◄ Glavni razgovor #49 ►

Započeo Muma, Januar 01, 2022, 00:39:56 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 9 gostiju pregledaju ovu temu.

Ovako pitanje da li neko ima iskustva sa E-Trail ako ima nek mi odg
Sta mislite da li da uzmem samp i forum sa domen??
Zz
fakenexsus

Citat: Fojnica poslato Jun 19, 2022, 15:53:31 POSLE PODNE
To ne treba da te čudi, svi koji idu na koncerte njegove unaprijed znaju da će kasniti + da će nastup trajati minimalno haha, to je uobičajeno kod njega.
Napravi hype na dosta nastupa ali u Osijeku nije baš, gg za slike barem neki uspjeh :D
Napravio je on fin hype,ali nazalost kratko, medjutim cura i ja setali po Osijeku da joj pokazem neka mjesta i samo sto smo mislili ici vratimo se u tu "Staru Pekaru" kao zadnji pokusaj,kad mi unutra on taman van iz tog restorana, nas 7 se cak slikalo s njime hahha :D

Citat: Nexsus poslato Jun 20, 2022, 23:44:40 POSLE PODNE
Ovako pitanje da li neko ima iskustva sa E-Trail ako ima nek mi odg
Sta mislite da li da uzmem samp i forum sa domen??
Dobri su ,samo nekad support nije aktivan,ali dbr stariji su ljudi valjda pa ne stignu stalno biti tu, ali kod njih sam imao web hosting i vps prije i okej su, jedino sto sam dozivio da su moje osobne podatke i lozinke dali drugoj osobi, to je jedino lose iskustvo kod njih
Poslednja Izmena: Jun 21, 2022, 09:33:17 PRE PODNE od Recon

zna li neko gdje mogu naci tesko je biti fin film online?
graphic designer / music producer

instagram:

last release on streaming platforms:

Citat: Recon poslato Jun 21, 2022, 09:31:41 PRE PODNE
Napravio je on fin hype,ali nazalost kratko, medjutim cura i ja setali po Osijeku da joj pokazem neka mjesta i samo sto smo mislili ici vratimo se u tu "Staru Pekaru" kao zadnji pokusaj,kad mi unutra on taman van iz tog restorana, nas 7 se cak slikalo s njime hahha :D
Dobri su ,samo nekad support nije aktivan,ali dbr stariji su ljudi valjda pa ne stignu stalno biti tu, ali kod njih sam imao web hosting i vps prije i okej su, jedino sto sam dozivio da su moje osobne podatke i lozinke dali drugoj osobi, to je jedino lose iskustvo kod njih
Samo su dali tvoje podatke drugoj osobi i to je to? ?

Citat: Recon poslato Jun 21, 2022, 09:31:41 PRE PODNE

Bome dobre ste sreće imali što ste se vratili u Staru Pekaru, teško ga je nahvatati za sliku, valjda i ja budem iste sreće :D
• Sve sam u stanju da pustim da ide
Nisam od onih što svima se svide. •

Citat: ryco poslato Jun 17, 2022, 22:49:51 POSLE PODNE
Jako je glupo ovo sto si rekao. Naravno da treba upotrebljivati bolje stvari ako zelis bolje rezultate, i to ne samo ovde, vec bilo gde u programiranju ili jednostavno zivotu.
Uopšte nije glupo ovo što sam rekao, samo ti opet trčiš pred rudu bez da razmisliš šta sam zapravo rekao.
Ne znam na kraju krajeva zašto se uplićeš u temu ako ne znaš ili nećeš da čitaš.
"...treba upotrebljivati bolje stvari ako zelis bolje rezultate" - slažem se u potpunosti, to nije problem nit sam komentarisao o tome. Poenta je u tome što se neki ljudi registruju na ovaj forum da traže pomoć a dočeka ih se odma na "nož".
Tu i tamo otvorim na ovom forumu temu "C# programiranje" i tamo je skoro neki lik pitao kako da napravi launcher za samp, prvi odgovor "Nemoj molim te", "Ubij se" i tako te gluposti.
Ne odobravam njegov postupak jer je ispsovao sve živo posle tim ljudima, ali razumijem ga stopostotno.
Xunder je dao dobar komentar - ako nećete pomoći nemojte ni komentarisati.
Nezrelo se ponašate na kraju krajeva.
Uzet ću tebe za primjer Ryco, gledao sam ti radove i one custom modele 0.3dl i nema šta da se kaže meni su lično super i sviđaju mi se, ali ako mi treba neka pomoć recimo u toj "sferi sampa" puca mi kurac koliko ti znaš dobro uraditi nešto ako si došao na tu temu da se proseraješ. (Nemoj da shvatiš pogrešno, ne bih promijenio misljenje o tvojim radovima, nego u tom trenutku je meni prioritet da riješim taj i taj problem, ne da slušam tebe kako ti to znaš uraditi milion puta bolje).

Map Gallery
-House Interior- (click) - For Sale-

Citat: Jack1337 poslato Jun 21, 2022, 20:45:21 POSLE PODNE
Uopšte nije glupo ovo što sam rekao, samo ti opet trčiš pred rudu bez da razmisliš šta sam zapravo rekao.
Ne znam na kraju krajeva zašto se uplićeš u temu ako ne znaš ili nećeš da čitaš.
"...treba upotrebljivati bolje stvari ako zelis bolje rezultate" - slažem se u potpunosti, to nije problem nit sam komentarisao o tome. Poenta je u tome što se neki ljudi registruju na ovaj forum da traže pomoć a dočeka ih se odma na "nož".
Tu i tamo otvorim na ovom forumu temu "C# programiranje" i tamo je skoro neki lik pitao kako da napravi launcher za samp, prvi odgovor "Nemoj molim te", "Ubij se" i tako te gluposti.
Ne odobravam njegov postupak jer je ispsovao sve živo posle tim ljudima, ali razumijem ga stopostotno.
Xunder je dao dobar komentar - ako nećete pomoći nemojte ni komentarisati.
Nezrelo se ponašate na kraju krajeva.
Uzet ću tebe za primjer Ryco, gledao sam ti radove i one custom modele 0.3dl i nema šta da se kaže meni su lično super i sviđaju mi se, ali ako mi treba neka pomoć recimo u toj "sferi sampa" puca mi kurac koliko ti znaš dobro uraditi nešto ako si došao na tu temu da se proseraješ. (Nemoj da shvatiš pogrešno, ne bih promijenio misljenje o tvojim radovima, nego u tom trenutku je meni prioritet da riješim taj i taj problem, ne da slušam tebe kako ti to znaš uraditi milion puta bolje).
Mnogo nepovezano pricas. Naravno da ce ih docekati "noz" kada su 1 minut na forumu i vec pitaju svakakve gluposti. Momak je pitao "Kako da napravim launcher", sta mislis, sta mu trebam odgovoriti? Neka pita kako da nauci neki C jezik, onda bih mu lepo rekao i uputio ga, a ne kako da napravi jebeni launcher bez ikakvog znanja. Ako imaju problem, neka lepo objasne i posalju sve sto se trazi, ne mozes dobiti pomoc ako je ne zelis.

Citat: Deleted User poslato Jun 21, 2022, 17:39:42 POSLE PODNE
Samo su dali tvoje podatke drugoj osobi i to je to? ?
Dali moj mail, moju lozinku i moj web hosting,zajedno s mojim osobnim podacima.
Sve ono sto kazu da cuvaju vase podatke privatnima kod mene nisu ispostovali, dublje ne ulazim jer vise nemam veze s njima niti s igricom :D

Citat: Fojnica poslato Jun 21, 2022, 19:38:29 POSLE PODNE
Bome dobre ste sreće imali što ste se vratili u Staru Pekaru, teško ga je nahvatati za sliku, valjda i ja budem iste sreće :D
Ajde ne bi bilo lose da ubodes sliku :D

Citat: LoOdaK poslato Jun 19, 2022, 22:44:10 POSLE PODNE
Pozdrav svima
a i ti si jos uvijek ziv na ovom forumu :D

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

Ovaj bratina je je*** mater svima

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

Pogledajte zadnji post i ostavite neko misljenje da li vredi ako nije problem.
https://www.facebook.com/miamistreetogc
Poslednja Izmena: Jun 22, 2022, 01:30:19 PRE PODNE od treyw

Citat: ryco poslato Jun 21, 2022, 22:49:16 POSLE PODNE
Mnogo nepovezano pricas. Naravno da ce ih docekati "noz" kada su 1 minut na forumu i vec pitaju svakakve gluposti. Momak je pitao "Kako da napravim launcher", sta mislis, sta mu trebam odgovoriti? Neka pita kako da nauci neki C jezik, onda bih mu lepo rekao i uputio ga, a ne kako da napravi jebeni launcher bez ikakvog znanja. Ako imaju problem, neka lepo objasne i posalju sve sto se trazi, ne mozes dobiti pomoc ako je ne zelis.
"ne mozes dobiti pomoc ako je ne zelis." Lik pita kako da napravi launcher prvi odgovor - nemoj molim te i ubij se. I onda ja pričam nepovezano. Važi!
Map Gallery
-House Interior- (click) - For Sale-

Citat: Fqris poslato Jun 22, 2022, 00:07:03 PRE PODNE
a i ti si jos uvijek ziv na ovom forumu :D
Obavezno  :D
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!