Glavni razgovor #26

Započeo Streetboy, Maj 05, 2015, 21:44:13 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Ñ"ÊŸÑ"ɱÑ"ÆžÏ,,Ä...ÊŸ poslato Jul 16, 2015, 18:57:45 POSLE PODNE
SviÄ'a mi se to Å¡to ponovno aktivirate forum, ali brate mili nemojte davati Admine, Super Moderatore likovima koji na forum nisu uÅ¡li godinu, dvije. Docka ne pamtim kad sam zadnji put vidio, i sada unknown dobije Admina ? Razumijem da je dizajner, ali napravite poseban rank za to.

to nije taj unknown, i tajni će bit admin.

Nešto je malo admina na forumu, treba još..

Citat: Drobnjak poslato Jul 16, 2015, 19:10:43 POSLE PODNE
Mene i tebe jos stave i onda vec moze da se radi normalno ahahha
Poslednja Izmena: Jul 16, 2015, 19:17:01 POSLE PODNE od Levuâ„¢

exDeveloper | Generation, Zara Gaming, Meanwhile |
"If nobody hates you, you're doing something wrong."

Citat: TheP4vO poslato Jul 29, 2014, 20:42:16 POSLE PODNE
Glasao sam ali ovo je vrlo [cenzura]o svima je favorit neprikosloveni levu :D

Citat: Levuâ,,¢ poslato Jul 16, 2015, 19:11:37 POSLE PODNE
Citat: Drobnjak poslato Jul 16, 2015, 19:10:43 POSLE PODNE
Mene i tebe jos stave i onda vec moze da se radi normalno ahahha
Sa vama bi se razbezala i ova sacica korisnika xD
Jedini pravi, pouzdani hosting na Balkanu :)!

Sto nema EXP banera vise?Kolko znam Maki je neko vreme to placao :)
Jedini pravi, pouzdani hosting na Balkanu :)!

Ozbiljno ?
Doveli ste neke admine, Boga pitaj ko su, i koliko nisu već bili na forumu, a Blaeksu koji je tu 2 godine u administraciji, ostavili Co-Admina, hahah, eee

Citat: Drobnjak poslato Jul 16, 2015, 19:26:11 POSLE PODNE
Ozbiljno ?
Doveli ste neke admine, Boga pitaj ko su, i koliko nisu već bili na forumu, a Blaeksu koji je tu 2 godine u administraciji, ostavili Co-Admina, hahah, eee

Njihova zajednica, imaju pravo da rade sta hoce, i ti Boga pitaj ko su, su digli zajednicu na noge, danas broj korisnika ne ide ispod 50, a bilo ih je 100 i nesto danas, sto se nije desilo u pitaj boga kolko.

Citat: Shoorty poslato Jul 16, 2015, 19:28:52 POSLE PODNE
Ozbiljno ?

Njihova zajednica, imaju pravo da rade sta hoce, i ti Boga pitaj ko su, su digli zajednicu na noge, danas broj korisnika ne ide ispod 50, a bilo ih je 100 i nesto danas, sto se nije desilo u pitaj boga kolko.

Boli mene uvo kako su je digli, i da li su je digli. Neka, drago mi je, ali ako nisi shvatio, ja ne pričam o tome ? Hahah

Citat: admin poslato Jul 16, 2015, 19:24:46 POSLE PODNE
10 ljudi je u osoblju.

Previše Admina ima brate mili, neka ostanu 2 admina + 1 Co Admin, a ostalima dajte Super Moderatore.

Citat: Shoorty poslato Jul 16, 2015, 19:28:52 POSLE PODNE
Ozbiljno ?

Ti sad gledas korisnike ? To ces moci da gledas za nedelju,dve... Juce je toliko korisnika banulo jer je dosta 'poznaith' SAMP-era bacilo reklame za podrsku BS-u... I onda smo videli dobro odradjen posao novih vlasnika...admina za izvoz, odma pocelo reklamiranje WDW-a(a eXp bio placao reklame)

exDeveloper | Generation, Zara Gaming, Meanwhile |
"If nobody hates you, you're doing something wrong."

Citat: TheP4vO poslato Jul 29, 2014, 20:42:16 POSLE PODNE
Glasao sam ali ovo je vrlo [cenzura]o svima je favorit neprikosloveni levu :D

Ne vidim problem sto ima 3 administrator-a. Bolje je to, nego kad je samo Blaeks bio, jer sad vam je garantirano da, ako bude problema koji samo forum administrator moze rijesiti, da ce se to brze rijesiti.

I usputno, da se to isto razjasni, Blaeks je isto forum administrator, samo skriveni.

Citat: WickeD. poslato Jul 16, 2015, 19:26:03 POSLE PODNE
Sto nema EXP banera vise?Kolko znam Maki je neko vreme to placao :)
Exp je kvalitetan hosting, on ima reklame na drugim forumima, i neka su mu obrisali njegovu reklamu, i odmah stavili od WDW-a, džabe je to sve, kad će Exp opet imati veliki broj članova koji uzimaju proizvode koje Exp nudi, a ne neki drugi hosting.

Admina ima 3
Co Admin 2
i Smoda 4

to je dovoljno, i nije vaše da raspravljate o tome.

Blaeks za vašu informaciju ima Administrator ovlasti več pola godine i samo piše "CoAdmin" a zapravo je Admin.

Svi u osoblju će raditi, tko ne bude, leti... ali naravno ne ban i brisanje acca kao što je bilo do sad, nego mu se samo skine pozicija jer očito ima razlog zašto ne može raditi.

U izradi je nova tema od strane jednog od boljih web dizajnera na Balkanu.

Danas će se malo pre-urediti podforumi i teme i dodati neke nove & stare + Nagradne igre sponzorirane od strane WDW hostinga.

Maki nije plaćao nama ništa, i nemamo ništa od toga što njegove reklame stoje tako da su maknute.

Nemojte više pisati gluposti, jer niste upučeni u situaciju.