◄ Glavni razgovor #50 ►

Započeo SlavicBeast, Decembar 15, 2022, 04:34:49 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 7 gostiju pregledaju ovu temu.

@Rule baci mi iz Vienne 3k za mazdu 6 MPS fali mi, ljubi brat
HTML / CSS / Javascript / Inspect : Entry Masterclass.
ReactJS / Tailwind CSS / PWA / Axios / SCSS / Redux, ViteJS : Entry Masterclass.
C / C++ / C# / C-objective - kroz Pawn Lang : Entry Masterclass
Grupisano Pravljenje Objekata : Filterscript.

Sta je to web development?
To je nesto ono kao, kako bih to rekao, izgubis volju za zivotom i zelis da se ubijes, ali to je okej.
Onda jednostavno shvatis da si bio glup i resis problem, das sam sebi lajk,
skuvas NES 3u1 i pripremis se za sledeci projekat.

Citat: Maid Corbic poslato Avgust 04, 2023, 14:07:57 POSLE PODNE
Nevjerovatno je da ljudi misle da preko sampa se mogu obogatiti, sto novih servera, mukamije al vitaminira me
Ne možeš se obogatiti, ali možeš priuštiti sebi Yukon XL denali sa malo više rada

Citat: choppa100 poslato Avgust 04, 2023, 23:44:10 POSLE PODNE
Ne možeš se obogatiti, ali možeš priuštiti sebi Yukon XL denali sa malo više rada
Ako si naithen mozes i za lamba. Ipak on prodaje modove za 1000+ evra.

Citat: Detth poslato Avgust 04, 2023, 23:54:51 POSLE PODNE
Ako si naithen mozes i za lamba. Ipak on prodaje modove za 1000+ evra.

Jel te toliko boli sto sam sebi Auto kupio od skriptanja ? :)
ReactJS / Tailwind CSS / PWA / Axios / SCSS / Redux, ViteJS : Entry Masterclass.

To je nesto ono kao, kako bih to rekao, izgubis volju za zivotom i zelis da se ubijes, ali to je okej.

@Galardo kakve ovo drame bez nas prolaze ?
CAPTAIN FOUX aka TDEGOD

Citat: neshallon poslato Avgust 04, 2023, 23:56:16 POSLE PODNE
Jel te toliko boli sto sam sebi Auto kupio od skriptanja ? :)
Boli me bajo jako ono u predelu kurca najvise. Eh da nisam te pitao reperu kad ce onaj album od 40 pesama?

Inace ja sam kupio kucu na maldivima od skriptanja. Rusi kupili 60 modova po 2 soma svaki.

Citat: Detth poslato Avgust 05, 2023, 00:06:33 PRE PODNE
Boli me bajo jako ono u predelu kurca najvise. Eh da nisam te pitao reperu kad ce onaj album od 40 pesama?

Inace ja sam kupio kucu na maldivima od skriptanja. Rusi kupili 60 modova po 2 soma svaki.

Kad ja budem hteo, nije jedan nego tri komada  ;)

Jel te bas toliko boli ??

Citat: neshallon poslato Avgust 05, 2023, 00:38:36 PRE PODNE
Kad ja budem hteo, nije jedan nego tri komada  ;)

Jel te bas toliko boli ??
A realni budimo nece nkad biti taj album, svaki tvoj projekat propadne u startu.

Ne zaborav ikog si zvao za onaj svoj whrlbe da ti zaraduje kes :D.

I ja sam kupio kola i motor postneim radom, pa ocu to nabijati u facu nekome?
Uzdizes se bajo tako sto ponizavas druge, PICKO DVOLICNA!

Citat: Detth poslato Avgust 05, 2023, 01:14:35 PRE PODNE
A realni budimo nece nkad biti taj album, svaki tvoj projekat propadne u startu.

Ne zaborav ikog si zvao za onaj svoj whrlbe da ti zaraduje kes :D.

I ja sam kupio kola i motor postneim radom, pa ocu to nabijati u facu nekome?
Uzdizes se bajo tako sto ponizavas druge, PICKO DVOLICNA!

Trebam da bezim od toga da sam te pozvao da radis za kesh ?
Pruzio sam priliku, ne samo tebi nego i drugima. Ne misli da si poseban.
Uzdizem se tako sto radim sta ? Ponizavam druge ?
Bukv me boli kurac, ja sebe nemam potrebe da uzdizem...
Ne znam koliko te boli zapravo sve to sto ja mogu, pa gledas sta cu ja i dal cu ja nesto uraditi. Collection ce izaci, al to nije tvoja briga.
Nikada nisam pomenuo zaradu niti ista slicno, dok vi sami niste poceli da prozivate. Vi ste ovo poceli, vi ovo sami sa sobom zavrsite. Pozdrav.

Citat: choppa100 poslato Avgust 04, 2023, 23:44:10 POSLE PODNE

I ja bi da imam auto sa 24 godine jos ga nemam, zelim da budem skripter al ne ide :D

Citat: Maid Corbic poslato Avgust 05, 2023, 12:44:38 POSLE PODNE
I ja bi da imam auto sa 24 godine jos ga nemam, zelim da budem skripter al ne ide :D
Nije SA-MP samo razvijanje game-modeova. :D

Citat: Maid Corbic poslato Avgust 05, 2023, 12:44:38 POSLE PODNE
Neko te sabotira :D

Covjek ima pravo da dodaje koga zeli ja ne znam sto boli vecinu. Pa neka radi ono sto treba da radi, ja nikog ne podrzavam. Ja sam upoznao Nejtana preko Instagrama, lik je okej. Sto, covjek trudom i radom postigao i znanjem prije svega, neke savjete dobio. Nije sve bas tako sto vi mislite, barem ja tako gledam situaciju. Cak i ako radi, pa neka radi. Ima pravo da radi sa svog zivota svako od nas sta pozeli, i da pare reda na djeci ili pak da kreira svira slusa pjeva, sta fali. Podrzavam sve ideje, jer ja sam svestran i sve sto zapocnem nikad ne ostvarim osim pisanja poezije, ali ne nabijam to ljudima na nos, nego pustim da sami traze. Covjek je konkurencija, ima projekte iza sebe i pomirite se sa njim. Trebalo bi barem svako od vas sto napada da covjeku pitate kako pomoci, sumnjam da je retard covjek. Ne, nego bitno je da se pljuje po nekome i tema boosta bezveze i kreirate dramu. Govorim sa aspekta covjecnosti i onoga kako je ko prem meni, ne znam kako je to kod vas jer sam dosao trenutno da vidim sta ima i eto. Ja sve postujem, al kad su glupe stvari, jesu. Dizete postove, jedva cekate napadati nekoga a nemate tri blage o skriptanju, cast imenima koja su sagradena, pa i onim novima koji zele da nesto nauce makar pitali gluposti. Dajte malo suporta.

Citat: choppa100 poslato Avgust 05, 2023, 12:46:40 POSLE PODNE
Nije SA-MP samo razvijanje game-modeova. :D

Ma necemo da vrijedamo nikoga, nije. Realan zivot je realan, ja radim freelance s Amerikom dating sajt pa ne ide nikako

Citat: Sniffie White poslato Avgust 05, 2023, 12:53:00 POSLE PODNE
Neko te sabotira :D

On je kolega, ma ko sabotira, niko. Vjeruj da niko ne sabotira, samog sebe jedino ???