Nesto o duhovima

Započeo []Flynâ„¢, Oktobar 03, 2010, 16:32:08 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Kolko vi godina imate da se userete od ove teme i čitanje teksta? 7, manje?
Poslednja Izmena: Oktobar 04, 2010, 15:13:09 POSLE PODNE od Nik Delgad

ne vidim razloga zasto se imate bojati?? mozete i meni objasniti da se i ja prepanem hahahah xD

Citat: Luis Mendoza poslato Oktobar 04, 2010, 15:01:55 POSLE PODNE
haha ne lockajte temu pls pa nisam ja strasljiv kao ovo dijete lol

nisi strasljiv? mozemo se kladit da kad bi se susreo s jednom od ovih svih nabrojenih situacija da bi se zasro(oprostite na izrazu)
i samo mi nemoj sad reci da nebi  :-\

Zlatan_Ibrahimovic

:-\ hhh nezz ali priznajem da je svako kukavica u ovom casu...jedino nekad se bojim xD

Citat: Luis Mendoza poslato Oktobar 04, 2010, 15:28:18 POSLE PODNE
:-\ hhh nezz ali priznajem da je svako kukavica u ovom casu...jedino nekad se bojim xD
kukavica? eno ti tamo na drugoj stranici vidi postove od correllia,shigia i mene, strah je prirodan i nemoze se kontrolirati

Zlatan_Ibrahimovic

pa jeste tako je Bog stvorio a vi mislite da je to Isus (izvinite ako vas vrijedjam)...

Ludi Istina je!!  Evo jedan mi vrag po kuci skace i neda mi mira xD

Zajebavam se..Naravno da to postoji..makar nekad se i userem kad idem u noci na WC bez ikakvih prizivanja netko pokuca na vrata

To mozete napraviti govoreci 3 puta Bloody Mery
Ali mora biti iza ponoci i nesmiju svijetlit uliscne lampe..a ako zivite negdje gdje se ne gase lampe onda samo iza ponoci u zrcalo recite 3 puta Bloody Mery

Sto se moze dogodit: 1. Netko ce vam istog trenutka kada ste rekli 3 puta Bloody Mery pokucati na vrata makar nema nikoga tamo!

2. Pocet ce vam kapat krv iz uha!

Ne nisu zajebancije !

Provjerite ako zelite ! (ako ste face!)

Correlli

Citat: Luis Mendoza poslato Oktobar 04, 2010, 15:39:12 POSLE PODNE
pa jeste tako je Bog stvorio a vi mislite da je to Isus (izvinite ako vas vrijedjam)...

Za nas je Bog = Otac, Sin (Isus Krist) i Sveti Duh, to jest Presveto Trojstvo. I mi to ne mislimo nego znamo, a ako misliÅ¡ počinjati vjerske svaÄ'e onda ti mogu odma dati ban da izbjegnemo sve to.

[]Flynâ„¢

*

Never look down on anybody unless you're helping them up.

rado ali ne smijem....evo sada gledam na youtube likove koji snimaju kako govore bloody mary..i nista im..isto tako postoje i parodije sa tim..nisu parodije ali se glupiraju sa tim.....

Zlatan_Ibrahimovic

correlli necu se svadjati... i ovo sad sto je rekao ovaj Boris za bloody mary to je istina ali ne postoji svugdje...

[]Flynâ„¢

*

Never look down on anybody unless you're helping them up.

moram dovesti nekoga da snima kako govorimo bloody mary

Citat: [BP]Boris poslato Oktobar 04, 2010, 15:59:37 POSLE PODNE
moram dovesti nekoga da snima kako govorimo bloody mary

To sa krvavom Mary je laž da veće nema -.-

Zlatan_Ibrahimovic

ali u mraku  :D ne bi sigurno izdrzao hhhh

ovo me sjetilo kad je moj frend igro dead space i to tamo oko ponoci uvjek,pa se kasnije plasio svega

Zlatan_Ibrahimovic