[GM]CroMafia Roleplay [V 1.0]

Započeo [CM] BrunoHP, Maj 08, 2010, 22:23:22 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

black_dota

Citat: BrunoHP poslato Decembar 22, 2010, 14:07:08 POSLE PODNE
A jesi ga cijelog probo?
da jesam

fali pola komandi

nema ooc chat za fbi/pd

de si ti video da su fbi i pd u jednoj garazi kad se u rl navodno mrze?

ima extra puno bugova
bolje da nisi ovo objavio

lepo je sto si se trudio ali ovo je po meni jako los gm

Sta je debilu ti ces meni da kazes da sam poremecen.
Ti si isti kao i ovaj sto je pravio mod !
Kako ne shvatate da ovim mozete nekog isprovocirati ?!!?!?!?

EDIT: Kosovo nemoze da bude drzava dok Srbija ne prizna !
Poslednja Izmena: Decembar 22, 2010, 14:39:45 POSLE PODNE od roske

Citat: roske poslato Decembar 22, 2010, 14:37:45 POSLE PODNE
Sta je debilu ti ces meni da kazes da sam poremecen.
Ti si isti kao i ovaj sto je pravio mod !
Kako ne shvatate da ovim mozete nekog isprovocirati ?!!?!?!?

EDIT: Kosovo nemoze da bude drzava dok Srbija ne prizna !

OMG koji si ti bot....mislim da je ovo za BAN, jer je ovo ocigledno izazivanje NACIONALIZMA....
Citat: Originally Posted by WackoX
Originally Posted by WackoX
If i steal a television at a store, am i still legal if i put a sign on it saying "COPYRIGHT © ELECTRONIC STORE"?

Car :D...

Izazivanje nacionalizma ?? lol aj idi nauci sta to znaci...
Izazivanje je TO sto je on stavio dok se registruju igraci pise da izaberes Drzavu a tamo stoji Kosovo ??!!?!?
Nmg da verujem da si toliko glup i da nemozes da shvatis.
On je mene izazvao a ne ja njega.
KADA JE KOSOVO DRZAVA ZASTO ONDA NIJE STAVLJENA TA OPCIJA NA NAJBOLJEM BALKANSKOM SERVERU CROHERZEGOVINI ??
OVAJ MANGUP SE NASAO PAMETAN PA JE STAVIO !
I P O S E R E M TI SE NA TU KARTU !

Citat: roske poslato Decembar 22, 2010, 19:53:53 POSLE PODNE
Izazivanje nacionalizma ?? lol aj idi nauci sta to znaci...
Izazivanje je TO sto je on stavio dok se registruju igraci pise da izaberes Drzavu a tamo stoji Kosovo ??!!?!?
Nmg da verujem da si toliko [cenzura] i da nemozes da shvatis.
On je mene izazvao a ne ja njega.
KADA JE KOSOVO DRZAVA ZASTO ONDA NIJE STAVLJENA TA OPCIJA NA NAJBOLJEM BALKANSKOM SERVERU CROHERZEGOVINI ??
OVAJ MANGUP SE NASAO PAMETAN PA JE STAVIO !
I P O S E R E M TI SE NA TU KARTU !

Evo i tebi i kosovu ban.
Povratak na balkan-samp  :)  15.01.2013. 
..   

Respect : [BP]HeLoX, Correlli, [CH:FR]Djea, LordShigi, LuKsA, BloodMaster, [H]265

Mirnas_Tajic

Pa uploadujes ga na gamepanel i teraj...Mada ne verujem da bi valjalo da ga ne editujes malo...Naravno,ako ti je u interesu da imas igraca...A ako ne,samo upload i rokaj..:)

No matter how hard it is, how tough life gets, never ever give up. If you do, you never will know how close you were to making it.

black_dota

To za Kosovo, :\
Bolje da nisi stavljao jer ce sad biti svadje.

http://www.youreuropemap.com/europe_map_political.gif

Ja ovdje vidim KOSOVO i gledo sam emisiju kako je Kosovo postala samostalna drzava. A to sto vi Srbi mrzite sve narode, nije moj problem. Vi ocigledno mrzite sami sebe jer vam niko nevalja! Stalno se bunite, mi smo vam oprostili sta ste nam radili i opet vi. Nemoj da te sad sabijem ko malog majmuna, sram te bilo! Pomiri se s tim da niste uspijeli pobit sve Hrvate, a ti si ocito jedan veliki nacionalist jer sve mrzis osim svog naroda. E meni niko nesmeta, ni jedan narod. Jedino sta mi smetaju, a to su cetnici. Nemislim na Srbe nego mislim na pijane idiote sa bradama! Ocito ovo on vise nece procitat, ali ne zelim da se sad tu svadamo tko je kojeg naroda jer smo mi svi Slaveni. Trebamo se brinit jedni za druge, a ne tu jest govna!

black_dota

Citat: BrunoHP poslato Decembar 23, 2010, 17:00:36 POSLE PODNE
http://www.youreuropemap.com/europe_map_political.gif

Ja ovdje vidim KOSOVO i gledo sam emisiju kako je Kosovo postala samostalna drzava. A to sto vi Srbi mrzite sve narode, nije moj problem. Vi ocigledno mrzite sami sebe jer vam niko nevalja! Stalno se bunite, mi smo vam oprostili sta ste nam radili i opet vi. Nemoj da te sad sabijem ko malog [cenzura]a, sram te bilo! Pomiri se s tim da niste uspijeli pobit sve Hrvate, a ti si ocito jedan veliki nacionalist jer sve mrzis osim svog naroda. E meni niko nesmeta, ni jedan narod. Jedino sta mi smetaju, a to su cetnici. Nemislim na Srbe nego mislim na pijane [cenzura]e sa bradama! Ocito ovo on vise nece procitat, ali ne zelim da se sad tu svadamo tko je kojeg naroda jer smo mi svi Slaveni. Trebamo se brinit jedni za druge, a ne tu jest govna!
opet kreces sa nacionalizmom jel?

Ne krecem s nikakvim nacionalizmom! Kosovo je postala samostalna drzava, a to sto je oni nece priznati nije moj problem.

black_dota

Kakve veze ima dali je kosovo samostalna drzava il nije ...sa ovim GM-om :S
Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_

black_dota

Citat: MÄ...Ñ...εâ,,"â,," poslato Decembar 24, 2010, 16:23:35 POSLE PODNE
Kakve veze ima dali je kosovo samostalna drzava il nije ...sa ovim GM-om :S
stavio je da je Kosovo drzava, a jos nije,sto ti je na neki nacin Nacionalizam