◄ Glavni razgovor #49 ►

Započeo Muma, Januar 01, 2022, 00:39:56 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Jack1337 poslato Jun 22, 2022, 03:42:03 PRE PODNE
"ne mozes dobiti pomoc ako je ne zelis." Lik pita kako da napravi launcher prvi odgovor - nemoj molim te i ubij se. I onda ja pričam nepovezano. Važi!
Pitanje je idiotsko, logicno da nece dobiti odgovor, vec sam ti na to odgovorio.

Citat...pitaju svakakve gluposti. Momak je pitao "Kako da napravim launcher", sta mislis, sta mu trebam odgovoriti? Neka pita kako da nauci neki C jezik, onda bih mu lepo rekao i uputio ga, a ne kako da napravi jebeni launcher bez ikakvog znanja. Ako imaju problem, neka lepo objasne i posalju sve sto se trazi.

Samo da proverim, posto mi na temi kaze da ne mogu poslati poruku  >:(
HTML / CSS / Javascript / Inspect : Entry Masterclass.
ReactJS / Tailwind CSS / PWA / Axios / SCSS / Redux, ViteJS : Entry Masterclass.
C / C++ / C# / C-objective - kroz Pawn Lang : Entry Masterclass
Grupisano Pravljenje Objekata : Filterscript.

Sta je to web development?
To je nesto ono kao, kako bih to rekao, izgubis volju za zivotom i zelis da se ubijes, ali to je okej.
Onda jednostavno shvatis da si bio glup i resis problem, das sam sebi lajk,
skuvas NES 3u1 i pripremis se za sledeci projekat.

Citat: neshallon poslato Jun 22, 2022, 19:19:38 POSLE PODNE
Samo da proverim, posto mi na temi kaze da ne mogu poslati poruku  >:(

Kao sto rekoh, vratio se

Citat: nedobognikom.pwn poslato Jun 22, 2022, 20:09:40 POSLE PODNE
Kao sto rekoh, vratio se
covek je rekao svoje  i otisao a ti ces ostati i srati svima sve dok postoji ovog foruma

Citat: nedobognikom.pwn poslato Jun 22, 2022, 20:09:40 POSLE PODNE
Kao sto rekoh, vratio se
de i mene izvrijedaj malo oct
graphic designer / music producer

instagram:

last release on streaming platforms:

jel ima neki 0.3.dl server balkanski ?

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

Citat: Fqris poslato Jun 23, 2022, 13:43:16 POSLE PODNE
Nisam siguran u to , mzd i ima a da ne znamo, to bih i ja volio saznati :D

Btw. Sto su svi zaludjeni United Empire modom toliko? :D dobio sam spam u privatne poruke od vise ljudi svi hoce da im posaljem mod hah

Venezuela samo sto kod njih moras preko laucnher igrati za sisteme a za bas 0.3.DL ima City Of Angels
Zz
fakenexsus

Nazalost, nema.

Citat: Nexsus poslato Jun 23, 2022, 13:55:16 POSLE PODNE
Venezuela samo sto kod njih moras preko laucnher igrati za sisteme a za bas 0.3.DL ima City Of Angels
Zasto i 0.3DL i launcher?
A CoA ti ni ne koristi karakteristike DL-a, odnosno imaju 1 mapu i 3000 skinova koje niko ne koristi.

Citat: ryco poslato Jun 23, 2022, 13:58:02 POSLE PODNE
Zasto i 0.3DL i launcher?
A CoA ti ni ne koristi karakteristike DL-a, odnosno imaju 1 mapu i 3000 skinova koje niko ne koristi.
Za Coa Rp znam a za Venezuelu mi palo na pamet zbog sistema posto je to jedini unikatni server koji na balkanu postoji
Primer : Sistem bioskopa,televizora,bilborda i te stvari naravno zato treba launcher
Poslednja Izmena: Jun 23, 2022, 14:03:04 POSLE PODNE od Nexsus
Zz
fakenexsus

Venezuela nije 0.3DL , samo koriste launcher s modovima, kao noobot fora
Poslednja Izmena: Jun 23, 2022, 14:29:37 POSLE PODNE od Recon

Citat: Nexsus poslato Jun 23, 2022, 14:00:43 POSLE PODNE
Za Coa Rp znam a za Venezuelu mi palo na pamet zbog sistema posto je to jedini unikatni server koji na balkanu postoji
Primer : Sistem bioskopa,televizora,bilborda i te stvari naravno zato treba launcher
Venezuela koristi 0.3.7 i launcher, a bez launchera mozes da igras na serveru, ne znaju napravit ko im jebe mater. Zeljni su igraca, na openu su imali dosta igraca i nekim igracima nije mogao launcher i onda su odobrili i ulazak sa obicnog samp klienta. Kazem zeljni 10tak 15 igraca, umjesto fino da uzmu neke ljude i da naprave kanal kome ne radi launcher i da im fixaju, ali su poglupi tkd ne vrijedi obracati paznju na njih. Bilbordi se mogu napraviti bez launchera u Blenderu. Svako sa launcherom moze imati (unikatan server) vlasnik je imao ideju da prebaci server na 0.3dl i odustao je, jer mu je vjerovatno bilo teze a uopste nije razmisljao kako bi svi ljudi mogli igrati sa odredjeni custom stvarima...
BIGDOG ENTERTAINMENT

Ne znaju ni iskoristiti launcher kako treba... Umesto da poprave SAMP/GTA SA bugove i dodaju neke karakteristike za RP, oni sjebu sve dodavajuci nove texture i vozila u igru (a ni to ne urade kako treba, high-poly modeli svugde..).
Kao modove za prilagodjeni launcher trebali bi ici: nove boje vozila, nove tablice, LQ modeli vozila, novi chat na primer, popravljanje collisiona i vertexa na objektima, nove custom mape, ELM (moze se napraviti i server-side, mada ako vec imas mogucnost modovanja, zasto ne), novi tuning auta (neonke, xenon, novi nitro, potpuno novi handling + neki sistem za engine i ugradjivanje novog engine-a) i jos mnogo stvari kojih se sada ne mogu setiti, ali igrica se moze dosta osveziti novim modovima i napraviti 5 puta boljom slobodnim moddingom.