[RECENZIJE] Glavni Razgovor

Započeo elemental., Jul 25, 2014, 22:20:53 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

dosli su novi moderatori uskoro dolaze recenzije...
Respect: â–... â–† â–ˆ Rudimental â–ˆ â–† â–..., Denis_Lapi, Blaeks, Ñ"ÊŸÑ"ɱÑ"ÆžÏ,,Ä...ÊŸ, Bryant., TiXoR_,   #old_school

Koji ces prvi ??
Poslednja Izmena: Jun 25, 2016, 01:47:08 PRE PODNE od Deko

Citat: muma. poslato Jun 23, 2016, 19:10:11 POSLE PODNE
Koji ces prvi ??
@muma.

sutra, ranom zorom oko 14-15h ide recenzija New Game servera

p.s ako imas viska tih slika[/i] salji u PM hahaha

Citat: Vladoâ,,¢ poslato Jun 23, 2016, 20:48:30 POSLE PODNE
Zasto si izbrisao sve j..... recenzije?????

Nisu izbrisane nego su u arhivi, i nisam ih ja obrisao nego sam zatekao takvo stanje :D
@Vladoâ,,¢
Respect: â–... â–† â–ˆ Rudimental â–ˆ â–† â–..., Denis_Lapi, Blaeks, Ñ"ÊŸÑ"ɱÑ"ÆžÏ,,Ä...ÊŸ, Bryant., TiXoR_,   #old_school

@muma.
Å¡alji covjece sta cekas cc

Poslat' cu ti polako hahaha :D
Dodji PM i reci sta ti treba xD

slike mi trebaju hahaha

@Deko ti kreno sa recenzijama fino i samo stao sad od jednom da se nisi ozenio :P

Citat: â–... â–† â–ˆ Rudimental â–ˆ â–† â–... poslato Jul 07, 2016, 11:58:00 PRE PODNE
@Deko ti kreno sa recenzijama fino i samo stao sad od jednom da se nisi ozenio :P

@Rudimental Evo upravo poslah Aussie PM imao sam nekih problema oko zuba popravljao pa doktor mi prije stavljao neki lijek/vatu sta ja znam i svaka 3 dana sam isao mijenjao to sad je jutros stavio neki lijek i rekla da dodjem sl. petak :D Bol polahko nestaje tako da idem sad na Džumu i kad se vratim leci da se naspavam haha
Usput Bajram Serif Mubarek Olsun iako je prosao ali hajde, ako ko slavi :D
Tako da ne znam jesam rekao vidjet cu recenzija ce biti sl. sedmice samo da mi Aussie kaze da li da nastavim kako sam planirao svake subote da ih izbacujem ili da mu sl. sedmice izbacim ranije

Veliki pozdrav :P

Pozdrav svima, ja sam novi urednik i ovog pod-foruma.
Za pocetak zeleo bih ako bi neko mogao da mi pomogne, mala pomoc je u pitanju a to je da mi dostavite listu samp servera koji rade na balkanu. Posto ja ne igram samp niti sam u tim vodama ne znam za mnogo servera znam ih svega par pa ako nije problem da mi neko pomogne i napise servere za koje zna da rade hvala.

U Arhivi mozes da pogledas listu servera. Za servere sa sluzbene liste nije potrebno praviti recenzije.
"SlavicBeast Steam Signature - SteamId for slavicbeast, real name Nikola"