Glavni razgovor #24

Započeo Blaeks, Septembar 02, 2013, 14:08:33 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Drobnjak poslato Jun 25, 2014, 01:13:25 PRE PODNE
Srećan roÄ'endan  :-*
Hvala puno!  :P

[FS] Bank Sistem
[TuT] Array Sistem (Napredna)

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

Sve najbolje lapi
no necemo ovdje spamati sa cestitkama

Kazu ljudi It's time for Afrika

Citat: [AG] Boris. poslato Jun 25, 2014, 01:34:58 PRE PODNE
Sve najbolje lapi
no necemo ovdje spamati sa cestitkama

Hvala! :D

[FS] Bank Sistem

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

Sretan RoÄ'endan i sve najbolje Lapi :)

Zelio bih nesto prokomentirati u vezi SMOD:

TiXor-Dobro za njega on je dosta tu dugo i u zadnje vrijeme je dosta aktivan razlog zasto je dobio smod nzm ali valjda jer je zasluzio radi ovih svih godina provodenju na forumu....

StreetBoy-Jako aktivan igrac,Iskusan u dosta stvari i odlican moderator di je bio na par topica pa je zasluzio i pomogao ovoj zajednici da naraste

Sad ja nikad nisam vidio Denisa bas redovito na ovom forumu ili dali je bio moderator pa po meni bi trebao biti neko drugi....Bez uvrede ali ja samo pitam zasto niste dali nekom drugom igracu SMOD koji je ovdje isto mnogo godina,aktivan npr Hudiga ili neki drugi igraci

Citat: Pempacâ,,¢ poslato Jun 25, 2014, 02:26:46 PRE PODNE

Zelio bih nesto prokomentirati u vezi SMOD:

TiXor-Dobro za njega on je dosta tu dugo i u zadnje vrijeme je dosta aktivan razlog zasto je dobio smod nzm ali valjda jer je zasluzio radi ovih svih godina provodenju na forumu....

StreetBoy-Jako aktivan igrac,Iskusan u dosta stvari i odlican moderator di je bio na par topica pa je zasluzio i pomogao ovoj zajednici da naraste

Sad ja nikad nisam vidio Denisa bas redovito na ovom forumu ili dali je bio moderator pa po meni bi trebao biti neko drugi....Bez uvrede ali ja samo pitam zasto niste dali nekom drugom igracu SMOD koji je ovdje isto mnogo godina,aktivan npr Hudiga ili neki drugi igraci
videces ovog leta da je lapi odlican izbor za administraciju, cenim tvoje misljenje, ali svako ko je aktivan i ko se zalozio za zajednicu ce doci na red

Citat: Pempacâ,,¢ poslato Jun 25, 2014, 02:26:46 PRE PODNE
Hvala Pempacâ,,¢  :D
A za ovo drugo neka ti kazu oni..

[FS] Bank Sistem

www.denis-lapi.com

Dobro ima puno ljudi koji su aktivini ali ako se zalozio dosta za zajednicu onda je zasluzio,ali ja recem nisam ga bas sretnuo na forumu
Ali ipak SMOD bi trebao dobiti onaj dugi korisnik na ovom forumu i koji je dosta aktivan i radi drugih stvari
Ali ti si sad novi Co-Owner pa ti odlucujes i ti valjda znas dali si dobro postupio ili ne sad je sve na tebi :)
Mene nije bilo neko vrijeme na forumu samo da pitam ti si dobio Co-Owner jer Neno je odustao ili ?
Poslednja Izmena: Jun 25, 2014, 02:37:47 PRE PODNE od Pempacâ„¢

Citat: Pempacâ,,¢ poslato Jun 25, 2014, 02:36:52 PRE PODNE
Dobro ima puno ljudi koji su aktivini ali ako se zalozio dosta za zajednicu onda je zasluzio,ali ja recem nisam ga bas sretnuo na forumu
Ali ipak SMOD bi trebao dobiti onaj dugi korisnik na ovom forumu i koji je dosta aktivan i radi drugih stvari
Ali ti si sad novi Co-Owner pa ti odlucujes i ti valjda znas dali si dobro postupio ili ne sad je sve na tebi :)
Mene nije bilo neko vrijeme na forumu samo da pitam ti si dobio Co-Owner jer Neno je odustao ili ?
zapravo ja nisam odlucivao kada je Lapi postao super moderator, odlucivao je glavni admin foruma, Djuro(Dude), napravili smo takav admin tim, u kome svako ima neku ulogu, Lapi je pre svega odlican dizajner/programer, sto nam dosta pomaze u daljem radu foruma, to je samo jedan od razloga zasto je izabran.

Neno je odustao, predao co-admina, a Djuro je dao meni, eto to je sve, nadam se da je sad u redu i da ne moramo vise pisati o tome

Ma ok :D
Sretno sa novim staffom neka vam bog daje puno moci da zivite i odrzavate ovaj forum
Poslednja Izmena: Jun 25, 2014, 02:43:41 PRE PODNE od Pempacâ„¢

Citat: Pempacâ,,¢ poslato Jun 25, 2014, 02:42:57 PRE PODNE
Ma ok :D
Sretno sa novim staffom neka vam bog daje puno moci da zivite i odrzavate ovaj forum
hvala

Lapi srecan rodjendan,sve najbolje i da prozivis jos mnogo godina :)

Inace pempac,Lapi se u pocetku cinio da je los izbor,ali vjeruj mi jedan je od boljih smodova na ovom forumu,trudi se maksimalno i polako se oduzuje za dato povjerenje..

Citat: Streetboy poslato Jun 25, 2014, 07:27:53 PRE PODNE
Lapi srecan rodjendan,sve najbolje i da prozivis jos mnogo godina :)
Hvala puno Ivane :D !

[FS] Bank Sistem

www.denis-lapi.com

[FS] Bank Sistem

www.denis-lapi.com