[FS] AntiCheat - Balkan Security v0.9 - UPDATE (26.8.2012)

Započeo [BR]Maki187, Decembar 24, 2011, 21:32:24 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

[quote author=
Maki187 link=topic=35102.msg346332#msg346332 date=1341134901]
Marin pobogu to ej bespotrebno sto si uradio

http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=92679&highlight=foreach+include

downloaduj odatle foreach, stavi ga u pawno/include, compile skriptu, ako ti ni tad nece, udji u folder pawno, dvoklikom otvori pawno, idi na open, nadji svoj game mod, i compile ga!
[/quote]

Hvalaa.. sada radi ;)

Svi koji znate bagove u ovom AC, prijavite mi, odlucio sam da ipak uradim update, koliko se secam ima bag sa anti vehicle repair, mozda neko da mi ga opise ako ga zna, kako bi mogao da fix ?

Pa ima dosta gresaka evo npr ja sam to koristio na svom serveru i sve sam instaliro i sve radi al npr igram war i onda me neki lik ubije i mene anticheat kika zbog fly hacka i takve

Uskoro!
Usput trazim mapera,inbox zainteresirani!

Bravo Maki

Balkan Rising RolePlay IP : 95.211.27.143:5478

Balkan Rising RolePlay Forum : www.balkan-rising.info

Decki moji ovaj bot je sjebo anti cheat znaci ako ga koristite svi kicka i salje njemu sve vase podatke od Game Panela Rcon i te gluposti !

Citat: jozakoza poslato Jul 30, 2012, 11:17:34 PRE PODNE
Decki moji ovaj bot je sjebo anti cheat znaci ako ga koristite svi kicka i salje njemu sve vase podatke od Game Panela Rcon i te [cenzura]osti !

O čemu ti?  ???

Uskoro!

Decki moji ovaj bot je sjebo anti cheat znaci ako ga koristite svi kicka i salje njemu sve vase podatke od Game Panela Rcon i te [cenzura]osti !

Ljubomorne duse mogu da ga puse :)

Preko pawna nije moguce uzeti bilo kakvu infromaciju van pawna, da jeste, napravio bi anticehat koj bi detektovao jel iams instaliran s0beit, ako imas da te banuje, nista lakse... inace cak i da je moguce uzeti nesto preko pawna, to sigurno nebi mogao da bude password, jer bi morao da se konektujem na bazu tvog hostinga, sto je nemoguce jer ne nzam ni user ni pass tvog hosta...

Inace sve igrace moze da kikuje samo ako si poremecen ili retardiran, pa ne procitas INSTALACIJA.txt
I jos jedna takva provala, i pozdravi se  :D

Inace, zasto bi meni slao podatke nekog game panela, akd sam vlasnik hostinga, imam svoju masinu i mogu da kreiram sebi koliko god hocu servera, tako da, stace mi neciji podatci od panela ?
Da uzmem neki botovski mod ?
Svaki mod koj mi treba, mogu da naskriptam -.-"

Inace neverovatno kako samo tebi medju 7576 ljudi koju su pregledali ovu temu kikuje sve i meni salje podatke nekog game panela :D
Poslednja Izmena: Jul 30, 2012, 22:12:41 POSLE PODNE od [BR]Maki187

Neznam zašto se trudiš odgovarat na takve komentare. Ako je on u stanju da napiše takvu g.lupost onda neznam zašto se javlja uopće.

najjaci si ti bi i kiflu shvatio kao prevaru :D

OT: extra Maki :) i nemoj vise da uzimas te sifre ahahahahahahahhaah

Citat: Ricky_Danzel poslato Jul 30, 2012, 22:26:46 POSLE PODNE

najjaci si ti bi i kiflu shvatio kao prevaru :D

OT: extra Maki :) i nemoj vise da uzimas te sifre ahahahahahahahhaah
sad si mi ti neki frajer mater ti jebem balavu u picku ako te nadjem kosti cu ti polomit i dat psima da jedu

Neznam zasto ali meni svaki put kad ubacim anticheat na hostu server radi 15 sec i onda pande :S

Uskoro!