[FS] AntiCheat - Balkan Security v0.9 - UPDATE (26.8.2012)

Započeo [BR]Maki187, Decembar 24, 2011, 21:32:24 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Snich

Citat: Vegas. poslato Mart 28, 2012, 11:58:00 PRE PODNE
Moze objasnjenje kako da ga ubacim u Raven's jer su tamo sve forwardi..
Pa sta ako su forwardi, nema veze ovdje su stockovi, nista se ti ne brini, samo liniju po liniju ...
BTW: Svaka cast Markane ...

Citat: [FG] Snich poslato Mart 28, 2012, 12:22:11 POSLE PODNE

Hvala Snich :)

u larpu(ravensu), moras sve sto ti je sa Safe da prepravis u AC_BS_

odnosno, u ravensu ti stoji npr SafeGivePlayerMoney

ti to moras da prebacis u AC_BS_GivePlayerMoney, naravno , nesmes da prepravis default public u ravensu u to, tj ako ti u ravensu u modu stoji

public SafeGivePlayerMoney , ti nesmes da ga stavis u public AC_BS_GivePlayerMoney, jer ce ti ili izaci erori, il ice se mesati sa anticheatom...

znaci na svi drugi mestiam zamenis u AC_BS_ ... :)

i procitaj instalaciju, tamo ti pise sta sve treba da promenis...

Vegas.

[quote author=
Maki187 link=topic=35102.msg308816#msg308816 date=1332939659]
Citat: [FG] Snich poslato Mart 28, 2012, 12:22:11 POSLE PODNE

Hvala Snich :)

u larpu(ravensu), moras sve sto ti je sa Safe da prepravis u AC_BS_

odnosno, u ravensu ti stoji npr SafeGivePlayerMoney

ti to moras da prebacis u AC_BS_GivePlayerMoney, naravno , nesmes da prepravis default public u ravensu u to, tj ako ti u ravensu u modu stoji

public SafeGivePlayerMoney , ti nesmes da ga stavis u public AC_BS_GivePlayerMoney, jer ce ti ili izaci erori, il ice se mesati sa anticheatom...

znaci na svi drugi mestiam zamenis u AC_BS_ ... :)

i procitaj instalaciju, tamo ti pise sta sve treba da promenis...
[/quote] Procitao sam instalaciju anticheata detaljno ali vidite sta mi nije jasno... Meni u Raven's-u stoji ovako forward SafeGivePlayerMoney(plyid, amounttogive); Ja prepravim u forward AC_BS_GivePlayerMoney(plyid, amounttogive); Izbaci mi error C:\Documents and Settings\Vegas\Desktop\Mod\gamemodes\Bs-Rp.pwn(1314) : error 025: function heading differs from prototype
Poslednja Izmena: Mart 28, 2012, 23:13:13 POSLE PODNE od Vegas.

ja sam ti upravo rekao gore u postu da to neradis, napisao sam ti da public neprepravljas, a cim netreba public, logicno je i za forward... ravens ima svoj anticheat... znaci FORWARD I PUBLIC NEPREPRAVLJAS

Po opisu i slikama mi se svidja ali ga nemogu testat -.-" kada izbrisem "PROCITAJ ME" izbaci mi 26 erora :/ jel bi neko od vas mogao da mi preko PP posalje .amx file?

BTW: Lepo odradjen AC 10/10

Informacije
Otvorenje servera:1.9.2012 (18:00)
Owneri:miszh,m@n in bl@ck,kasspi
Forum: www.blackedition-roleplay.info
IP:193.192.58.206:7790

Hvala svima ;)

Citat: -[The]¢αƨƨσ|^^ poslato April 08, 2012, 22:09:27 POSLE PODNE
Po opisu i slikama mi se svidja ali ga nemogu testat -.-" kada izbrisem "PROCITAJ ME" izbaci mi 26 erora :/ jel bi neko od vas mogao da mi preko PP posalje .amx file?

BTW: Lepo odradjen AC 10/10

Imas 2 mesta gde brises procitaj me, dokel god nepostavis kakve erore izbacuje nemogu ti pomoci... btw, moguce je da nemas neki potreban include fajl, posto si jedini koj ima takvih problema...
Poslednja Izmena: April 09, 2012, 14:41:57 POSLE PODNE od [FG]Maki187

solidfiles link radi, ako koristis Malwarbytes anti malware, iskljuci ga, jer on nedozvoljava download sa solidfiels-a

al evo, upload sam ti na hotfile

https://hotfile.com/dl/152909391/a55205d/AC-BalkanSecurityv0.7-R1.zip.html
Poslednja Izmena: April 15, 2012, 14:45:35 POSLE PODNE od [FG]Maki187

Svaka čast na anit čitu, sve mi super radi(bar ono što sam testao) :)

Citat: [FG]Maki187 poslato April 15, 2012, 14:41:39 POSLE PODNE
solidfiles link radi, ako koristis Malwarbytes anti malware, iskljuci ga, jer on nedozvoljava download sa solidfiels-a

al evo, upload sam ti na hotfile

https://hotfile.com/dl/152909391/a55205d/AC-BalkanSecurityv0.7-R1.zip.html

e hvala ti punooooooooooooooooo :D svaka cast svaka cast

SviÄ'a mi se filterskripta, mada po mom miÅ¡ljenju bi bilo bolje da si napravio da Adminima doÄ'e upozorenje kako netko možda ima cheat, a ne da ga automatski izbaci sa servera.

Citat: ♥Chuck♥ poslato April 15, 2012, 22:27:17 POSLE PODNE
SviÄ'a mi se filterskripta, mada po mom miÅ¡ljenju bi bilo bolje da si napravio da Adminima doÄ'e upozorenje kako netko možda ima cheat, a ne da ga automatski izbaci sa servera.

Razmisljao sam vec to da ide u v0.8 , al se pitam da li da vam radim update, posto ljudi koji koriste ovaj AntiCheat, su nezahvalni i preimenuju ga, a to masovno rade... i zasto bi onda napravio update, kad ga svi preimenujete ?

Videcu jos...