Glavni razgovor #24

Započeo Blaeks, Septembar 02, 2013, 14:08:33 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

|Street of Crime osnivač | Weber Gaming osnivač|

| TRAZIM SKRIPTERA |
PRATITE ME NA FACEBOOK - https://www.facebook.com/ObadMagic
-Professional Mapper

-Ukoliko imate pitanje u vezi mapanja kontaktirajte me na PM.

|Street of Crime osnivač | Weber Gaming osnivač|

| TRAZIM SKRIPTERA |
PRATITE ME NA FACEBOOK - https://www.facebook.com/ObadMagic
-Professional Mapper

-Ukoliko imate pitanje u vezi mapanja kontaktirajte me na PM.

Ima tko kakav dobar, noviji film za preporučit?

Last nick: Paradox

Citat: TiXoR_ poslato Jul 01, 2014, 18:55:48 POSLE PODNE
transformers?

Naah.. Cijela njihova franšiza mi nije nešto.

Last nick: Paradox

Tixor ti si izabrao Drobnjak i Farikas i ja sam se prijavio za Gamemode Skripte a upozrio si Drobnjak zbog necega,zasto oni uvijek moraju dobivati mod poziciju a ne kao ja ili neko drugi?
Jer vi uvijek izaberte one koji mislite da su profici.....Niste fer prema drugima nemozete dati priliku?
Neki su tu vec moderatori na 2-3 pdf a neki nisu na ijednom a nemogu dobiti priliku ?
Sa takvim stavom bome necete stici daleko,Ovaj Farikas je vec 5000 puta bio moderator na tom pdf i sad opet -.-
Poslednja Izmena: Jul 01, 2014, 19:22:05 POSLE PODNE od Pempacâ„¢

Citat: Pempacâ,,¢ poslato Jul 01, 2014, 19:17:45 POSLE PODNE
Tixor ti si izabrao Drobnjak i Farikas i ja sam se prijavio za Gamemode Skripte a upozrio si Drobnjak zbog necega,zasto oni uvijek moraju dobivati mod poziciju a ne kao ja ili neko drugi?
Jer vi uvijek izaberte one koji mislite da su profici.....Niste fer prema drugima nemozete dati priliku?
Neki su tu vec moderatori na 2-3 pdf a neki nisu na ijednom a nemogu dobiti priliku ?
Sa takvim stavom bome necete stici daleko,Ovaj Farikas je vec 5000 puta bio moderator na tom pdf i sad opet -.-

jel ima ikakve veze šta ti nisi bio akrivan pet dana? točnije od prijave do dns nisi bio kativan.. čak sam mislio tebe prije njih dvoje al onda sa nse iživicira i razočara u tebe. bit će prilika ne se trest. bio si mi prvi kandidat..

Å ta se sad ja pominjem ?
Opet je Drobnjak kriv za nešto ?
TiXoR skini mi moderatora i daj ga njemu, zinulo vam dupe za moderatorima jbt..

Citat: Drobnjak poslato Jul 02, 2014, 00:59:59 PRE PODNE
Å ta se sad ja pominjem ?
Opet je Drobnjak kriv za nešto ?
TiXoR skini mi moderatora i daj ga njemu, zinulo vam dupe za moderatorima jbt..

calma calma, ljubomora je to. očekuje neko da dobije moderatora a ne ppokazuje to aktivnošću nego misli da spamom pokazuje, opušteno.

ne morate se uvek svadjati u gru, mozete se i malo saliti, nije na odmet...

Budem li cuo jos jednu jedinu provakaciju na odabir moderatora bicete kaznjeni. Pa nasta to lici, pljujte se negde drugde, a ne ovde. Jos jedna jedina prozivka od bilo koga da cujem idete na hladjenje. Sramota..

[FS] Bank Sistem
[TuT] Array Sistem (Napredna)

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

Momci imate li neki letnji posao sad preko leta ili uzivancija :D

Ja mozda radim u jednom super marketu. Klima, ladovina, nista tesko, od 9-16h plata 25.000 :D

[FS] Bank Sistem
[TuT] Array Sistem (Napredna)

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com