Glavni razgovor #26

Započeo Streetboy, Maj 05, 2015, 21:44:13 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Deci poslato Novembar 15, 2015, 20:46:54 POSLE PODNE
Evo sada sam proveravao sa nekim serverima iz Nemacke i Rumunije, i ping mi je oko 40-70.
Vidi da nisi stavio da skidas preko torenta ili neceg drugog.... :P

Ni nemam torent na racunaru, a ne da skidam nesto, veruj mi nije ni do racunara, ili je do igre ili do provajdera..

Jesi li probao da resetujes ruter?

Imam i ja jedan problem sada sa monitorom (nisam hteo da otvaram novi topic :P ).
Dakle, koristim SyncMaster 720t monitor, i u poslednje vreme je poceo strasno da "brljavi", problem je u tome sto mi sada prikazuje crn ekran i tekst "Check Signal Cable", znaci sve je povezano kako treba pre toga je radio normalno, nista nije cackano. Proveravao sam i kabal koji ide iz monitora i ulazi u kuciste, znaci sve je povezano kako treba. Zna li neko do cega je? :)
Poslednja Izmena: Novembar 17, 2015, 15:34:04 POSLE PODNE od Deci

Citat: Deci poslato Novembar 17, 2015, 15:28:37 POSLE PODNE
Imam i ja jedan problem sada sa monitorom (nisam hteo da otvaram novi topic :P ).
Dakle, koristim SyncMaster 720t monitor, i u poslednje vreme je poceo strasno da "brljavi", problem je u tome sto mi sada prikazuje crn ekran i tekst "Check Signal Cable", znaci sve je povezano kako treba pre toga je radio normalno, nista nije cackano. Proveravao sam i kabal koji ide iz monitora i ulazi u kuciste, znaci sve je povezano kako treba. Zna li neko do cega je? :)

Imao sam isti problem, morao sam mijenjati monitor, bio je u fazi crkavanja. Ja sam ponekad cekao 10-15 minuta da mi se upali.

Evo vec mi je upaljen oko 30-40 minuta i nista.
Ma ima on meni da leti na otpad...
Hvala. :)

Jel ima neko da igra na Convoy Trucking serveru, da me uputi malo?  ;)

Ja sam igrao pre.
Nema sta tu da se prica nzm ni ja, ali uglavnom sa komandom /work zapocinjes posao (sve zavisi do klase i da li imas ispunjen uslov za pokretanje posla.
Pored toga imas i "kanale" (channels) ili ti sobe gde mozes da se izolujes od drugih i pricas samo sa odredjenim ljudima (recimo sa nekim igracima sa Balkana). Takodje kada kucas /work prikaze ti dialog sa tri ponudjena mesta gde ces da vozis robu (trucker klasa), sve sto vozis dalje veca ti je zarada. Pored toga pazi na radare i uvek placaj kazne (ako ih imas) kada te zaustavi policija ili ces se upoznati malo sa zatvorskom celijom... :D
Takodje imaju veoma lepo odradjene mape, mnostvo ostrva, bice ti mapo tesko u pocetku da se naviknes ali kasnije kada upoznas mapu sve je lako. :)

Dobro si me podsetio moram malo navratiti. :) Inace imas i odradjen UCP, tako da uzivaj.

I samo da se nadovezem na moj problem vezan za monitor, problem je u grafici... Tako da ovaj komp ide u "Recycle bin".....

Poslednja Izmena: Novembar 17, 2015, 18:33:41 POSLE PODNE od Deci

Deci to znam i ja, rekao si ono osnovno sto svako zna kada udje ::)
Mislio sam na ekonomiju servera i sl., ali nema veze. :)

Ne znam da imaju UCP..

Jel zna neko neki server koji nije pokusaj "RPa"(ona glupa pravila koja su postavljena na server a koja niko ne postuje niti admin pokusava da ih nauci necemu) posto jedini RP koji je dobar na balkanu jeste CoA,mene zanima neki server na kojem gradis svoj character...

Da nije dosadno na njemu te da uvijek imas neke misije,mini misije...

Igrao sam na jednom engleskom freeroam + single player features ali mi se ne svidja sto previse prednosti imaju sa kupovinom rl parama...

NooBoot sinko the Best RolePlay skines launcher i rpas do mile volje
Poslednja Izmena: Novembar 18, 2015, 13:47:07 POSLE PODNE od NorthernWolfâ„¢

Citat: NorthernWolfâ,,¢ poslato Novembar 18, 2015, 13:45:21 POSLE PODNE
NooBoot sinko the Best RolePlay skines launcher i rpas do mile volje

Ne zanima me RP,ako budem planirao RPat ima CoA sa unique sistemima a ne pretrpanim basic jobovima na kojem samo imas cpove i ides od jednog do drugog i tako zaradjujes pare...

Gledao sam opis tog noobota,toliko mi se svidjeo da nisam ni pokusao skinuti launcher  :)  :D

Engleski LS:RP je za tebe definitivno ako hoces bas dobar RP, ali trebas bas jako dobro znati engleski da bi uopce i mogao proci registraciju na njihovom UCP-u.
Aequam memento rebus in arduis servare mentem.

Vizzini ako zelis neki server koji nije RP, nego za zabavu i sl. onda mozda probaj na Convoy Trucking serveru, traju od 2010. godine, ali nemaju puno igraca, ja sam poceo da igram kod njih pre par dana i svidja mi se mnogo.. :)

Citat: Bryant. poslato Novembar 18, 2015, 14:51:09 POSLE PODNE
Vizzini ako zelis neki server koji nije RP, nego za zabavu i sl. onda mozda probaj na Convoy Trucking serveru, traju od 2010. godine, ali nemaju puno igraca, ja sam poceo da igram kod njih pre par dana i svidja mi se mnogo.. :)

Sada sam ulazio,igrao pola sata i stvarno dosadi voziti kamione osim ako ih bas ne volis :D

Sada mi je jedino zao sto nisam nikada nauciti skriptati da napravim jedan gamemode

RPG/DM/SPF(single player features,ne bas original kao u SPu ali uvijek bi se imalo sta raditi,izradjivati character te zaradjivati pare)