◄ Glavni razgovor #46 ►

Započeo Vasic, Jun 12, 2020, 12:36:07 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Galardo poslato Avgust 13, 2020, 23:36:25 POSLE PODNE
Zakleo sam se
U bioskopu bas
Kad odrastem bicu
Salko Dinamitas
Ideeee gasssssss
              - Fqris (11 godina)

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

I nakon godinu dana neaktivnosti na sampu,ali i generalno na svim drustvenim mrezama ,ne igranja ni igrica ni nista i dalje sam mnogima u ustima, zanima me samo cemu? Sto sam ja tako zanimljiv? hahah :D

Citat: Purdinho poslato Avgust 14, 2020, 12:55:13 POSLE PODNE
I nakon godinu dana neaktivnosti na sampu,ali i generalno na svim drustvenim mrezama ,ne igranja ni igrica ni nista i dalje sam mnogima u ustima, zanima me samo cemu? Sto sam ja tako zanimljiv? hahah :D
Sramota,pisss.

Pa kazeee , KAKO JA DA GLEDAM SUZE NA TOM LEPOM LICU KAD KAZEM VOLIM TVOJU NAJBOLJUU DRUGARICUUUUU :D

N.D

*

Citat: Purdinho poslato Avgust 14, 2020, 12:55:13 POSLE PODNE

Noo , samo da te prisetim da postoje osobe prema kojima si lose postupio...  8)

Citat: Purdinho poslato Avgust 14, 2020, 14:06:07 POSLE PODNE
I za 5 godina opet ce se netko sjetiti mene hahah

Oh no , nece ne brini , samo mi je bilo dosadno pa trollam one koji zasluzuju  8)

@Purdinho ja mislim da mi moramo ovog Natihana naci i na sake ga malo provuci mngo se uskurcio :D ha ja :)

N.D

*

Citat: Ƭ H Σ Ʋ 1 ∏ ∏ Ψ _ poslato Avgust 14, 2020, 15:35:28 POSLE PODNE
@Purdinho ja mislim da mi moramo ovog Natihana naci i na sake ga malo provuci mngo se uskurcio :D ha ja :)

Ti mozes , njega ne mogu ocima smislit jer je los covek  8)

Citat: N.D poslato Avgust 14, 2020, 15:50:01 POSLE PODNE
Ti mozes , njega ne mogu ocima smislit jer je los covek  8)
A ja sad , ko fol ti mozes a juce mi javno postavio sliku sto sedim o sve ti poljubim :D

Citat: Ƭ H Σ Ʋ 1 ∏ ∏ Ψ _ poslato Avgust 14, 2020, 15:35:28 POSLE PODNE
Da mi je naithan bio ikad briga bilo bi odlicno,ne diram ja nikog, pa cak ni one sto su mi vrijedjali familiju i slicno, ja oprastam, jer sam dobar covjek.
P.S. kako mozes reci da sam los covjek ako se nismo druzili ni mjesec dana, poznajes li me? mislim da ne :)
Dodji u RL pa me upoznaj :D

Eno ti ga Noki sa Skill Arene , upozno me u RL druzili smo se, pitaj njega jesam li mu ikada ista lose napravio :)
Ljubi brat <3

U svakom slucaju to za spominjanje nisi ni ti bio u pitanju, uvijek si tamo di ne trebas biti.
Poslednja Izmena: Avgust 14, 2020, 16:48:44 POSLE PODNE od Purdinho