[RECENZIJE] Glavni Razgovor

Započeo elemental., Jul 25, 2014, 22:20:53 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Uskoro ocekujte i od mene jednu recenziju, ako imate kakav prijedlog za neki server slobodno recite

za elementala znam da će bit dobro, al @#dado, molim te pogledaj starije recenzije servera i radi malo po njima, da na kraju ne ispadne fail. ovo nemoj svaćat kao uvredu ili nešto, ovo je kao neki savjet.

Citat: TiXoR_ poslato April 20, 2015, 17:16:28 POSLE PODNE
za elementala znam da će bit dobro, al @#dado, molim te pogledaj starije recenzije servera i radi malo po njima, da na kraju ne ispadne fail. ovo nemoj svaćat kao uvredu ili nešto, ovo je kao neki savjet.
Znam, gledo sam starije recenzije, napravit cu nest slicno ko one,poslat cu elementu recenziju prije nego je objavim posto on ima vise iskustva...

Citat: #Dado poslato April 20, 2015, 20:30:54 POSLE PODNE
Citat: TiXoR_ poslato April 20, 2015, 17:16:28 POSLE PODNE
Znam, gledo sam starije recenzije, napravit cu nest slicno ko one,poslat cu elementu recenziju prije nego je objavim posto on ima vise iskustva...

super ideja bravo

Danas sam imao nekakvih problema u RLu, tako da za računarom nikako nisam bio. Meni je žao, stvarno.

Nije problem, samo vidite da to bude sto pre jer smo zabovili skroz za ovaj PDF

[FS] Bank Sistem
[TuT] Array Sistem (Napredna)

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

Hvala , nece nadam se  :D
Imperia Gaming - Owner
Imperia Gaming SA:MP - samp.imperia-gaming.info

Poz nisam bio aktivan imao sam posla nekog , sad sam tu i potrudit cu se da obavljam svoju duznost  :D :D

Oce li biti tih recenzija ili da se menjaju moderatori?

sta je ovaj pdf utihno ako je potrebna pomoc oko ovog PDF-a javite mogu ja pomoci :D
www.battle-craft.org

IP: 5.196.225.182:7777

Citat: Hrsto_xD poslato Maj 23, 2016, 10:41:28 PRE PODNE
sta je ovaj pdf utihno ako je potrebna pomoc oko ovog PDF-a javite mogu ja pomoci :D

Nisam ni znao da ovaj PDF postoji xD

Ma ja citam/gledam samo ono sto je aktivno, a ovdje je aktivnost ispod 0 tako da nisam ulazio uopste ovdje... :D