Glavni razgovor #20

Započeo ...Neno..., Novembar 19, 2012, 15:22:39 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 10 gostiju pregledaju ovu temu.

SC Jhonny

hvala takodje ali ja cu ovo vece verovatno van kuce :D

Zdravo, ja i moj jaran planiramo raditi novi samp server od 0 i sad smo dosli na jednu veliku dilemu a to je:
Koji cemo grad SF ili LS?

Ja sam iskreno za SF a jaran moj je za LS a sada glavni argumenti za gradove!

LS Svi skoro serveri su u LS-u i nebi trebalo se puno privikavati na grad a kod SF-a nebi htjeli igrati igraci jer bi se morali naviknuti na grad!
SF - Bas suprotno od LS-a posto je novi grad bi trebao biti veci "Fun Factor" jer dok se naviknu na grad i skontaju lokacije gdje je sta pozabavili bi se!

Volio bi da dajete svoja misljenja sto se tice ove dileme!

NAPUSTIO SAM SAMP

Oproštajni post

Citat: Pasa poslato Januar 06, 2013, 19:26:19 POSLE PODNE

Zdravo, ja i moj jaran planiramo raditi novi samp server od 0 i sad smo dosli na jednu veliku dilemu a to je:

LS Svi skoro serveri su u LS-u i nebi trebalo se puno privikavati na grad a kod SF-a nebi htjeli igrati igraci jer bi se morali naviknuti na grad!
SF - Bas suprotno od LS-a posto je novi grad bi trebao biti veci "Fun Factor" jer dok se naviknu na grad i skontaju lokacije gdje je sta pozabavili bi se!

Samo dobre mape ubaci i ja bih izabrao Los Santos.

Balkan Games opet ruši rekorde ! :) 193/200 trenutno

Citat: Pasa poslato Januar 06, 2013, 19:26:19 POSLE PODNE

Hvala vam za misljenja vasa!

Za sad je SF 2 boda, LS 1 bod (ako nije prob da jos neko da misljenje)!

(je*ajem se malo na ovom GL chatu jer nezz gdje bi drugo stavio kao anketicu pa zato sry ako nekom smeta ;) )
Poslednja Izmena: Januar 06, 2013, 20:59:06 POSLE PODNE od Pasa
NAPUSTIO SAM SAMP

Oproštajni post

Poslednja Izmena: Januar 06, 2013, 21:09:20 POSLE PODNE od Coldplay

Od SF-a ti nema leba.To ti mogu reć sa sigurnošću.

Možda ti je najbolja opcija da lagano ideš prema SF.. to barem nije teško jer se polako seliš sa novim stvarima.

Citat: K4[Я]!K3â,,¢ poslato Januar 06, 2013, 22:35:08 POSLE PODNE
Možda ti je najbolja opcija da lagano ideš prema SF.. to barem nije teško jer se polako seliš sa novim stvarima.
Downhill ce bit full u SF-u. Ako imas dobru skriptu i ako imas dobar admin team mozes uspjet i na bayside-u

Citat: Točak poslato Januar 06, 2013, 18:02:32 POSLE PODNE
Srecno Badnje vece svim pravoslavcima na forumu.Provedite ovo vece u miru i slozi sa najmilijima !

Hvala takodje :D

Citat: Coldplay poslato Januar 06, 2013, 21:07:39 POSLE PODNE
Evo ovdje rasprave pa odluci ;)

http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=11215.0

EDIT

http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=52428.0

Tnx :)

Citat: K4[Я]!K3â,,¢ poslato Januar 06, 2013, 22:35:08 POSLE PODNE

Pa u slucaju da server bude uspjesan prosirivali bi se na SF/LV/Sela.

Meni je bitno da znam malo misljenja igraca (igraca manje vise jer od kako sam se ozbiljnije poceo bavit skriptanjem slabo igram i mislim da ima joos tahvih xD)!

Uglavnom hvala svima na javljanju :)
NAPUSTIO SAM SAMP

Oproštajni post

Da, ali ovdje je bitno odakle počinješ, tj. gdje je start.
Evo i ja radim mod od 0 sa radnjom u LS-u koji će u startu imat par stvari po selima.. a kasnije ko zna  :)