◄ Glavni razgovor #46 ►

Započeo Vasic, Jun 12, 2020, 12:36:07 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 8 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Ƭ H Σ Ʋ 1 ∏ ∏ Ψ _ poslato Avgust 14, 2020, 18:24:38 POSLE PODNE
Za ovo drugo hvala na komplimentu , ja cu ipak zadrzati nivo pa necu odgovarati i za prvo a kamoli za drugo :)
Nije neces, ne smijes :D :P
Plus te popljuvo i svasta ti reko, e moj Vinny.. :D
Poslednja Izmena: Avgust 14, 2020, 19:01:14 POSLE PODNE od zealot
CAPTAIN FOUX aka TDEGOD

@Galardo jel vidis ti ovo moj brate , ti hoces da malo opustis situaciju , ono petak kralj nedelje nekome radne nekome ne radne i onda ispada da ti skaces nekome po kurcu i ostalo , sramota , ali ovo sad ozbiljno kazem , nek vidi ko god hoce.
Citat: zealot poslato Avgust 14, 2020, 19:00:01 POSLE PODNE
Nije neces, ne smijes :D :P
Plus te popljuvo i svasta ti reko, e moj Vinny.. :D
Ne pali vatru fouxaraa :D

Ne palim, ja kazem kako je :D
Tikva za sisanje hahahaha
CAPTAIN FOUX aka TDEGOD

N.D

*

Citat: Purdinho poslato Avgust 14, 2020, 17:39:33 POSLE PODNE
Sjebo sam te sto sam te bloko na discordu i instagramu nakon sto si me poceo prozivati i sjebo sam te sto sam te banovo sa EG zbog prozivanja i paljenja cheata, oh ne ja sam jako zao covjek, ubij me odma ne zelim zivjeti vise! . Mani se mene decko, imam drugih stvari za raditi, sada ides na ignore listu da ne moram vise bespotrebno paliti forum jer nemam vremena, idem van s curom veceras, i ona kaze da sam los covjek hahahhahaha , bye bitch!

Pricam za onaj kes sto si me zajebao jer su ti trebale pare tog trena , pa si okrenuo pricu umesto da mi das ono sto sam platio - Ownera.  8)

Citat: N.D poslato Avgust 14, 2020, 19:38:11 POSLE PODNE
Pricam za onaj kes sto si me zajebao jer su ti trebale pare tog trena , pa si okrenuo pricu umesto da mi das ono sto sam platio - Ownera.  8)
Da se to uopce dogodilo bilo bi super, jer bih se sjetio toga ;) ne slazi pricu sada ti momak, odjebi sada, pun mi te kurac vec.

N.D

*

Citat: Purdinho poslato Avgust 14, 2020, 20:09:00 POSLE PODNE
Da se to uopce dogodilo bilo bi super, jer bih se sjetio toga ;) ne slazi pricu sada ti momak, odjebi sada, pun mi te kurac vec.

Zasto se nerviras ako nije istina ? Oh ne to sam ti i rekao u lice , nemoj da zaboravimo posao koji sam ti napakovao za dobar kes , a ti ga nisi odradio do kraja hah  8)

Tesi se svojim konstruisanim pricama , uspeo sam ono sto sam zeleo. Da te navucem malo cisto da se prisetis svojih postupaka  ;)

Citat: N.D poslato Avgust 14, 2020, 20:16:37 POSLE PODNE
Zasto se nerviras ako nije istina ? Oh ne to sam ti i rekao u lice , nemoj da zaboravimo posao koji sam ti napakovao za dobar kes , a ti ga nisi odradio do kraja hah  8)

Tesi se svojim konstruisanim pricama , uspeo sam ono sto sam zeleo. Da te navucem malo cisto da se prisetis svojih postupaka  ;)
Ja sam live streaming radio preko svog kompjutera , svojim trudom i radom i uzeo novce za sebe ,uzimas zasluge kao da si mi ti uplatio te pare,a ne Arijan, idiotski totalno,ja sam radio, ja sam zaradio, nemas ti veze s tim parama :)

Znaci ja sam live stream-ao na svom kanalu,ti si bio gost, ali tvoje su to pare, ne moje? glup si milo moje!
Poslednja Izmena: Avgust 14, 2020, 20:31:41 POSLE PODNE od Purdinho

Citat: Galardo poslato Avgust 14, 2020, 20:17:53 POSLE PODNE
Završen veliki odmor,natrag u učionice!
A što si otišo ispod rajfajzena dole :P
CAPTAIN FOUX aka TDEGOD

N.D

*

Citat: Purdinho poslato Avgust 14, 2020, 20:29:52 POSLE PODNE
Ja sam live streaming radio preko svog kompjutera , svojim trudom i radom i uzeo novce za sebe ,uzimas zasluge kao da si mi ti uplatio te pare,a ne Arijan, idiotski totalno,ja sam radio, ja sam zaradio, nemas ti veze s tim parama :)

Znaci ja sam live stream-ao na svom kanalu,ti si bio gost, ali tvoje su to pare, ne moje? glup si milo moje!

Ko je rekao sta za to  :D , rekao sam da sam ti namestio posao koji nisi zavrsio do kraja , de malo mozak upali ako ga imas...  ;) 8)

Citat: N.D poslato Avgust 14, 2020, 20:48:31 POSLE PODNE
Ko je rekao sta za to  :D , rekao sam da sam ti namestio posao koji nisi zavrsio do kraja , de malo mozak upali ako ga imas...  ;) 8)
ja sam svoje odradio, a ti idi nastavi smrkati to sto smrces i pusti clanove foruma da uzivaju.
Ne znam ja za tebe imas li ti mozak, ja sam siguran da imam, nepunih 20 godina imam zavrsena 3 zanimanja i dosta radnog staza. :)

3 zanimanja.  :D Bato ih mijenja kao čarape
You'll be always in my heart, the end and thanks for amazing times. #WeAreLords

Slusa se novi hiphopium i gleda se glavni razgovor , ma gde ces lepse :) #fridaymood