Glavni razgovor #26

Započeo Streetboy, Maj 05, 2015, 21:44:13 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

@Vizzini Ja sam planirao da radim nesto na tu foru ali nemam dovoljno vremena a ni pouzdanih osoba kome bih poverio tako nesto da radi.
Takodje sam zapoceo i neki GM na foru kao kraljevstvo i to (imaju 4 oblasti u kojima se nalaze kraljevstva). Mozda predstavim taj rad kada sredim PC.

Citat: Deci poslato Novembar 18, 2015, 20:11:35 POSLE PODNE
@Vizzini Ja sam planirao da radim nesto na tu foru ali nemam dovoljno vremena a ni pouzdanih osoba kome bih poverio tako nesto da radi.
Takodje sam zapoceo i neki GM na foru kao kraljevstvo i to (imaju 4 oblasti u kojima se nalaze kraljevstva). Mozda predstavim taj rad kada sredim PC.

Bilo bi gotivno kada bi neko napravio neki gamemod koji nije pokusaj RPa,pa neka bude i na engleskom jeziku ili dvojezicna skripta....Samo da se ima gdje odmoriti mozak a ne da mi neko spama da stanem u vrstu ili da me kicka radi 'metagaminga'  >:(

Jel dozvoljeno da se na ovom forumu reklamiraju strani serveri?  :)

Pise ti u pravilima da serveri mogu ovde da se reklamiraju koji su na srpskom, bosanskom, hrvatskom, makedonskom i slovenackom jeziku. Pored toga moras biti ili vlasnik ili su-vlasnik servera.

Za sve one koji igraju WoW na Warmane-u (Moltenu). Juce sam poceo da igram i 35 lv sam. Igram Orc shamana (Restoration Shaman). Ne bi bilo lose da se sutra okupimo, taman da usput malo pomognete oko quest-ovanja i nabijanja levela. Nick: Nikolass  :D

Kissic  :-*
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Dosta, ni reči ovde o tome više