◄ Glavni razgovor #50 ►

Započeo SlavicBeast, Decembar 15, 2022, 04:34:49 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

znal neko kako do jeftinih karti avionskih za istanbul npr, moze iz bosne gdje ili iz beograda , ne mislim za 20e al ne planiram ni dat 500e za jebeni let, ima li neki sajt ili nesto?

Citat: Stifler ãƒ,, poslato Avgust 02, 2023, 22:40:04 POSLE PODNE
znal neko kako do jeftinih karti avionskih za istanbul npr, moze iz bosne gdje ili iz beograda , ne mislim za 20e al ne planiram ni dat 500e za jebeni let, ima li neki sajt ili nesto?

Nije bas 500€, ali tesko da nadjes ispod 200€ u sezoni, jedino da ides krajem septembra pa na dalje, ma da na istok (turska, egipat) ne znam jel ikad bilo jeftinih letova kao npr do Austrije sto mozes otic za 20€, ma da sve to ima i logike jelte, do Austrije ti treba par sati autom, a do Turske cijeli dan tj 20+h

Bit ce ekspozova uskoro, taman ce se forum aktivirati.

Kuurca su prošli, mislee su žilavi, ovde bi skontali kolkoo ste kilavi, kako se mršte u vugli su klimavii

Serete po coveku koji vam je pruzio nesto novo i nesto bolje od trenutnih raspalih up modova koje editujete ali vama to ocigledno ne odgovara...
Raspali skriptercici nezadovoljni sobom i svojim uspehom

Jutro društvo, šta se radi, nisam baš nešto aktivan na forumu, ima li šta novo ?
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Vratio se Admin BJ malo da vidi situaciju, samo drame.

Citat: Stifler ãƒ,, poslato Avgust 02, 2023, 22:40:04 POSLE PODNE
Sad, u sred sezone? Nikako. To se rezervise vise mjeseci unapred, cak i godinu dana. A ti jos trazis pocetkom augusta kad pocinju kolektivni godisnji odmori...

Balkanski SA:MP je kesa puna govana koju prospes i pogledas, okrenes se i trcis punom snagom. Sa druge strane imamo bracu Ruse koje ne znam kako da opisem... Lik koji drzi Arizonu ne drzi jedan server, nego 20+, a svaki ima 700< igraca. A zasto pitate se? Zato sto je server napravljen tako da bi se obican balkanac sasro' kad bi vidio sta taj server ima i sta nudi. Lag-Nepostojeci, Sistemi-Boli glava.

Ja da znam ruski jezik ja se ne bih skidao sa Arizone, ali nazalost pocetnik sam  :'(

CHANGE MY MIND

Citat: Sniffie White poslato Avgust 03, 2023, 20:47:07 POSLE PODNE
Sad, u sred sezone? Nikako. To se rezervise vise mjeseci unapred, cak i godinu dana. A ti jos trazis pocetkom augusta kad pocinju kolektivni godisnji odmori...

ne ne, planiram sada rezervisati za decembar eventualno januar, al mi se ne daje bas 500e za jebenu kartu

Citat: Stifler ãƒ,, poslato Avgust 03, 2023, 23:16:38 POSLE PODNE
ne ne, planiram sada rezervisati za decembar eventualno januar, al mi se ne daje bas 500e za jebenu kartu
Gledaj flexible tickets, ono od do, tako ti daju najbolju ponudu, i zovi par traveling agencija, pitaj cenu, i onda jel imaju kakav deal. Ja sam tako 2x ubo po nekim smjesnim cijenama u sred sezone, a na sajtovima su bile po 300-800eu karte.

Toxic is a game bitch
HTML / CSS / Javascript / Inspect : Entry Masterclass.
ReactJS / Tailwind CSS / PWA / Axios / SCSS / Redux, ViteJS : Entry Masterclass.
C / C++ / C# / C-objective - kroz Pawn Lang : Entry Masterclass
Grupisano Pravljenje Objekata : Filterscript.

Sta je to web development?
To je nesto ono kao, kako bih to rekao, izgubis volju za zivotom i zelis da se ubijes, ali to je okej.
Onda jednostavno shvatis da si bio glup i resis problem, das sam sebi lajk,
skuvas NES 3u1 i pripremis se za sledeci projekat.

Nevjerovatno je da ljudi misle da preko sampa se mogu obogatiti, sto novih servera, mukamije al vitaminira me

Citat: Maid Corbic poslato Avgust 04, 2023, 14:07:57 POSLE PODNE
Nevjerovatno je da ljudi misle da preko sampa se mogu obogatiti, sto novih servera, mukamije al vitaminira me

Jedna shisha za gospodina sa ukusom mente, hvala
HTML / CSS / Javascript / Inspect : Entry Masterclass.
ReactJS / Tailwind CSS / PWA / Axios / SCSS / Redux, ViteJS : Entry Masterclass.
C / C++ / C# / C-objective - kroz Pawn Lang : Entry Masterclass
Grupisano Pravljenje Objekata : Filterscript.

Sta je to web development?
To je nesto ono kao, kako bih to rekao, izgubis volju za zivotom i zelis da se ubijes, ali to je okej.
Onda jednostavno shvatis da si bio glup i resis problem, das sam sebi lajk,
skuvas NES 3u1 i pripremis se za sledeci projekat.

Citat: neshallon poslato Avgust 04, 2023, 14:10:46 POSLE PODNE
Jedna shisha za gospodina sa ukusom mente, hvala

Da je sretne srece pa da imam 6KM da uzmem sebi sad bi otisao jebo majku od Amerikanaca cekam platu tek 15 pa boze  :o :D