Glavni razgovor #26

Započeo Streetboy, Maj 05, 2015, 21:44:13 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

Pa igrao bih MoP. Igrao sam je prosle godine u ovo vreme, pa bih malo da se zanimam, samo sto treba da skinem, a nikako da se nakanim..
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Citat: NYX poslato Novembar 14, 2015, 14:59:50 POSLE PODNE
Pa igrao bih MoP. Igrao sam je prosle godine u ovo vreme, pa bih malo da se zanimam, samo sto treba da skinem, a nikako da se nakanim..
Igram i ja mop pa mozemo zajedno. :D

stara ali draga

strategije su zapostavljene 8)
STVARNO
Poslednja Izmena: Novembar 14, 2015, 15:42:17 POSLE PODNE od NorthernWolfâ„¢

@NorthernWolfâ,,¢ , uff ta igrica, kad se setim :D Dan-noc sam je igrao

Age of Mythology, Age of Empire, Warcraft, Frozen Throne, Rise of Nations, to se igralo danonocno  8)

@Lenon , pisem kad budem skinuo

Gameranger jos uz to nema spavanja #  ;)[]MaKiâ,,¢

Citat: NYX poslato Novembar 14, 2015, 15:53:40 POSLE PODNE
Age of Mythology, Age of Empire, Warcraft, Frozen Throne, Rise of Nations, to se igralo danonocno  8)

@Lenon , pisem kad budem skinuo

Samo jos reci da si i ti horda da vas nadjem i gankujem obadvojicu :D

Haha, nazalost, da.. Vise volim da igram sa Hordama, mada, mozda za promenu budem probao i Alajns :D

Da li zna neko zasto mi je OVAKAV ping u sampu, a internet mi je OVAJ ? Po meni je to jako veliki ping s obzirom da je internet od 20MB/S, pre nije bilo tako, a nemam nijedan virus, povezan sam LAN kablom i sve ostalo normalno radi na pretrazivacima, samo samp ima veliki ping, a ponekad i sajtovi sporije.. ?

Da ne otvaram novu temu zbog toga..
Poslednja Izmena: Novembar 15, 2015, 18:15:47 POSLE PODNE od Bryant.

Zato što su serveri tj mašine tog servera verovatno u Americi, što je dosta daleko odavde i onda je veliki ping

Citat: gonss poslato Novembar 15, 2015, 19:26:09 POSLE PODNE
Zato što su serveri tj mašine tog servera verovatno u Americi, što je dosta daleko odavde i onda je veliki ping

Nisu masine u Americi sigurno, to su sve serveri sa nasih prostora cije su masine uglavnom u Nemackoj i Rumuniji.

Onda mozda masina ima neki problem ili mozda ddos ko zna

TO JE NESTO DO MODA I OSTALI IMAJU VISOK  PING NIJE DO HOSTA INACE KO JE PROVIDER

Evo sada sam proveravao sa nekim serverima iz Nemacke i Rumunije, i ping mi je oko 40-70.
Vidi da nisi stavio da skidas preko torenta ili neceg drugog.... :P