◄ Glavni razgovor #49 ►

Započeo Muma, Januar 01, 2022, 00:39:56 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Jack1337 poslato Jun 17, 2022, 21:05:29 POSLE PODNE
sorry za Double post nije mi bila namjera ali zaboravih pitat jedno pitanje,
zašto svako na ovom forumu misli da je u rangu sa Google programerima (ili jednostavnije - ljudima koji su posvetili 90% svog života tome), pa sebi daju za pravo da seru po drugima na ovom forumu.
Neki dan vidjeh da je neko napisao kako mu se gadi kada vidi u pawnu #define SCM, pa onda prepiranja kako je mysql bolji od y_ini i tako te random gluposti.
Na ovom forumu svaki drugi lik je iskompleksiran do maximuma, pa onda idu ona prepiranja "Ja se skriptanjem bavim već 5 godina ne možeš ti meni pričat kako se nešto radi", mislim čemu to?
Na kraju krajeva kada vidim takve rasprave podsjeti me odma na ono ajmo reć vječito muško nadmudrivanje "čiji je veći".
Jako je glupo ovo sto si rekao. Naravno da treba upotrebljivati bolje stvari ako zelis bolje rezultate, i to ne samo ovde, vec bilo gde u programiranju ili jednostavno zivotu.

Citat: ryco poslato Jun 17, 2022, 22:49:51 POSLE PODNE
Jako je glupo ovo sto si rekao. Naravno da treba upotrebljivati bolje stvari ako zelis bolje rezultate, i to ne samo ovde, vec bilo gde u programiranju ili jednostavno zivotu.

Što je napisao je toliko besmisleno kao kad bi rekao automehaničaru neka mi sipa ulje iz kosilice u auto.

Citat: Jack1337 poslato Jun 17, 2022, 20:56:23 POSLE PODNE
ja ne koristim al sam probao kad sam tek kupio 4k televizor, šta znam nije loše. Što da ne na kraju krajeva.
Pa zasto nisi zadrzao TV kao monitor? Jel prejak backlight pa bole oci? Prevelik ghosting? Predug response time da osecas lag? Pixeli su previse vidljivi? Mislim nije sve tako prosto, da jeste ne bih ja razmisliao da bacim 500-600eu na 34" ultra wide nego bih odmah uzeo 4k TV od 60" i resio sve brige na par godina unapred...

Citat: ryco poslato Jun 17, 2022, 22:49:51 POSLE PODNE

Nije bitno to koliko je bitno što vas većina 'širi muda' na ovom forumu sa svojim znanjem kojeg ne znate koristiti na pravi način.
Okej je znati i ispraviti nekog ali već nekome pametovati i govoriti neke stvari koje nisu prikladne zreloj osobi to već nije granica normale.

Malo da se javim, nisam dugo. :D
Koji su vasi utisci sto se tice novog iOS 16 sistema koji dolazi ?
(ako to neko prati)
CAPTAIN FOUX aka TDEGOD

Citat: fovx poslato Jun 18, 2022, 01:45:53 PRE PODNE
Malo da se javim, nisam dugo. :D
Koji su vasi utisci sto se tice novog iOS 16 sistema koji dolazi ?
(ako to neko prati)

https://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=129158.0
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Citat: Deleted User poslato Jun 17, 2022, 23:39:34 POSLE PODNE
Pa zasto nisi zadrzao TV kao monitor? Jel prejak backlight pa bole oci? Prevelik ghosting? Predug response time da osecas lag? Pixeli su previse vidljivi? Mislim nije sve tako prosto, da jeste ne bih ja razmisliao da bacim 500-600eu na 34" ultra wide nego bih odmah uzeo 4k TV od 60" i resio sve brige na par godina unapred...

Jednostavno je previse veliki za bilo kakvu korisnu upotrebu da bi sluzio kao monitor, ako pricamo za igrice i filmove (razdaljina kao tv) onda se isplati, za sve ostalo ne, najiksrenije
HTML / CSS / Javascript / Inspect : Entry Masterclass.
ReactJS / Tailwind CSS / PWA / Axios / SCSS / Redux, ViteJS : Entry Masterclass.
C / C++ / C# / C-objective - kroz Pawn Lang : Entry Masterclass
Grupisano Pravljenje Objekata : Filterscript.

Sta je to web development?
To je nesto ono kao, kako bih to rekao, izgubis volju za zivotom i zelis da se ubijes, ali to je okej.
Onda jednostavno shvatis da si bio glup i resis problem, das sam sebi lajk,
skuvas NES 3u1 i pripremis se za sledeci projekat.

Citat: Shavershian poslato Jun 17, 2022, 22:18:49 POSLE PODNE
Jednostavno uzmeš dva obična box-a, promijeniš tako kako bi jednom bila boja tamnije, a drugom svjetlija.
Hvala
Zz
fakenexsus

Time to do some sketchy shit duu daa, duu daa...
Hope i get away with it oh, duu daa dee...

@Recon
Kako je bilo na nastupu mog omiljenog artista haha
• Sve sam u stanju da pustim da ide
Nisam od onih što svima se svide. •

Citat: Fojnica poslato Jun 19, 2022, 01:48:36 PRE PODNE
@Recon
Kako je bilo na nastupu mog omiljenog artista haha
E solidno, nista posebno da budemo iskreni, posto je Klinjo bio kao gost fora, ali su prodavali karte s natpisom "Klinac Hayp Openning" , pocelo je u 20h, do 23:20 smo cekali Klinca ko idioti da bi on dosao bio 20min, otpjevao 5 pjesama ako se tako moze reci i reko hvala publici i osao... ali makar sam se slikao s njime, i djevojka i ja :D

Citat: Recon poslato Jun 19, 2022, 09:50:15 PRE PODNE
E solidno, nista posebno da budemo iskreni, posto je Klinjo bio kao gost fora, ali su prodavali karte s natpisom "Klinac Hayp Openning" , pocelo je u 20h, do 23:20 smo cekali Klinca ko idioti da bi on dosao bio 20min, otpjevao 5 pjesama ako se tako moze reci i reko hvala publici i osao... ali makar sam se slikao s njime, i djevojka i ja :D

To ne treba da te čudi, svi koji idu na koncerte njegove unaprijed znaju da će kasniti + da će nastup trajati minimalno haha, to je uobičajeno kod njega.
Napravi hype na dosta nastupa ali u Osijeku nije baš, gg za slike barem neki uspjeh :D
• Sve sam u stanju da pustim da ide
Nisam od onih što svima se svide. •

bye
HTML / CSS / Javascript / Inspect : Entry Masterclass.
ReactJS / Tailwind CSS / PWA / Axios / SCSS / Redux, ViteJS : Entry Masterclass.
C / C++ / C# / C-objective - kroz Pawn Lang : Entry Masterclass
Grupisano Pravljenje Objekata : Filterscript.

Sta je to web development?
To je nesto ono kao, kako bih to rekao, izgubis volju za zivotom i zelis da se ubijes, ali to je okej.
Onda jednostavno shvatis da si bio glup i resis problem, das sam sebi lajk,
skuvas NES 3u1 i pripremis se za sledeci projekat.

Pozdrav svima
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!