◄ Glavni razgovor #46 ►

Započeo Vasic, Jun 12, 2020, 12:36:07 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Još uvek iščekujem dan kada ću stići do 60 postova a da mi Vasić ne obriše jer dotični burazer kome sam pomogao na razgovoru oko pawn skriptanja ne poštuje pravila.
My tutorials: PawnPlus MySQL, y_colours

Citat: Crownshot poslato Jun 17, 2020, 18:29:09 POSLE PODNE
Još uvek iščekujem dan kada ću stići do 60 postova a da mi Vasić ne obriše jer dotični burazer kome sam pomogao na razgovoru oko pawn skriptanja ne poštuje pravila.
Najbolje je da forum zapustimo, da ne lockamo teme koje su protiv pravila itd.. Zasto onda komentarises u temama koje krse pravila?? Pročitaj pravila pa onda piši. Hvala.
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security

Citat: Vasic poslato Jun 17, 2020, 18:32:16 POSLE PODNE
Najbolje je da forum zapustimo, da ne lockamo teme koje su protiv pravila itd.. Zasto onda komentarises u temama koje krse pravila?? Pročitaj pravila pa onda piši. Hvala.

Iščiluj drugar, ovo sam rekao ironično.
My tutorials: PawnPlus MySQL, y_colours

Citat: Crownshot poslato Jun 17, 2020, 18:34:35 POSLE PODNE
Iščiluj drugar, ovo sam rekao ironično.
Ne razumem koji đavo komentarišete u temi koja nije po pravilima? ::)

Prekinite sa svadjom. Ko god ima nesto meni da kaze, neka mi to napise u inbox ovde, ja cu mu rado odgovoriti.
Tako mozete i vi, pobogu ljudi imate lepo instagram, facebook, privatne poruke ovde, sta vam jos treba? Tu se lepo svadjajte ko ljudi a ne ovde da ceo forum gleda.

Obrisao sam komentare vezane za svadju. Ako nastavite, bicu primoran da lockam glavni razgovor. :)

Meni je vazda bilo fascinantno kako oni koji su "napustili" forum, prosto ne mogu bez njega  8)
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Citat: SlavicBeast poslato Jun 17, 2020, 19:48:22 POSLE PODNE
Meni je vazda bilo fascinantno kako oni koji su "napustili" forum, prosto ne mogu bez njega  8)

To ti mislis da ne mogu , posto si aludirao na mene , usao sam malo jer su mi banovani ortaci , naravno bez razloga (tj razlog je preglup)... Kao sto vidis , nisi me video dugo dugo , tako da bas me zanima kako to da neko ne moze bez foruma... Ja samo iznsim bunt prema "sistemu" ako se tako moze navesti , posto niste upravu uopce...
====================
Respect List : Galardo | daddy. | LoOdaK | .foux |
====================

Citat: Driver... poslato Jun 17, 2020, 19:49:53 POSLE PODNE
Ja samo iznsim bunt prema "sistemu" ako se tako moze navesti , posto niste upravu uopce...
Kad smo hteli demokratiju, izasli na ulicu
Trosili energiju, popusili k*****

Citat: Ƭ H Σ Ʋ 1 ∏ ∏ Ψ _ poslato Jun 17, 2020, 19:56:28 POSLE PODNE
Kad smo hteli demokratiju, izasli na ulicu
Trosili energiju, popusili k*****

To mozda ti , govori u svoje ime... Ja nisam demokrata i moji stavovi su totalno out za balkan i to stanje razmisljana...
====================
====================

Ja nisam ni za lijeve ni za desne, samo rikverc.
You'll be always in my heart, the end and thanks for amazing times. #WeAreLords

Citat: Driver... poslato Jun 17, 2020, 19:49:53 POSLE PODNE
To ti mislis da ne mogu , posto si aludirao na mene , usao sam malo jer su mi banovani ortaci , naravno bez razloga (tj razlog je preglup)... Kao sto vidis , nisi me video dugo dugo , tako da bas me zanima kako to da neko ne moze bez foruma... Ja samo iznsim bunt prema "sistemu" ako se tako moze navesti , posto niste upravu uopce...

Kako zakljucujes da sam aludirao na tebe? Ne znam ni ko si, niti sam registrovao neki tvoj komentar :P

Citat: SlavicBeast poslato Jun 17, 2020, 20:07:42 POSLE PODNE
Kako zakljucujes da sam aludirao na tebe? Ne znam ni ko si, niti sam registrovao neki tvoj komentar :P

Zakljucujem to jer si napisao to posle mojih poruka , ja sam trenutno jedini koji je otisao sa foruma, no udjem povremeno sa drugog Acc...

Nemoj se ponasati kao da smo svi glupi , nismo  8)
====================
====================

Lol, zasto ljudi toliko sebi daju na znacaju  ::)

Boli mene tuki da ja sad tebe posebno spominjem

Citat: SlavicBeast poslato Jun 17, 2020, 19:48:22 POSLE PODNE
Mene fascinira tvoje razmisljanje... Nije niko napustio forum, nego se plase bana ovi sto se ulizuju... Pa tako da smo mi banovani, nismo napustila. :)
CAPTAIN FOUX aka TDEGOD