[RECENZIJE] Glavni Razgovor

Započeo elemental., Jul 25, 2014, 22:20:53 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Amain poslato April 17, 2017, 15:33:26 POSLE PODNE
Nzm ne bih da pogresno komentarisem, dobar je server ali mislim da imaju dosta igraca od youtubera ali naravno ti youtuberi igraju tamo jer je dobar server verovatno. Bar moje neko misljenje koje nije temeljno.

Ja usao i odmah izasao.. ja nezz zasto NooBot nema igraca to je meni vrhunski server..
Ali izgleda mrsko djeci RP-at malo i ne da niko lako poziciju :D (ne igram samp, samo iznosim svoje misljenje

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

Ne znam zašto svi pišu da se uradi recenzija kad niko ne gleda, a možete je i sami uraditi ako vam toliko trebaju...

Citat: Fixxâ,,¢ poslato April 17, 2017, 15:24:25 POSLE PODNE
Hajde neka meni neko objasni, zasto svi igraju na Skill Areni..
Ne hejtam ja njih svaka cast momcima ko su vec ne znam ni ja...
Ali realno gledano ima 1383838236 boljih servera kod nas na balkanu, na SA je sve klasicno..  Jedino eto sto imaju unikatnih mapa.. A ostalo sve isto kao na UP???
Kako ti znas da svi igraju na SA hah ima puno severa gde igraju ostali igraci

i vi koji reklamirate tu neki sever , nije vam ovaj razgovor za reklame vasih usranih servera , bice kazne za to

sutra/prekosutra ide recenzija city of angelsa, predlazite jos neke servere gdje bi se mogla uradit recenzija.
inace ne bi bilo lose da se i clanovi malo aktiviraju, ne samo moderator da radi.. :)
edit: ide i recenzija san marina u cetvrtak.
Poslednja Izmena: Avgust 20, 2017, 21:53:32 POSLE PODNE od anDro_

Citat: anDro_ poslato Avgust 20, 2017, 21:49:23 POSLE PODNE
sutra/prekosutra ide recenzija city of angelsa, predlazite jos neke servere gdje bi se mogla uradit recenzija.
inace ne bi bilo lose da se i clanovi malo aktiviraju, ne samo moderator da radi.. :)
Koliko sam ja video u temi recenzija ima samo 3 roleplay servera,tako da ima tu mnogo jos servera koje bi bilo lepo recenzirati poput Black School-a,danas otvorene Jamaice,itd

Citat: TheVinny poslato Avgust 21, 2017, 00:03:41 PRE PODNE
Koliko sam ja video u temi recenzija ima samo 3 roleplay servera,tako da ima tu mnogo jos servera koje bi bilo lepo recenzirati poput Black School-a,danas otvorene Jamaice,itd
Pogledaj arhivu recenzija ;)

Black School necu, toliko youtubera snima, onaj ko ne igra zna server na pamet.. jamaica myb nekad.
Inace hvala na predlogu.

Citat: anDro_ poslato Avgust 21, 2017, 00:47:24 PRE PODNE
Citat: TheVinny poslato Avgust 21, 2017, 00:03:41 PRE PODNE
Pogledaj arhivu recenzija ;)

Black School necu, toliko youtubera snima, onaj ko ne igra zna server na pamet.. jamaica myb nekad.
Inace hvala na predlogu.
jel smeju obicni smrtnici postavljati recenzije ili samo moderatori, zake je

SLOBODAN SKRIPTER

smije ko hoce, samo nek ne bude tema 2-3 recenice jedna slika i tjt, malo opsirnije, pogledajte temu balkan east/old school recenzije pa po tome treba da se radi otprilike.. inace zaboravio sam skroz na ovo, jebiga nemam slobodnog vremena previse sad, ide na vikend ovaj ili sljedeci recenzija 100%.

Moze li u recenzije da se stavi RPG/DM
kao Role play gamming i deathmatch.
To je kao RPG samo sa mestom za pucanje i tako to, ima dosta dm-a!!!

slobodno napravi recenziju u pdfu "Roleplay"
@Balsa.