◄ Glavni razgovor #50 ►

Započeo SlavicBeast, Decembar 15, 2022, 04:34:49 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 10 gostiju pregledaju ovu temu.

AL NE ZNAM JAAAAA ŠTA NOSI NOĆ ŠTA NOOOSI DAN

Nije svako za sve, niti je sve za svakog. Svako se pronalazi negde, svako je bolji u necemu i vise mu lezi. Samo se treba fokusirati na to u cemu se pronalazis...
HTML / CSS / Javascript / Inspect : Entry Masterclass.
ReactJS / Tailwind CSS / PWA / Axios / SCSS / Redux, ViteJS : Entry Masterclass.
C / C++ / C# / C-objective - kroz Pawn Lang : Entry Masterclass
Grupisano Pravljenje Objekata : Filterscript.

Sta je to web development?
To je nesto ono kao, kako bih to rekao, izgubis volju za zivotom i zelis da se ubijes, ali to je okej.
Onda jednostavno shvatis da si bio glup i resis problem, das sam sebi lajk,
skuvas NES 3u1 i pripremis se za sledeci projekat.

Citat: neshallon poslato Avgust 05, 2023, 13:08:11 POSLE PODNE
Nije svako za sve, niti je sve za svakog. Svako se pronalazi negde, svako je bolji u necemu i vise mu lezi. Samo se treba fokusirati na to u cemu se pronalazis...
Lepo receno

Citat: choppa100 poslato Avgust 04, 2023, 23:44:10 POSLE PODNE
Ne možeš se obogatiti, ali možeš priuštiti sebi Yukon XL denali sa malo više rada

Reci da je Crni u black paketu :)

Citat: Maid Corbic poslato Avgust 05, 2023, 12:44:38 POSLE PODNE
I ja bi da imam auto sa 24 godine jos ga nemam, zelim da budem skripter al ne ide :D

Samo hard work i dobra organizacija novca, novac se uvek mora vrteti, ako zelis profit.

Citat: choppa100 poslato Avgust 05, 2023, 12:46:40 POSLE PODNE
Nije SA-MP samo razvijanje game-modeova. :D

Mnogi to ne razumeju nazalost...

Citat: Maid Corbic poslato Avgust 05, 2023, 12:53:55 POSLE PODNE
Covjek ima pravo da dodaje koga zeli ja ne znam sto boli vecinu. Pa neka radi ono sto treba da radi, ja nikog ne podrzavam. Ja sam upoznao Nejtana preko Instagrama, lik je okej. Sto, covjek trudom i radom postigao i znanjem prije svega, neke savjete dobio. Nije sve bas tako sto vi mislite, barem ja tako gledam situaciju. Cak i ako radi, pa neka radi. Ima pravo da radi sa svog zivota svako od nas sta pozeli, i da pare reda na djeci ili pak da kreira svira slusa pjeva, sta fali. Podrzavam sve ideje, jer ja sam svestran i sve sto zapocnem nikad ne ostvarim osim pisanja poezije, ali ne nabijam to ljudima na nos, nego pustim da sami traze. Covjek je konkurencija, ima projekte iza sebe i pomirite se sa njim. Trebalo bi barem svako od vas sto napada da covjeku pitate kako pomoci, sumnjam da je retard covjek. Ne, nego bitno je da se pljuje po nekome i tema boosta bezveze i kreirate dramu. Govorim sa aspekta covjecnosti i onoga kako je ko prem meni, ne znam kako je to kod vas jer sam dosao trenutno da vidim sta ima i eto. Ja sve postujem, al kad su glupe stvari, jesu. Dizete postove, jedva cekate napadati nekoga a nemate tri blage o skriptanju, cast imenima koja su sagradena, pa i onim novima koji zele da nesto nauce makar pitali gluposti. Dajte malo suporta.

Ko je korektan i normalan, od mene je uvek dobio isto. Ko je hteo da uci onako stvarno uz mene, taj je naucio.

Citat: Maid Corbic poslato Avgust 05, 2023, 12:54:36 POSLE PODNE
Ma necemo da vrijedamo nikoga, nije. Realan zivot je realan, ja radim freelance s Amerikom dating sajt pa ne ide nikako

Check DM poslao sam ti onaj link za free udemy paid courses ;)

Citat: neshallon poslato Avgust 05, 2023, 13:08:11 POSLE PODNE

Postoje osobe kojima ide vecinom sve od ruke, ima onih koji mogu sami da rade a imaju oni koji nisu sposobni za nista. Entrepreneur zvuci da je lako biti ali nije, zato sto ti sve postaje posao. Cak ono sto ne radis. Meni vlastiti auto bude posao, zato sto ga prodam za vecu cifru i zaradim uvek, uvek naleti neko ko zeli da kupi proveren auto. Isto tako sto se tice SAMP-a jednostavno ljudi zele raditi sa proverenim ljudima, onima za koje su culi preporuke ili videli nesto drugo u vidu radova. To se odrazava na sve. Bilo kakav projekat, ceo zivot je jedan veliki projekat.

Treba se fokusirati na ono sto ti ide, ono sto zelis i volis raditi, u suprotnom uvek ces biti nezadovoljan sta god radio, jer onaj osecaj kad se probudis ujutro i zelis raditi nesto odredjeno a sa druge strane radis nesto deseto, ne mozes biti srecan. Ja sam od 2k13 u raznim poslovima, iza sebe imam deset godina radnog iskustva u mnogo svera poslovanja. Dan danas ucim i radim update samog sebe, svog znanja jer nikada ne znas sve. Prednost toga svega je sto mogu sebi priustiti da ne radim nista par meseci i da mogu ziveti, dok mi ne dodje nova ideja, novi projekat koji mi nadoknadi duplo sto sam potrosio u nekoliko meseci dok nisam radio nista. Ne treba isto biti sebican. Ja sam sa jednim svojim prijateljem zaradio za tri godine oko 2-3k eura (podelili po pola, ja nasao klijente on odradio posao). Nekada ako imas viska ne trebas biti pohlepan nego i bez potrebe pomoci nekome da zaradi. Dosta svog uspeha prepisujem tome sto nisam pohlepan za parama, jer mi nikada nisu znacile nista. Znam kada mi je dovoljno, imam meru u svemu. Dobro procitajte sta sam napisao, mrzeli me, ne voleli, gotivili il bili dobri sa mnom, ne menja nista od ovoga sto sam rekao.

Ps. niko ne moze u moje ime da kaze dal sam ja nekog mrzeo i slicno, zato sto ja nikoga ne mrzim, mrznja je zajebana stvar...

neću da čitam ovo a realno boli me kurac da čitam kao i sve ostale

Samo da pitam ljude koji se još bave sa sampom i generalno pisanjem romana na ovom autističnom forumu šta je vama u glavi dok se raspravljate, i dal imate život bar gram.

Citat: Rule poslato Avgust 05, 2023, 14:00:22 POSLE PODNE
neću da čitam ovo a realno boli me kurac da čitam kao i sve ostale

Samo da pitam ljude koji se još bave sa sampom i generalno pisanjem romana na ovom autističnom forumu šta je vama u glavi dok se raspravljate, i dal imate život bar gram.

Pusi ga bebo, ne priznajem te dok ne kupis Audi :D

vau vau vau
Sometimes it is a relief to be invisible.

Jel neko otvorio server sa modom od nule posto je to najbolja opcija ili?
Sometimes it is a relief to be invisible.

Citat: mqtko poslato Avgust 06, 2023, 12:24:52 POSLE PODNE
Jel neko otvorio server sa modom od nule posto je to najbolja opcija ili?

Otvorio sam ja nesto kratko za ortake, nas 30 na locked serveru, fluidno sve i pre svega zanimljivo jer je drugacije od standardnih servera