zarada vlasnika servera

Započeo Reza, April 18, 2010, 16:51:39 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: °|Chris|° poslato April 21, 2010, 12:59:30 POSLE PODNE
Citat: Soprano poslato April 20, 2010, 05:33:02 PRE PODNE
Citat: °|Chris|° poslato April 19, 2010, 21:02:13 POSLE PODNE
Citat: zerocoolos poslato April 19, 2010, 19:35:06 POSLE PODNE
ne pomaze ti to, jer ne znamo gdje je greska... konverter od vbulletin tima je odbacio sve greske koje je nasao, ali svejedno imamo iste probleme kao i sa smf forumom...
Pocnite ispocetka sa bazom ionako je 100 clanova aktivno a i u tome je stvar previse postova,clanova tema...

Ti si lud... Culi 100 clanova, a di su svi postovi i objasnjenja, i sva ona cuda koja tu stoje na forumu godinama? Ubio bih nekoga kad bi to maknuo, to bi bilo pa skoro kao da tek otvaramo server, ni tradicije niti icega...
Al vbulletin jest profesionalniji ali i zahtjevniji od smf-a, tako da samo ste morali neku normalnu nezbuganu temu staviti na smf i ondmah bi bolje bilo ova zadnja tema je bila sranje

Ma nasao sam ja covjeka koji se bavi profesionalno time i on ce rijesiti bazu rucno...

Citat: Dex poslato April 21, 2010, 09:46:44 PRE PODNE
Ma jbg, server je sad preodlican!, samo svatko ima vrijeme kad mu je bilo najbolje i kad je nasao prvu ekipicu xD

A jbg, oduzeli mi i FBI i Hunter -.-

tocno tako, kad nisi online vidis sta se dogodi -.-

Tek sad shvacam koliko je njih volilo stari gamemod  :P

Citat: [GG]Marc_Weed poslato April 21, 2010, 21:20:14 POSLE PODNE
pa jer je bila zabava,a sad je preozbiljno...

Opet isto, ja toliko godina promatram igrace, modove i sve ostalo i mogu vam samo reci da je to sve stvar psihologije i da je to samo nacin na koji netko nesto dozivi i nista drugo, neda mi se sad ponovno to objasnjavati jer sam vec 100 puta to rekao...

Prije je bila prava ekipa.. spremna za Å¡alu a sad sve neki  novokomponovani mangupi koji žele samo admina da bi za svaku greÅ¡ku banalI ;)

Citat: [CH]elmedin.gif poslato April 21, 2010, 21:36:13 POSLE PODNE

Prije je bila prava ekipa.. spremna za Å¡alu a sad sve neki  novokomponovani mangupi koji žele samo admina da bi za svaku greÅ¡ku banalI ;)

Ne slazem se, i danas ima sala, samo i vi ste malo odrasli i ne gledate to iz iste perspektive, i prije je bilo jos gore sto se tice admina, nije se moglo ostati od toga, svi su samo htjeli admina, ne bas svi, nikad to ne zele svi, ali jedna velika vecina...

oni koji igraju ozbiljno koji se boje da ce ih admini uhvatiti ako nesto krse oni misle da je dosadno....a oni koji igraju i nije ih briga oce li dobiti areu oni uzivaju u igri i zabavljaju se :D
Poslednja Izmena: April 21, 2010, 21:50:05 POSLE PODNE od Baty
FREE MAPPER

soprano di je oni admin vice meštrović??

Kliknite-->registrirajte se i zaradite 
http://www.neobux.com/?r=neoreza

Nemam vremena procitat sve,pa ak sam iskocio iz teme zanemarite.

Nevjerujem da imaju zarade,vecinom otvaraju servere kako bi bili neki faktor na njemu (mislim na ove nove servere s obicnim skinutim modom).Cak i nema nacina da zaradujes kao vlasnik servera (nepada mi nijedan nacin na pamet) :) ,jedino sto mogu neku sicu ubrat s google oglasima i to ovi s vecim brojem posjeta na forumu/sajtu ;).

Sop kolko dnevno uberes na adsima ;)?

ma taj lik je car njegov rodak ide sa mojom sestrom u razred

Kliknite-->registrirajte se i zaradite 
http://www.neobux.com/?r=neoreza

turker_kc

na CH serveru je uvijek bilo zabavno samo si morate naci pravu ekipcu i lijepo se zabavljat

recimo ja dok je bilo puno igraca nasao sam se sa 3-4 frenda otisli smo u SF ili LV i tamo se zajebavali i bilo je ludoooooooo

i uvijek je bilo zabavno :D

kad po lijeti dodjem na server opet ce bit ZABAVE :D

CroHerza Fun Nights

CroHerza Fun Nights v2.0

CroHerza Fun Nights v3.0

CroHerza Fun Nights Beta

Panda to sam i ja radio u novom modu...Samo kad ti dode neki debil ili neka druga ekipica pa uzmu sve vase aute onda opet nije zabavno ....

Citat: [GG]Marc_Weed poslato April 22, 2010, 11:49:16 PRE PODNE
Panda to sam i ja radio u novom modu...Samo kad ti dode neki debil ili neka druga ekipica pa uzmu sve vase aute onda opet nije zabavno ....

da...svi kradu xD
MAP:

[MAP]Mall Caffe Bar
[MAP]Predsjednikova kuća
[MAP]Zatvor

Respect: Correlli, Momak, Zic, Nik, Blood, Neno, joxy, Hawks, Soprano ...