zarada vlasnika servera

Započeo Reza, April 18, 2010, 16:51:39 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

vidim da se otvara i da ima puno servera pa me zanima kako ti vlasnici servera zaradjuju i zasto otvaraju servere??

Kliknite-->registrirajte se i zaradite 
http://www.neobux.com/?r=neoreza

Pa rade u polju, cupaju repu i tako dalje... a sta mislis kak zarade? svako na svoj nacin
Respekt: [H]265, John, [03]Garsino, LordShigi, Dujma, Carlsson, Randy, Jacobs, Hu5o, Toni, Lukas, Curtis, Ivo, Hawks, Jack, Koksildo, gonss

Haha OMG => http://zaslike.com/files/9rd5urq94yqagvdsx3i.png [ovo nema nigdje]

iYoko

Ako mislis na koji nacin mogu dobiti novac od otvaranja servera, odgovor je od donacija. A pitaj boga zasto otvaraju servere. :D

Citat: ...:::---REZA---:::... poslato April 18, 2010, 16:51:39 POSLE PODNE
vidim da se otvara i da ima puno servera pa me zanima kako ti vlasnici servera zaradjuju i zasto otvaraju servere??
Odgovor na pitanje: ''Zašto otvaraju servere?'' Radi 1338 admina
Odgovor na pitanje: ''Kako zarade?'' Ako neko donira

Eto :D

Ja bi htio znati koliko Soprano dobiva para  ;D to je bogat lik ja mislim  :o

r4z0r

Soprano jest bogat decko ali mislim da uopste nema profita od CH-a , prvo placa mnogo servera , drugo nema bas mnogo donatora .. ima ali opet kad plati servere svaki mjesec ostane nesto sitno ( manje od 100 eura u to sam siguran ) sto nije neka zarada .

Donacijama , upotrijebi svoj maleni mozgic pre otvaranja slijedece temice .

Djuro je zaradio na kucama xD

Odsutan dok ne doÄ'em.

te kuce,kao i GPF baza izgledaju kao krletke za papige xD...

matemandbrnaze742

Citat: °[ яЧz0я ]° poslato April 18, 2010, 21:31:01 POSLE PODNE
Soprano jest bogat decko ali mislim da uopste nema profita od CH-a , prvo placa mnogo servera , drugo nema bas mnogo donatora .. ima ali opet kad plati servere svaki mjesec ostane nesto sitno ( manje od 100 eura u to sam siguran ) sto nije neka zarada .

Da mos mislit.....Sop neplaca hosting koliko cam cuo od Randya da je Sop napravio nesto hosteru i on onda dobija free.....ma nedobija kakvi pogledaj forum svaki novi post je donacija........a na kucama to da al bonove od moba.A sto al je malo 100â,¬ ma je..

Moja je najbolja :D

Btw ako mislis Reza otvarat server da zaradis nes mozes odmah odustati xd

Btw eno vam Sopa xd

Odsutan dok ne doÄ'em.

Citat: °[ яЧz0я ]° poslato April 18, 2010, 21:31:01 POSLE PODNE

100 eura malo ?? Uzmi ubi pa se nemoj :D

turker_kc

Vjerujte nitko sa CH nema zarade od donacija ;)

Te donacije koje su dolazile neko vrijeme su se SAKUPLJALE te se nakon DUZEG sakupljanja prebacilo sa SMF na VB

s tim da racunate na to da na onim donacijama preko SMSa i poziva nema puno zarade jer DaoPay uzima vrlo veliku proviziju...

i sad racunajte - hosting za 2 foruma, hosting za CS, hosting za SAMP i jos ima valjda par drugih izdanja koja mi niti ne padaju na pamet...

Ja kada bi otvoarao server,otovrio bih ga radi zabave, i da bude sto popularniji, a takvih je ljudi i manjini  ::)
Uskoro ponovno otvaranje Genius Gaming servera
http://www.genius-gaming.com

zerocoolos

heh, sto bi se svi obogatili...

a zarada, vjerujte mi dovoljno... ;D