Glavni razgovor #26

Započeo Streetboy, Maj 05, 2015, 21:44:13 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: bryant ãƒ,, poslato Jul 12, 2015, 22:47:11 POSLE PODNE
Citat: Denis_Lapi poslato Jul 12, 2015, 19:41:21 POSLE PODNE
Inace, Exit je majka za festivale raznovrsne muzike. Bolji neces naci nigde u Evropi sigurno, a tako su i neki zvanicnici proglasili. A sto se UMF-a tice, on je samo jedan on mnogih ;)
Ako cu icu na neki festival jedne vrste muzike onda je to Sensation White definitivno!! Mozda i na black, ali cisto da vidim kako to izgleda. Ne vuce me toliko taj rave, a i nemam para da placam nesto da me drzi celu noc budnim, znate na sta mislim.

Rekao sam ja da je UMF veci i popularniji, ali opet nije tolika zabava kolika je na Exitu, zato sto mi je stric na UMFu trenutno i kaze da nije nista posebno sem sto ima mozda malo vise mase..mada ne razumem se puno oko toga.

Pare su uglavnom svima problem :D Za Exit je trebalo izdvojiti 15 000din sto je 150e za 4 dana samo.  ::)

ma da ništa posebno ništa...

Back sam, Bogu dragom hvala. Svako malo mi forum ne radi -_-

vecer gospodo, eto i mene malo da dodjem posjetit ;)

Braco pomagajte dobio sam ponudu jednu i ide mi test uskoro pa me zanima procuo sam Rpanje u OOC chatu moze li mi ko pomoc IC chat znam perfektno OOC sam sada cuo pa reko vama da se obratim Hvala vam puno ako moze samo u poruci da mi odg neko??!!! HVALA HVALA HVALA
I primere neke mi navedite da mi bude jasnije :D
;D :D :D
Poslednja Izmena: Jul 14, 2015, 02:11:17 PRE PODNE od San Salvatore

Evo da se i ja ovdje javim nakon dužeg vremena :)

Razlog prepustanja zajednice?BS vise nije BS bez Dudea koliko god on bio nezainteresovan....
Jedini pravi, pouzdani hosting na Balkanu :)!

Citat: WickeD. poslato Jul 15, 2015, 23:15:13 POSLE PODNE
Razlog prepustanja zajednice?BS vise nije BS bez Dudea koliko god on bio nezainteresovan....

da je Zoran nastavio vodit, nebi ovo nigdje iÅ¡lo osim u propast jer on nema vremena za voÄ'enje ove zajednice, to je razlog zaÅ¡to ju je i prepustio nama.

Citat: admin poslato Jul 15, 2015, 23:18:35 POSLE PODNE

da je Zoran nastavio vodit, nebi ovo nigdje iÅ¡lo osim u propast jer on nema vremena za voÄ'enje ove zajednice, to je razlog zaÅ¡to ju je i prepustio nama.
Prepustio tebi,a vecina S-Moderatora radi sve sami ;)

Vjerovatno je vecini drago sto je neko preuzeo ko ima volje :D Mozel se znati kada ce biti prijave za moderatore ?

Cek, pre svega on je rekao da je SOPRANO vlasnik svega ovoga i da ce se on samo povuci, bez uvrede a vi ste?
Forum je trebao bit prepusten Blaeksu....
Jedini pravi, pouzdani hosting na Balkanu :)!

Citat: WickeD. poslato Jul 15, 2015, 23:23:11 POSLE PODNE

Cek, pre svega on je rekao da je SOPRANO vlasnik svega ovoga i da ce se on samo povuci, bez uvrede a vi ste?
Forum je trebao bit prepusten Blaeksu....

Istraži pa mi napiši šta misliš.

Iskreno, ja ove momke prvi put vidim. Da se oni ne uvrede, ali nikog odavde ne znam. Jedino mi je Chris poznat. Ostali su mi totalno neznanci.

Slazem se da je Blaeks trebao dobiti forum na upravljanje! Decko je ovde godine ostavio, mislim da nije fer.

Novi staff-ovci, bez ljutnje, ali to je istina. Ako je neko nesto odradio za BS onda je to ova staff ekipa na celu sa Blaeks-om.

[FS] Bank Sistem
[TuT] Array Sistem (Napredna)

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com