Glavni razgovor #20

Započeo ...Neno..., Novembar 19, 2012, 15:22:39 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

SC Jhonny

Blaeks

*

Madmen

hvala takodje ali ja cu ovo vece verovatno van kuce :D

Zdravo, ja i moj jaran planiramo raditi novi samp server od 0 i sad smo dosli na jednu veliku dilemu a to je:
Koji cemo grad SF ili LS?

Ja sam iskreno za SF a jaran moj je za LS a sada glavni argumenti za gradove!

LS Svi skoro serveri su u LS-u i nebi trebalo se puno privikavati na grad a kod SF-a nebi htjeli igrati igraci jer bi se morali naviknuti na grad!
SF - Bas suprotno od LS-a posto je novi grad bi trebao biti veci "Fun Factor" jer dok se naviknu na grad i skontaju lokacije gdje je sta pozabavili bi se!

Volio bi da dajete svoja misljenja sto se tice ove dileme!

NAPUSTIO SAM SAMP

Oproštajni post

Citat: Pasa poslato Januar 06, 2013, 19:26:19 POSLE PODNE

Zdravo, ja i moj jaran planiramo raditi novi samp server od 0 i sad smo dosli na jednu veliku dilemu a to je:

LS Svi skoro serveri su u LS-u i nebi trebalo se puno privikavati na grad a kod SF-a nebi htjeli igrati igraci jer bi se morali naviknuti na grad!
SF - Bas suprotno od LS-a posto je novi grad bi trebao biti veci "Fun Factor" jer dok se naviknu na grad i skontaju lokacije gdje je sta pozabavili bi se!

Samo dobre mape ubaci i ja bih izabrao Los Santos.

Balkan Games opet ruši rekorde ! :) 193/200 trenutno

Citat: Pasa poslato Januar 06, 2013, 19:26:19 POSLE PODNE

Hvala vam za misljenja vasa!

Za sad je SF 2 boda, LS 1 bod (ako nije prob da jos neko da misljenje)!

(je*ajem se malo na ovom GL chatu jer nezz gdje bi drugo stavio kao anketicu pa zato sry ako nekom smeta ;) )
Poslednja Izmena: Januar 06, 2013, 20:59:06 POSLE PODNE od Pasa
NAPUSTIO SAM SAMP

Oproštajni post

Poslednja Izmena: Januar 06, 2013, 21:09:20 POSLE PODNE od Coldplay

Od SF-a ti nema leba.To ti mogu reć sa sigurnošću.

K4[Я]!K3

*

'Respect cannot be learned, it can only be earned.'

Možda ti je najbolja opcija da lagano ideš prema SF.. to barem nije teško jer se polako seliš sa novim stvarima.

Citat: K4[Я]!K3â,,¢ poslato Januar 06, 2013, 22:35:08 POSLE PODNE
Možda ti je najbolja opcija da lagano ideš prema SF.. to barem nije teško jer se polako seliš sa novim stvarima.
Downhill ce bit full u SF-u. Ako imas dobru skriptu i ako imas dobar admin team mozes uspjet i na bayside-u

Citat: Točak poslato Januar 06, 2013, 18:02:32 POSLE PODNE
Srecno Badnje vece svim pravoslavcima na forumu.Provedite ovo vece u miru i slozi sa najmilijima !

Hvala takodje :D

Citat: Coldplay poslato Januar 06, 2013, 21:07:39 POSLE PODNE
Evo ovdje rasprave pa odluci ;)

http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=11215.0

EDIT

http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=52428.0

Tnx :)

Citat: K4[Я]!K3â,,¢ poslato Januar 06, 2013, 22:35:08 POSLE PODNE

Pa u slucaju da server bude uspjesan prosirivali bi se na SF/LV/Sela.

Meni je bitno da znam malo misljenja igraca (igraca manje vise jer od kako sam se ozbiljnije poceo bavit skriptanjem slabo igram i mislim da ima joos tahvih xD)!

Uglavnom hvala svima na javljanju :)
NAPUSTIO SAM SAMP

Oproštajni post

K4[Я]!K3

*

'Respect cannot be learned, it can only be earned.'

Da, ali ovdje je bitno odakle počinješ, tj. gdje je start.
Evo i ja radim mod od 0 sa radnjom u LS-u koji će u startu imat par stvari po selima.. a kasnije ko zna  :)