Glavni razgovor #26

Započeo Streetboy, Maj 05, 2015, 21:44:13 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

ja mislim da je admin = Soprano ? >:(

Srecno novim vlasnicima, slazem se u potpunosti sa Lapijem..
Ne svidja mi se to sto ce biti nove prijave za moderatore iako ima nas par koji odlicno radimo, a postoji mogucnost da neko drugi dobije..  ::)

Za kolko prodajete Balkan SAMP? Ja ocu kupiti

Citat: Denis_Lapi poslato Jul 15, 2015, 23:31:42 POSLE PODNE

Slazem se da je Blaeks trebao dobiti forum na upravljanje! Decko je ovde godine ostavio, mislim da nije fer.

Novi staff-ovci, bez ljutnje, ali to je istina. Ako je neko nesto odradio za BS onda je to ova staff ekipa na celu sa Blaeks-om.

Realno Blaeks se samo krije iza pozicije i bilo ko da mu nesto prigovori prijeti brisanjem racuna, isto kao i sto je Dude radio...
Ove momke znam sa CH-a barem pinkmana i ibrahima, a ko se krije iza nicka admin ne znam tacno ali mislim da je to Nate :D CH su digli na noge tako da ne sumnjam da nece i BS..

Srecno! :)

Kao prvo, nitko nije spomenuo da ce svi moderatori biti skinuti. Jedino oni koji su neaktivni. Ili pak board-ovi koji nemaju moderatore.

Kao drugo, ako niste primijetili, forum je SAD aktivniji nego sto je bio u, pa mogao bi reci pola godine ili cak godinu dana.

Bez brige, svi smo mi dovoljno iskusni, i znamo kako se vodi ovakva zajednica
Poslednja Izmena: Jul 15, 2015, 23:37:27 POSLE PODNE od Yeezus

Nece bit prijave za nove moderatore nego ove inaktivne cemo smjenit.

Nemojte se sad svaÄ'ati i buniti jer Balkan Samp po prvi put u 2 godine ima ovoliko online članova, i situacija se poboljÅ¡ava.

PreÄ'ite na drugu temu.

Sad ima ovoliko clanova zato sto je dosta "poznatih" sampera bacilo reklame na svojim SAMP profilima...
Napredak ce se videti za 2,3 meseca, ako ga bude.

EDIT: Trebao je samo jedan od vas da uzme admina, a ostali da dobiju SMOD-a, nije fer zbog ljudi koji su ovde duze i koji su se trudili za zajednicu.
Poslednja Izmena: Jul 15, 2015, 23:43:02 POSLE PODNE od Levuâ„¢

exDeveloper | Generation, Zara Gaming, Meanwhile |
"If nobody hates you, you're doing something wrong."

Citat: TheP4vO poslato Jul 29, 2014, 20:42:16 POSLE PODNE
Glasao sam ali ovo je vrlo [cenzura]o svima je favorit neprikosloveni levu :D

Zasto je Streetboy-u skinut Super Moderator?Zasto
Maki187 ?

Citat: á´ ÊŸá´€á´...o poslato Jul 15, 2015, 23:42:15 POSLE PODNE
Zasto je Streetboy-u skinut Super Moderator?Zasto
Maki187 ?

zato što se čeka njihov odgovor na Privatnu Poruku od Blaeksa.

Ukoliko bude pozitivan, vrača im se.

Ugl dali će se vratit ili ne je do njih.

Budalaštinje iznosite, BS je bio u totalnom hausu.
Ljudi su tu došli da pomognu BSu a ne da odmognu, svakom se treba pružiti šansa.

Momci su sa CHa, super likovi, pogledajte samo cim su preuzeli ch od proslih vlasnika server je opet malo zivnuo evo danas je imao 130 igraca, ima dosta poznatih likova Ibrahim, PinkMan..

Kad mi Bagwell reče Tixoru skinut S.Mod, imao sam mini srčani. Tačno ću ga ubit e.

Citat: [CH]Lenon poslato Jul 15, 2015, 23:35:00 POSLE PODNE
Citat: Denis_Lapi poslato Jul 15, 2015, 23:31:42 POSLE PODNE

Slazem se da je Blaeks trebao dobiti forum na upravljanje! Decko je ovde godine ostavio, mislim da nije fer.

Novi staff-ovci, bez ljutnje, ali to je istina. Ako je neko nesto odradio za BS onda je to ova staff ekipa na celu sa Blaeks-om.

Realno Blaeks se samo krije iza pozicije i bilo ko da mu nesto prigovori prijeti brisanjem racuna, isto kao i sto je Dude radio...
Ove momke znam sa CH-a barem pinkmana i ibrahima, a ko se krije iza nicka admin ne znam tacno ali mislim da je to Nate :D CH su digli na noge tako da ne sumnjam da nece i BS..

Srecno! :)
Ne krije se Blaeks nikako, niti preti brisanjem racuna, brisao sam racune samo retardima sa kojima ne mogu pricati kao covek i onima koji su unistavali forum, a ako te zanima ko sam ja stvarno, javi mi se na pm i dacu ti svoj link facebooka, a ja sam ovom forumu dosta pomogao, u administraciji sam vec 2 godine