[FS] AntiCheat - Balkan Security v0.9 - UPDATE (26.8.2012)

Započeo [BR]Maki187, Decembar 24, 2011, 21:32:24 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Urad kao sto pise u instalacija.txt, ubaci AC_Balkan_Security u tvoj pawno/include folder, u slucaju da ni tad nece, pokreni pawno u koj si ubacio taj plugin, kad ga otvoris idi open, nadji svoj mod i compile

Ne radi mi ''BH anticheat''... Mislim isprobavao sam i skakao ali nikako da me opomene? Kako da popravim?

Znam da neradi, trebas izmeniti sledece

if((newkeys & KEY_UP && newkeys & KEY_JUMP) || (newkeys & KEY_UP && newkeys & KEY_SPRINT && newkeys & KEY_JUMP))

http://wiki.sa-mp.com/wiki/GetPlayerKeys

pronadji pravu kombinaciju, inace za svaki update sam to zab. da fixam...

inace kad drzis alt, hodas i sakces tek onda detektuje BH

Oprostite sto postan u staroj temi,ali zasto meni dolaze warninzi za svako,a sve sam instaliro bas kao sto tamo pise  :(
svaki od tih warninga ovako izgleda

C:\Documents and Settings\David Babić\Desktop\Croatia Sky RolePlay\gamemodes\CSRP.pwn(61735) : warning 215: expression has no effect
Pawn compiler 3.2.3664           Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

Header size:          13224 bytes
Code size:          2697228 bytes
Data size:          2371324 bytes
Stack/heap size:      16384 bytes; estimated max. usage=4735 cells (18940 bytes)
Total requirements: 5098160 bytes

494 Warnings.

ovo je samo primjer za jedan alis vi su isti,moze pomoc?  :'(
Poslednja Izmena: Jun 28, 2012, 12:28:34 POSLE PODNE od Izvanzemaljac

Uskoro!
Usput trazim mapera,inbox zainteresirani!

Do je u tvom modu i nije povezano sa anticheat-om koliko ja vidim... i kad bi mozda dao jednu liniju erora mozda bi i znao neko da ti pomogne

Nije do mog moda jer nije mi to prije izbacivalo,nego to mi je doslo kad sam ubacio onako u pawnu kako pise za SetPlayerPos itd.. sam ubacio AC_BS_SetPlayerPos itd... i svaki warning je zbog toga,a kad bi npr izbrisao AC_BS i stavio samo SetPlayerPos bilo bi dobro  :'(

Uskoro!
Usput trazim mapera,inbox zainteresirani!

Citat: Izvanzemaljac poslato Jun 28, 2012, 21:28:50 POSLE PODNE
Nije do mog moda jer nije mi to prije izbacivalo,nego to mi je doslo kad sam ubacio onako u pawnu kako pise za SetPlayerPos itd.. sam ubacio AC_BS_SetPlayerPos itd... i svaki warning je zbog toga,a kad bi npr izbrisao AC_BS i stavio samo SetPlayerPos bilo bi dobro  :'(

Postavi konkretno celu liniju koda, prvi si sa takvom greskom na balkanskom i engleskom podruciju, tako da do Anti Cheat-a nije

Sto ja trebam napisati, npr kad se igrac spawna, kika ga zbog money hacka zato sto na pocetku dobije novce, ili neke int cheatove, bezveze kickaju... Kako da to popravim nisam bas razumio?
Npr /eat
kika ga zbog health...
Poslednja Izmena: Jun 30, 2012, 19:07:57 POSLE PODNE od Marin_Mandic.

Jesam, ali opet ja imam komandu /set i tu mogu sve mjenjati, i napisao sam
stock AC_BS_Set(playerid)
{
ResetPlayerMoney(playerid);
SetPVarInt(playerid, "SiguranNovac", 1);
return 1;
}

I opet mi vraca novac na noramlnu vrijednost?

Ja stvarno ne znam cemu sluzi AC_BS_Set ?

to nije komanda iz AntiCheat-a, niti sam je ja pravio

Tvoje je da u svom MODU promenis sve u AC_BS_

znaci tamo gde je GivePlayerMoney ti stavis AC_BS_GivePlayerMOney

i to radis u SVOM GAME MODU, ne u FS ili u INCLUDE FAJLU, znaci u SVOM MODU
Poslednja Izmena: Jun 30, 2012, 23:14:31 POSLE PODNE od [BR]Maki187

Problem u FS. GM sam preradio i 0errora a FS kad pravim .amx eror

D:\GTA - SAMP\GameModes\///\filterscripts\ACBS.pwn(56) : fatal error 100: cannot read from file: "foreach"

Compilation aborted.Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

1 Error.

Red:
#include <foreach>

A u pawno/include imam "foreach"

Maki pomozi molim te..
Poslednja Izmena: Jul 01, 2012, 01:45:56 PRE PODNE od -[The]¢αƨƨσ|^^

Ako si 100 % postvio u folder pawno/include, onda ti opet nece, jednio da probas kao sto sam i ja, otvoris folder foreach u pawno, kopiras sve u njemu, otvoris svoj GM i onda umjesto
#include <foreach>
kopiras sve to iz foldera...

Marin pobogu to ej bespotrebno sto si uradio

http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=92679&highlight=foreach+include

downloaduj odatle foreach, stavi ga u pawno/include, compile skriptu, ako ti ni tad nece, udji u folder pawno, dvoklikom otvori pawno, idi na open, nadji svoj game mod, i compile ga!