeo [BR]Maki187, Decembar 24, 2011, 21:32:24 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

jel moze neko da mi ubaci taj anticit u skriptu? posto sam bot za skriptanje :D

Citat: Milan_Filipovic poslato Maj 01, 2012, 16:19:00 POSLE PODNE
jel moze neko da mi ubaci taj anticit u skriptu? posto sam bot za skriptanje :D

Mislis da se ubaci u mod... zasto bi ubacivao u mod ?
Moaj preporuka ti je da ga neubacujes u mod, jer je napravljen da radi kao FS, a ne u modu...

Citat: [BG]...Р৸illipS... poslato Maj 01, 2012, 16:25:00 POSLE PODNE
Odlican anticheat maki sve pohvale ;) Nisam ti prokomentarisao nikada evo sada da uradim .

Hvala brate  ;)

ma to je ok nego ovo oko instalacije nzm gde to da ubacim jbg nikad to nisam radio pa ako bi mogao da mi ubacis to je tebi min posla a meni  bi trebalo 7 dana xD

Lemi_Zero

Imam problem, kucam /givemoney ID 10000 i kaze novac ti je vracen na normalnu vrednost...
Zna li neko kako to da namestim da kada kucam /givemoney da mi da pare da mi nepise to... i da mi nevraca novac na normalnu vrednost...

Nije lose xD  :D
IP: 193.192.59.227:7785
Troll Or Be Trolled !
Hoce neko lol-a?!

Respect the Rules

Sry sto odgovaram nakon dugo vremena ali maki dobar ti je anticheat ali samo sto on nije dobar za koristiti kad korisom /aon kicka admina jel dobije armor kad ides na neki event skripta postavi igracu hp na 100 on ga kicka radi healt hacka kad upisem pravi rcon bana kaze nepravilan rcon dobar je anticheat ali samo tu treba raditi ima dosta problem

Jedan od retkih slucajeva si koj ima takav problem, a to je najcesce jer niste lepo podesili AC, za RCON to sot kazes je nemoguce na svkai moguci nacin, jer celu proveru je naskriptao onaj ko je izmislio SAMP, ja sam samo dodao opomene i ban

Sto se tice /aon , lepo pise sta da stavite u /aon (/adinduty) al ne, niko necita prokleti fajl INSTALACIJA.TXT

Pre svega hvala na anticheat-u  8)

Imam pitanje, pravio sam gamemode od 0 i posto je DM napravio sam antispawn kill koji daje igracu HP: 99999 nakon spawna zatim ga vraca na 100(trajanje antispawn zastite je 5 sekundi), kad se spawnam i stojim mirno a drugi igrac cim me vidi da sam se spawnao krene pucati nakon par sekundi (manje od 5) AC Balkan Security kicka mene s porukom da sam kickovan zbog Health hack-a ! Zanima me da li se to u skripti moze promeniti nekako, samo da proverava HP Hack 5 sekundi nakon spawna, ili da jednostavno stavim na OnPlayerSpawn ono "Izbegavanje" a da pritom ne ugrozim rad anticheat-a ???

Hvala!  :)
Poslednja Izmena: Maj 14, 2012, 20:00:15 POSLE PODNE od Bokyyy

Respect the Rules

[quote author=
Maki187 link=topic=35102.msg327503#msg327503 date=1336919794]
Jedan od retkih slucajeva si koj ima takav problem, a to je najcesce jer niste lepo podesili AC, za RCON to sot kazes je nemoguce na svkai moguci nacin, jer celu proveru je naskriptao onaj ko je izmislio SAMP, ja sam samo dodao opomene i ban

Sto se tice /aon , lepo pise sta da stavite u /aon (/adinduty) al ne, niko necita prokleti fajl INSTALACIJA.TXT
[/quote]
Da ti kazem lijepo ja sam taj fail procitao ali nece iako tako uradim meni nece ja nisam rekao da je to sve do tog tvog AntiCheta, izvini ako sam te uvrijedio ali mi je tako ja kako god da uradim tako je kad igraca pozovem na event kicka ga radi helat hacka ili fix veh kad se automatski uradi na eventu

@bokyyy

mozes da probas da tu gde ti stavlja helte na 100, da turis
SetPVarFloat(i,"ZastitaHelta",1);

cini mi se da sam u poslednjoj verziji smanjio zastitu za igraca, pa verovatno zbog toga i nastaju takvi problemi

@Djuro ma nisam se uvredio, al jedan si od retkih koj ima takav problem, sto se tice vehicle repair za evente, da reko bih da je to greska do skripte, znam i gde al nemam sad vremena za to, privremeno resenje bi ti moglo biti da tamo gde ti ej putplayerinvehicle, da stavis i

SetPVarInt(i, "PopravkaVozila", 1);

to moze biti kao privremeno resenje, sto se tice health hacka na eventu, nebi znao u cemu je problem.

Respect the Rules

[quote author=
Maki187 link=topic=35102.msg328207#msg328207 date=1337025291]
@bokyyy

mozes da probas da tu gde ti stavlja helte na 100, da turis
SetPVarFloat(i,"ZastitaHelta",1);

cini mi se da sam u poslednjoj verziji smanjio zastitu za igraca, pa verovatno zbog toga i nastaju takvi problemi

@Djuro ma nisam se uvredio, al jedan si od retkih koj ima takav problem, sto se tice vehicle repair za evente, da reko bih da je to greska do skripte, znam i gde al nemam sad vremena za to, privremeno resenje bi ti moglo biti da tamo gde ti ej putplayerinvehicle, da stavis i

SetPVarInt(i, "PopravkaVozila", 1);

to moze biti kao privremeno resenje, sto se tice health hacka na eventu, nebi znao u cemu je problem.
[/quote]
OK, hvala ti

Verujem da nisi ni otvorio FS, btw, neoptimizian za one sa malo mozga, sve u svemu hvala :)

btw, AC je testiran pocevsi od GF edita, preko ravens edita do modova od nule, tako da nzm ja za tih vecinu skripti... bagova ima, kao i sve druge, pa i cuveni JB ima bagova koliko vma dusa zeli xD
Poslednja Izmena: Maj 16, 2012, 15:11:29 POSLE PODNE od [BR]Maki187

Respect the Rules

Citat: CyberFreak poslato Maj 15, 2012, 23:23:07 POSLE PODNE
AC je KESA!
Neoptimiziran je Za VECINU Skripta!
3/10  :o
Momak de pazi sta pises zavisi koju si verziju skinuo napravljena je nova v0.8, bolja je od JB iako je on pun bagova i ovo je jedini anticheat koji je dobar za upotrebu osim JB

C:\Users\Mandić\Desktop\afagadfb\filterscripts\ACBS.pwn(57) : fatal error 100: cannot read from file: "AC_Balkan_Security"

Compilation aborted.Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

1 Error.

Sve sam uradit kao i ti, ali mozda je do mog GM-a, posto nije imao pawno file, pa sam ga stavio iz drugog GM-a? Takodjer kada stavim #include <AC_Balkan_Security> u moj gm isto mi tako izbacuje
Poslednja Izmena: Jun 24, 2012, 23:35:13 POSLE PODNE od Marin_Mandic.