◄ Glavni razgovor #49 ►

Započeo Muma, Januar 01, 2022, 00:39:56 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 24 gostiju pregledaju ovu temu.

Pošto vidim u poslednje vreme balkanci često dižu buku oko "koda",jel te u SA:MP-u je bitan "kod",čisto da vas podseti brat promašili ste forum definitivno  :D.

Evo kakvim debilizmom sam poceo da se bavim  :'(

Citat: Deleted User poslato Jun 16, 2022, 12:18:45 POSLE PODNE
Evo kakvim debilizmom sam poceo da se bavim  :'(

khm salji taj compiler na balkanskom hahah odmah
BIGDOG ENTERTAINMENT

gdje ste jebenjaši

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

hehehehe

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

Jel ima ko da koristi 4k tv kao monitor? Ako ima, kakvi su utisci?

Citat: Deleted User poslato Jun 17, 2022, 08:43:46 PRE PODNE
Jel ima ko da koristi 4k tv kao monitor? Ako ima, kakvi su utisci?

Nemoj, veruj mi, nemoj
HTML / CSS / Javascript / Inspect : Entry Masterclass.
ReactJS / Tailwind CSS / PWA / Axios / SCSS / Redux, ViteJS : Entry Masterclass.
C / C++ / C# / C-objective - kroz Pawn Lang : Entry Masterclass
Grupisano Pravljenje Objekata : Filterscript.

Sta je to web development?
To je nesto ono kao, kako bih to rekao, izgubis volju za zivotom i zelis da se ubijes, ali to je okej.
Onda jednostavno shvatis da si bio glup i resis problem, das sam sebi lajk,
skuvas NES 3u1 i pripremis se za sledeci projekat.

Citat: neshallon poslato Jun 17, 2022, 17:42:26 POSLE PODNE
Nemoj, veruj mi, nemoj
A mislim se brate, fora je sto 34" ultra wide kosta isto koliko i 55-60" tv. A ja od posla vise ne koristim PC za programiranje ko ranije,.i sad mi je vise za filmove i serije, ponekad gaming ako se skupi ekipa, i to je coop a ne competetive tako da mi 144hz ne znaci nista.

Citat: Deleted User poslato Jun 17, 2022, 20:45:07 POSLE PODNE
A mislim se brate, fora je sto 34" ultra wide kosta isto koliko i 55-60" tv. A ja od posla vise ne koristim PC za programiranje ko ranije,.i sad mi je vise za filmove i serije, ponekad gaming ako se skupi ekipa, i to je coop a ne competetive tako da mi 144hz ne znaci nista.
ja ne koristim al sam probao kad sam tek kupio 4k televizor, šta znam nije loše. Što da ne na kraju krajeva.
Map Gallery
-House Interior- (click) - For Sale-

sorry za Double post nije mi bila namjera ali zaboravih pitat jedno pitanje,
zašto svako na ovom forumu misli da je u rangu sa Google programerima (ili jednostavnije - ljudima koji su posvetili 90% svog života tome), pa sebi daju za pravo da seru po drugima na ovom forumu.
Neki dan vidjeh da je neko napisao kako mu se gadi kada vidi u pawnu #define SCM, pa onda prepiranja kako je mysql bolji od y_ini i tako te random gluposti.
Na ovom forumu svaki drugi lik je iskompleksiran do maximuma, pa onda idu ona prepiranja "Ja se skriptanjem bavim već 5 godina ne možeš ti meni pričat kako se nešto radi", mislim čemu to?
Na kraju krajeva kada vidim takve rasprave podsjeti me odma na ono ajmo reć vječito muško nadmudrivanje "čiji je veći".
Map Gallery
-House Interior- (click) - For Sale-

Ne znam gdje ovo postavit pa ovde cu
Zna li neko kako da napravim ovo u TDE studiju
Zz
fakenexsus

Citat: Nexsus poslato Jun 17, 2022, 22:14:39 POSLE PODNE
Ne znam gdje ovo postavit pa ovde cu
Zna li neko kako da napravim ovo u TDE studiju

Jednostavno uzmeš dva obična box-a, promijeniš tako kako bi jednom bila boja tamnije, a drugom svjetlija.