Glavni razgovor #26

Započeo Streetboy, Maj 05, 2015, 21:44:13 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: DeadDon poslato Novembar 12, 2015, 14:53:49 POSLE PODNE
vozdra decki

Vozdra :) Cestitam na poziciji, uvjeren sam da ces posao obaviti onako kako treba :)
Aequam memento rebus in arduis servare mentem.

Sniper Ghost Warrior 2 mp Adio malo se probudite ko sisa kanter usput igrali ko zero hour generals

Warmane - Mists of Pandaria
Retail - Warlords of Draenor - Kazzak

Ti ? :D

Na Warmane MoP :D
Imam acc i na retailu paladina level 90 nemam WoD kupljen pa nemg dalje xd

Samo jos reci da si alijansa pa da igramo zajedno :D

HAhah a jbg :D ja sam igrao prije na moltenu i kad je staff usrao stvari i otvorio warmane ja predjem na Monster-wow tamo imam sve full gear aliance sam :D

evo slika par sa acc-a :D (kurcenje xD): http://prntscr.com/92lewi
http://prntscr.com/92lfrs

My Bike KTM 450 SXF 2008

Je l bi neko hteo da pocne da igra wow na warmane-u? Ja imam u planu da ga skinem, pa da krenem malo. Obozavam levelovanje i tu pocetnu fazu igranja, ali ekipa manjka svaki put...
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Citat: NYX poslato Novembar 14, 2015, 13:16:11 POSLE PODNE
Je l bi neko hteo da pocne da igra wow na warmane-u? Ja imam u planu da ga skinem, pa da krenem malo. Obozavam levelovanje i tu pocetnu fazu igranja, ali ekipa manjka svaki put...

Alaa :D meni se ne da levelovati i to, posto ovdje imma sve profesije max i to neda mi se opet :D a najvise volim otici u BG i oneshoot-ovati pocetnike :D

My Bike KTM 450 SXF 2008

Citat: Vuzimir poslato Novembar 14, 2015, 14:37:17 POSLE PODNE
Citat: NYX poslato Novembar 14, 2015, 13:16:11 POSLE PODNE

Alaa :D meni se ne da levelovati i to, posto ovdje imma sve profesije max i to neda mi se opet :D a najvise volim otici u BG i oneshoot-ovati pocetnike :D

Nista zanimljivije od putovanja po svetovima i prelazenje questova  ;D
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"

Nyx igram ja na warmane, koju ekspanziju planiras igrati?