◄ Glavni razgovor #46 ►

Započeo Vasic, Jun 12, 2020, 12:36:07 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

N.D

*

Citat: Purdinho poslato Avgust 14, 2020, 16:47:30 POSLE PODNE
Da mi je naithan bio ikad briga bilo bi odlicno,ne diram ja nikog, pa cak ni one sto su mi vrijedjali familiju i slicno, ja oprastam, jer sam dobar covjek.
P.S. kako mozes reci da sam los covjek ako se nismo druzili ni mjesec dana, poznajes li me? mislim da ne :)
Dodji u RL pa me upoznaj :D

Eno ti ga Noki sa Skill Arene , upozno me u RL druzili smo se, pitaj njega jesam li mu ikada ista lose napravio :)
Ljubi brat <3

U svakom slucaju to za spominjanje nisi ni ti bio u pitanju, uvijek si tamo di ne trebas biti.

Da jesi los covek , i ostajem pri tome. Nisi samo mene sjebo , jebo server , sjebo si ti mene za nesto drugo i to dobro znas <3

bajram serif mubarek olsun
al sam lud

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

Citat: N.D poslato Avgust 14, 2020, 17:09:22 POSLE PODNE
Da jesi los covek , i ostajem pri tome. Nisi samo mene sjebo , jebo server , sjebo si ti mene za nesto drugo i to dobro znas <3
Sjebo sam te sto sam te bloko na discordu i instagramu nakon sto si me poceo prozivati i sjebo sam te sto sam te banovo sa EG zbog prozivanja i paljenja cheata, oh ne ja sam jako zao covjek, ubij me odma ne zelim zivjeti vise! . Mani se mene decko, imam drugih stvari za raditi, sada ides na ignore listu da ne moram vise bespotrebno paliti forum jer nemam vremena, idem van s curom veceras, i ona kaze da sam los covjek hahahhahaha , bye bitch!

Citat: Fqris poslato Avgust 14, 2020, 17:12:39 POSLE PODNE
bajram serif mubarek olsun
al sam lud
a nije još ni septembar
CAPTAIN FOUX aka TDEGOD

Brate mili cime se vi to bavite ako ni za sta nemate vremena? Ako rintate 16h dnevno prestacu da se cudim...
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Citat: SlavicBeast poslato Avgust 14, 2020, 17:44:48 POSLE PODNE
Brate mili cime se vi to bavite ako ni za sta nemate vremena? Ako rintate 16h dnevno prestacu da se cudim...
3 slobodna sata na dan imam, radim i treniram :)

Citat: SlavicBeast poslato Avgust 14, 2020, 17:44:48 POSLE PODNE
Videces ti u oktobru kako prodje 16h za cas :D

Izgovori i samo izgovori :P

Slavic uci, ide na vezbe i predavanja, putuje, 3 i po godine u vezi, sve kako treba i ima vremena za ovo :P Nije do vremena, vec do organizacije istog. Ima ljudi koji postizu mnogo bolje rezultate od mene, a stizu i vise stvari da odrade na dnevnom nivou, da ne poveruje covek.

Citat: SlavicBeast poslato Avgust 14, 2020, 18:02:45 POSLE PODNE

Slavic uci, ide na vezbe i predavanja, putuje, 3 i po godine u vezi, sve kako treba i ima vremena za ovo :P Nije do vremena, vec do organizacije istog. Ima ljudi koji postizu mnogo bolje rezultate od mene, a stizu i vise stvari da odrade na dnevnom nivou, da ne poveruje covek.
Jeste , njihovo ime su roboti :D

Citat: SlavicBeast poslato Avgust 14, 2020, 18:02:45 POSLE PODNE

Ja jedva stignem kad dodjem kuci otici na trcanje , otici na trening i pokusati odgledati seriju makar jednu epizodu, a neki mogu odraditi multitasking takav da to nije normalno :P

Citat: SlavicBeast poslato Avgust 14, 2020, 18:20:05 POSLE PODNE
A tebi cu da dam bancinu jer si bezobrazan ;)
A sto to? jel zabranjeno biti pozitivno bezobrazan :)

Zato jer mi se moze, jedan retard manje