◄ Glavni razgovor #46 ►

Započeo Vasic, Jun 12, 2020, 12:36:07 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: zealot poslato Jun 17, 2020, 20:49:55 POSLE PODNE
Mene fascinira tvoje razmisljanje... Nije niko napustio forum, nego se plase bana ovi sto se ulizuju... Pa tako da smo mi banovani, nismo napustila. :)
Evo ga jos jedan koji je isto trazio ban na sav glas a i dalje je na forumu.

Citat: Ƭ H Σ Ʋ 1 ∏ ∏ Ψ _ poslato Jun 17, 2020, 20:53:05 POSLE PODNE

Sto se sam prozivas  :D 8)
====================
Respect List : Galardo | daddy. | LoOdaK | .foux |
====================

Citat: Ƭ H Σ Ʋ 1 ∏ ∏ Ψ _ poslato Jun 17, 2020, 21:03:22 POSLE PODNE
Ne kontam , pojasni? :D

Citat: zealot poslato Jun 17, 2020, 20:49:55 POSLE PODNE
Nije niko napustio forum, nego se plase bana ovi sto se ulizuju... Pa tako da smo mi banovani, nismo napustila. :)

Skontaj sad  :D 8)
====================
====================

Citat: SlavicBeast poslato Jun 17, 2020, 19:48:22 POSLE PODNE
Meni je vazda bilo fascinantno kako oni koji su "napustili" forum, prosto ne mogu bez njega  8)
Napustili sa znakom navoda nije prava rec! Izgnani je prava rec.
Znas li koja je razlika izmedju macke i coveka? Paa, macka lize samo svoje dupe!

Citat: Ƭ H Σ Ʋ 1 ∏ ∏ Ψ _ poslato Jun 17, 2020, 20:53:05 POSLE PODNE
Nisi mogao da sacekas da jedem onaj dan na disc. ?
Sto si leavo server, nisi im'o dokaza za Galarda ? :D
I, da, trazio sam pravdu i postovanje svih clanova. Pogresno sam se izrazavao ? Ne, izrazavao sam se poput ostalih clanova, kao onaj sto je meni majku psovao, a nije dobio ban. :)
A, ti, ako te strah da izgubis nekoliko hiljadarki postova, to i ostani, znas vec sta. :)
Svakako, trazio sam pravdu na potpuno opravdan nacin i ponasanje, ako to smatras 'trazio ban na sav glas.'
Edit: Nije mi zabranjeno da udjem na forum, gdje sam rekao da sam ikada otisao s istog ?
Ako sam banovan, ne znaci da ne smijem uc ?
Poslednja Izmena: Jun 18, 2020, 00:07:31 PRE PODNE od zealot
CAPTAIN FOUX aka TDEGOD

Ma samo neka je rasprave, da nema ne bih sad imao sta radit, što se mene tice samo opletite, ali ako ste ozbiljni sa tom nekom potragom za pravdom pod hitno promijenite stavove, nije ovo državna ustanova da se borite za nečija prava, i možete bit banovani tek tako bez ikakvog razloga I niko ne mora odgovarati za to, ako to do sad niste skapirali, nećete nikad, doduše dosta je novih i članova ovdje pa moguće I da nisu sazrili dovoljno da sebi sortiraju neke stvari

Problem je u starijim i "iskusnijim" clanovima. Bice da su godine, ah te lude srednjoskolske
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Ma meni odgovara dok se piše, chat je življi i imam sta da čitam

Citat: SlavicBeast poslato Jun 18, 2020, 01:01:38 PRE PODNE
Problem je u starijim i "iskusnijim" clanovima. Bice da su godine, ah te lude srednjoskolske

Bice da je lakse banovati , nego prihvatiti kritiku i gresku  8)
====================
====================

Mozel' meni neko objasnit sta je vama s ovolikim svadjama? Kapiram ja da svako ima svoju stranu price, al ljudi znatel vi za nesto po imenu 'pm'?
Razumem ja da svako zeli nesto, al za Boga miloga prestanite se raspravljat ovde, ne postizete nista vjeruj te mi. Kad pre godinu-dve nismo uspjeli da promenimo temu, mislite li da ce se biloo sta menjat vasim svadjama? Ukratko, NE, niti se menjalo, niti ce.

Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: xsar.p poslato Jun 18, 2020, 04:27:02 PRE PODNE
Mozel' meni neko objasnit sta je vama s ovolikim svadjama? Kapiram ja da svako ima svoju stranu price, al ljudi znatel vi za nesto po imenu 'pm'?
Razumem ja da svako zeli nesto, al za Boga miloga prestanite se raspravljat ovde, ne postizete nista vjeruj te mi. Kad pre godinu-dve nismo uspjeli da promenimo temu, mislite li da ce se biloo sta menjat vasim svadjama? Ukratko, NE, niti se menjalo, niti ce.

to je problem danasnjih ljudi....
zele biti najbolji....
siri se onoliko koliko ti veliko cebe burazzz....
PAWN DEVELOPER - 2016

KAD JE NAJTEZE BUDI CVRST KAO CELIK
I SJAJI KAO NAJSKUPLJI DIJAMANT

VER MONT COMMUNITY

Kontakti:
FB: https://www.facebook.com/zmajko.youtube
IG: https://www.instagram.com/zmajkobrate

Citat: ZmajkoPawno poslato Jun 18, 2020, 04:36:37 PRE PODNE
to je problem danasnjih ljudi....
zele biti najbolji....
siri se onoliko koliko ti veliko cebe burazzz....
Uvijek treba težiti ka boljem, međutim mnogi to pogrešno rade.
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!