◄ Glavni razgovor #46 ►

Započeo Vasic, Jun 12, 2020, 12:36:07 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: CarlosWattana poslato Jun 13, 2020, 13:48:52 POSLE PODNE
Kako da znate ,da li neki server ubacuje ,botove, pa lagano je.Kad puknu botovi 'tj konekcija od dotičnog koji je ubacio' ,jednostavno budu LVL 0 botovi  :D :D :D :D

koji si ti kralj HAHAHAHAHAH :))

Citat: CarlosWattana poslato Jun 12, 2020, 15:33:07 POSLE PODNE
Hahahahaha oj boze', i meni je prijetio al sam obrisao chat,ostalo mi je ovo iz grupnog, pa sam nasao da vam pokazem ponasanje   ;) Inace ''braca'' su botovi na Westernu' :) Sta reci osim da admini brane NWestern zajednicu a znam i sto.
8)
"Momci neko nas je pevao", hahaha a sto se ismija, sta je utripovo da je ovo juzni vetar ili sta?

Citat: andr00- poslato Jun 14, 2020, 00:47:01 PRE PODNE
"Momci neko nas je pevao", hahaha a sto se ismija, sta je utripovo da je ovo juzni vetar ili sta?
Koliko ja vidim ovaj je bas visoko u oblacima nekim, il drogama nisam siguran?
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Jutro svima
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: SlavicBeast poslato Jun 14, 2020, 02:04:05 PRE PODNE
Nick tog mamlaza?
Kasniš kao explorer... Kad vam se govori vi ništa, to izgleda riješite kad vam se ćefne :/
CAPTAIN FOUX aka TDEGOD

Citat: zealot poslato Jun 14, 2020, 11:08:06 PRE PODNE
Kasniš kao explorer... Kad vam se govori vi ništa, to izgleda riješite kad vam se ćefne :/

Je l ti kapiras da nije mije zaduzenje sluzbena lista, vec iskljucivo moja dobra volja. Zabole mene iskreno za nekog tamo debila da ja pamtim njegov nick i naziv nekog nebitnog servera.

Covece, odakle se stvorio odjednom ovaj nakot od 100 postova, da mi je samo znati
Poslednja Izmena: Jun 14, 2020, 12:17:51 POSLE PODNE od SlavicBeast
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Valjda nisam jedini koji će sada imati 21 godinu a da nema položen vozački, planiram ga ove godine rijesit. Ja ne znam što su ljudi toliko navalili da odmah sa 18 moraš imati vozacki, sa 20 već moras biti ozenjen a do 25 da imas troje djece.
You'll be always in my heart, the end and thanks for amazing times. #WeAreLords

Citat: SlavicBeast poslato Jun 14, 2020, 12:09:35 POSLE PODNE

Je l ti kapiras da nije mije zaduzenje sluzbena lista, vec iskljucivo moja dobra volja. Zabole mene iskreno za nekog tamo debila da ja pamtim njegov nick i naziv nekog nebitnog servera.

Covece, odakle se stvorio odjednom ovaj nakot od 100 postova, da mi je samo znati
Je l' to 'nakot' nesto na moj racun ?
Pa zaduzenje ti je banovat kad ti neko posalje da banujes s razlogom. Nemoj bit bezobrazan, stariji si od mene, a nemaš trunku stida...
Citat: Hydra. poslato Jun 14, 2020, 12:10:46 POSLE PODNE
Valjda nisam jedini koji će sada imati 21 godinu a da nema položen vozački, planiram ga ove godine rijesit. Ja ne znam što su ljudi toliko navalili da odmah sa 18 moraš imati vozacki, sa 20 već moras biti ozenjen a do 25 da imas troje djece.
Nisi. Ja sam 18. napunio prije pola godine, i još nisam uplatio vozačku da polažem. Kad kupim sposoban da kupim vlastiti auto, onda ću i vozačku da uplatim. :)
Poslednja Izmena: Jun 14, 2020, 12:24:33 POSLE PODNE od zealot
CAPTAIN FOUX aka TDEGOD

Citat: Hydra. poslato Jun 14, 2020, 12:10:46 POSLE PODNE
Nisi jedini , i ja imam 20 pa nemam a mozda i bolje sto nemam :D

Da, na tebe sam u ovom slucaju mislio.

Ja nikakav pm dobio nisam, a po glavnom chatu be planiram da se jurim. Moje je zaduzenje sve, i da budem korektan i radim svoj posao, a i da prcam debile poput tebe na primer.
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Citat: SlavicBeast poslato Jun 14, 2020, 12:50:07 POSLE PODNE
Da, na tebe sam u ovom slucaju mislio.

Ja nikakav pm dobio nisam, a po glavnom chatu be planiram da se jurim. Moje je zaduzenje sve, i da budem korektan i radim svoj posao, a i da prcam debile poput tebe na primer.
Vidim da si divno odgojen, nema sta. :D
A tvoje zaduzenje kao sup. moderatora mozes okacit o kuku. S obzirom kako radite svoja 'zaduzenja', crno se piše forumu. Lp.
Usput tu sam skoro 4 godine. :))

*edit
Eto, pogledajte i sami kako se ponaša super moderator. Sa ovakim staffom možete samo propast. Na kraju su otkrili prava lica...
Poslednja Izmena: Jun 14, 2020, 12:57:10 POSLE PODNE od zealot
CAPTAIN FOUX aka TDEGOD