Glavni razgovor #24

Započeo Blaeks, Septembar 02, 2013, 14:08:33 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: ShocK_ poslato Jul 02, 2014, 01:07:29 PRE PODNE
Momci imate li neki letnji posao sad preko leta ili uzivancija :D
trebao raditi u napoznatijem kaficu u splitu F kao perač suÄ'a, ali popravni maturalni rad, polaganje jebga, nakon toga iden u potragu jer neznam dal da idme četvrti stupanj..

Citat: Denis_Lapi poslato Jul 02, 2014, 01:10:06 PRE PODNE
Ja mozda radim u jednom super marketu. Klima, ladovina, nista tesko, od 9-16h plata 25.000 :D
25k čega isuse hah

Citat: TiXoR_ poslato Jul 02, 2014, 01:10:35 PRE PODNE
Citat: ShocK_ poslato Jul 02, 2014, 01:07:29 PRE PODNE
Momci imate li neki letnji posao sad preko leta ili uzivancija :D
trebao raditi u napoznatijem kaficu u splitu F kao perač suÄ'a, ali popravni maturalni rad, polaganje jebga, nakon toga iden u potragu jer neznam dal da idme četvrti stupanj..

Ja mozda radim u jednom super marketu. Klima, ladovina, nista tesko, od 9-16h plata 25.000 :D
25k čega isuse hah
25000 dinara, 250 evra

Blago tebi ja moram sad ici na zetvu od 7 ujutru do 8 uvece ceo dan napolju :D

@TiXor to ti je nekih 230e

250 eura isuse, ja san triba 3500 kn = 500 eura astii

Jebiga ovo ti je srbija :D

Inace odo se ulogovati u krevet laka vam noc :)
Poslednja Izmena: Jul 02, 2014, 01:14:12 PRE PODNE od ShocK_

to je u vas standardna plaća ili?

Radio sam preko zime neku predstavu za klince roditelja koji rade u tom lancu trgovine i nakupio neku "vezu". Ako me zovu cepam tamo, mada ce cale siguurno da me tera malo oko gradjevine da radim :D Muke moje xD

@Tixor, minimalac je u Srbiji 18.000 dinara. Oko 170e, ali uglavnom svi imaju oko 20.000
Poslednja Izmena: Jul 02, 2014, 01:15:29 PRE PODNE od Denis_Lapi

[FS] Bank Sistem
[TuT] Array Sistem (Napredna)

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

Citat: Denis_Lapi poslato Jul 02, 2014, 01:14:12 PRE PODNE
Radio sam preko zime neku predstavu za klince roditelja koji rade u tom lancu trgovine i nakupio neku "vezu". Ako me zovu cepam tamo, mada ce cale siguurno da me tera malo oko gradjevine da radim :D Muke moje xD

ajmee pa ajde se malo čeličit hehehe

Gradjevina je cudo, ali dok znoj ne krene niz ledja nema nista od para. Ima tu jedan preduzimac radova, on placa 30e po danu, ali radi se od 7-21h. Kisa, vetar, sunce, 40+, kod njega mora da se radi, ali dobra je dnevnica. A zato kad radim sa caletom tesko mi je jedino sto kad zajebem nesto odma pizdi na mene, ali meni je to ful, smejem se kao lud :D

[FS] Bank Sistem

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

Citat: Denis_Lapi poslato Jul 02, 2014, 01:14:12 PRE PODNE

@Tixor, minimalac je u Srbiji 18.000 dinara. Oko 170e, ali uglavnom svi imaju oko 20.000

pa jbt popija bi cilu placu po kafanama ahahhaa..

Citat: Denis_Lapi poslato Jul 02, 2014, 01:18:04 PRE PODNE
Gradjevina je cudo, ali dok znoj ne krene niz ledja nema nista od para. Ima tu jedan preduzimac radova, on placa 30e po danu, ali radi se od 7-21h. Kisa, vetar, sunce, 40+, kod njega mora da se radi, ali dobra je dnevnica. A zato kad radim sa caletom tesko mi je jedino sto kad zajebem nesto odma pizdi na mene, ali meni je to ful, smejem se kao lud :D

dobra para, samo nema se vremena za uživanciju..

"To je ono sto jebe nase koke a nije petao" xD Lakse nam je da sedimo kuci, ali opet, kad razmislim bolje da se cimam malo pa kupis neke patisone, obuces se ful, nadjes neku zensku i bude ti posle leto ful, iako nisi blejao na komp ;)

[FS] Bank Sistem

www.denis-lapi.com

Citat: Denis_Lapi poslato Jul 02, 2014, 01:21:58 PRE PODNE
"To je ono sto jebe nase koke a nije petao" xD Lakse nam je da sedimo kuci, ali opet, kad razmislim bolje da se cimam malo pa kupis neke patisone, obuces se ful, nadjes neku zensku i bude ti posle leto ful, iako nisi blejao na komp ;)

ahh a Å¡ta ti je problem kod toga, možeÅ¡ sjebat leÄ'a, prevelik umor ajme ajme, iživicran se cili kad samo zamislin to..

a čua san u srbiji kad izaÄ'eÅ¡ vanka da skoču na tome odma po par ženski, to mi je pričala ova jedna ženskakada je bila gore da je jednog momka napalo da ga je počelo odma žvalit pogotova kad je reka da je iz splita da sve gore padaju na nas lijepe splicane dalmatince hehehe

Nista se ne moze postici bez umora,ledja ne mozes tek tako sjebati,cak naprotiv,jacas ledja i vrat,a to je veoma vazna stvar..

Opste je poznato da je najmanja zarada na Balkanu upravo u Srbiji,mada opet i pored te male zarade,najmanje su cijene namirnica i cuda,a uz to i dokazano najbolji nocni provod je u Srbiji..

dobro jutro svima ! :D

imal ganje ?
|Street of Crime osnivač | Weber Gaming osnivač|

| TRAZIM SKRIPTERA |
PRATITE ME NA FACEBOOK - https://www.facebook.com/ObadMagic
-Professional Mapper

-Ukoliko imate pitanje u vezi mapanja kontaktirajte me na PM.